ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕΞ (μέρος 2ο)

Ενώ οι χίλιες φορές ίσως φαίνονται πολλές, ειδικά όταν μιλάμε για τον μέσο άντρα- λαμβάνοντας και υπόψιν μας ότι πολλές θρησκείες προσεγγίζουν το σεξ να σημαίνει μόνο αναπαραγωγή- ο Ryan διαφωνεί λέγοντας ότι η ανθρώπινη φύση επιβάλει το σεξ ως την νούμερο ένα εμπειρία δεσίματος μεταξύ δυο ανθρώπων, και ως το μέσο για αναπαραγωγή σε δεύτερη φάση.

Επομένως, αν αυτή η σεξουαλική ακολασία της φύση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον γενετικό μας κώδικα από τότε που γεννιόμαστε, οι «άντρες-πόρνοι» είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, και αυτοί που είναι πιο μαζεμένοι σεξουαλικά είναι η εξαίρεση. Ή αυτό δεν ισχύει;

Σύμφωνα με τον Stephen Diamond, διδάκτωρ που γράφει στο «Η Ψυχολογία μας Σήμερα», οι ρίζες της σεξουαλικής ακολασίας δεν λένε ψέμματα για την επάρκεια κάποιου άντρα  στο συχνό σεξ, αλλά για την έλλειψη κάποιου από σεξουαλική διάκριση.

Ο Diamond συνεχίζει λέγοντας ότι οι επαναλαμβανόμενες φορές της τυχαίας σεξουαλικής επαφής- στις γυναίκες- μπορεί «κοινώς να υπάρχει λόγω διάφορων πνευματικών διαταραχών». Ως τέτοιες αναφέρει της ψύχωση, τα μανιακά επεισόδια, τα υποκατάστατα της βίας και μια σειρά από διαφορετικές ψυχικές διαταραχές. Ωστόσο, όσον αφορά τους άντρες, υπάρχει ένα είδος διπλού μέτρου στην απώλεια διάκρισης του σεξ.

When men act upon their natural instinct to seek out sexual encounters, they’re often applauded for it. In college, in movies, on the radio. The media glorify sexually capable and experienced men as the “alpha males” of their given social environments.

Όταν οι άντρες δρουν με βάση τα ένστικτα της φύσης τους ψάχνοντας για σεξουαλικές περιπτύξεις, πολλές φορές συγχαίρονται για αυτό από τον περίγυρό τους. Αυτό συμβαίνει στο κολέγιο, στις ταινίες, στο ράδιο αλλά και στην πραγματικότητα. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δοξάζουν την σεξουαλική ικανότητα και τους έμπειρους άντρες ως «Άλφα Αρσενικά» του κοινωνικού τους περιβάλλοντος.