ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αναλογίσου τις εμπειρίες που είχες με το φλερτ μέχρι τώρα. Πόσες φορές έχεις μιλήσει σε μια γυναίκα στο μπαρ κι εκείνη δεν σου είχε δώσει καμία σημασία; Πόσες φορές κάποια σου έχει δώσει τον αριθμό της αλλά δεν έχει απαντήσει ποτέ στα τηλεφωνήματά σου; Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες λειτουργούν τελείως διαφορετικά από εμάς. Οι λόγοι που έλκονται από κάποιον δεν είναι αυτοί που οι περισσότεροι πιστεύουμε ή φανταζόμαστε.

Ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε κοιτάξει μια γυναίκα;

1. Το value σου.

Value λέμε την αξία. Όταν μιλάμε για value εννοούμε τι αξία έχεις σαν άντρας αλλά και σαν άνθρωπος. Ένα πραγματικό Alpha Male είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση, ξέρει τι θέλει και δεν χάνει τον χρόνο του με χαζομάρες (πχ video games ή υπερβολική τηλεόραση). Ο σκοπός του είναι να κάνει επιχειρηματικές και κοινωνικές διασυνδέσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες, καθώς, λόγω της βιολογικής τους εξέλιξης, είναι θα λέγαμε προγραμματισμένες να επιδιώκουν την εξασφάλιση της επιβίωσής τους (και υποθετικά και των απογόνων τους). Επομένως, όσο μεγαλύτερη αξία έχεις τόσο περισσότερο οι γυναίκες (ναι, όλες αν η αξία σου είναι αρκετά μεγάλη) ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ως εραστή τους.

Το value είναι ευρεία έννοια. Διαμορφώνεται από αρκετά, στην περίπτωσή μας ανδρικά, χαρακτηριστικά. Παίζουν ρόλο και η κοινωνικότητά σου, η εξυπνάδα σου, η ευκολία σου στο να δίνεις άμεσες, αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα και στο να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις ακόμα και στα πιο απλά θέματα. Για παράδειγμα, το πόσο γρήγορα θα αποφασίσεις που θα φάτε και τι θες να παραγγείλεις μπορούν να καθορίσουν την άποψη που σχηματίζει για σένα πάνω σε θέματα αποτελεσματικότητας και να ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ αναλόγως ή να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ την αξία σου. Επίσης, οι γυναίκες κοιτάνε τους άντρες που είναι άνετοι με τα λεφτά αλλά όχι υπερβολικά σπάταλοι, που δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους, να την υποστηρίξουν, κυνηγάνε συνεχώς ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επαγγελματικές ευκαιρίες, έχουν δημιουργικότητα, είναι οργανωμένοι και λειτουργούν βάση προγράμματος.

2. Το potential που έχεις.

Μια γυναίκα θα κοιτάξει σίγουρα όχι μόνο το ποιός είσαι τώρα, αλλά και το ποιός μπορείς να γίνεις. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του να γίνεις κάποιος, αυτό είναι που την εξιτάρει. Όπως σίγουρα θα ξέρεις, οι πιο επιτυχημένοι άντρες δεν ήταν πάντα κορυφαίοι. Πέρασαν μέσα από μια διαδικασία η οποία τους οδήγησε να γίνουν αυτοί που είναι τώρα. Το γεγονός όμως ότι θα γίνουν κάποια στιγμή πετυχημένοι το γυναικείο μάτι υποσυνείδητα το αναγνώριζε από τότε που ήταν στα 20 τους με μια δουλίτσα στην καφετέρια. Όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω αξιολογούνται σε έναν άντρα από τις αρχές κιόλας της γνωριμίας του με κάποιο θυληκό. Αν δεν είσαι ακόμα αυτός που έχει στο μυαλό της, θα κοιτάξει ποια χαρακτηριστικά έχεις που κάποια μέρα θα σε αναδείξουν ως τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΗΓΕΤΗ που θέλει και ονειρεύεται.

3. Η κοινωνικότητά σου.

Έχεις ακούσει ποτέ για τον αριθμό του Dunbar; Στο λέμε εμείς, όχι. Για να πάρεις μια ιδέα, ο επιστήμονας Dunbar, μετά από πολλές έρευνες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιδανικός αριθμος κοινωνικών επαφών ενός ανθρώπου είναι περίπου τα 150 άτομα. Φίλε μας, όταν λέμε κοινωνικές επαφές δυστυχώς δεν εννοούμε τους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει στην ζωή μας και απλά ξέρουμε τα ονόματά τους. Ως κοινωνική επαφή ορίζουμε το άτομο με το οποίο αν συναντηθούμε μαζί του θα καθίσουμε ευχάριστα για να πούμε τα νέα μας.

Ξέρουμε ότι τα 150 άτομα μπορεί να σου φαίνονται πολλά, αλλά για τις γυναίκες με όσους περισσότερους συναναστρέφεσαι τόσο το καλύτερο. Αυτό κοιτάνε και αυτό ΘΕΛΟΥΝ. Θέλουν να είμαστε κοινωνικοί, ευχάριστοι, να γνωρίζουμε κόσμο, να βλέπουν αν ο κόσμος που ξέρουμε μας συμπαθεί και φυσικά αν μας ακολουθεί. Μετράει η γνώμη μας σε μια παρέα ή μήπως όταν λεμε κάτι οι άλλοι το προσπερνάνε σαν να μην το άκουσαν;

Αυτά φίλε μας, και άλλα πολλά για την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ και το πως θα την ρίξεις ΣΤΟ ΚΕΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ πολύ σύντομα μόνο στο http://gentlemenonly.gr