Το Καλοκαίρι Έρχεται, Είσαι Έτοιμος;

Σε λίγους μήνες έχουμε καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό ήδη να σκέφτεσαι σε πιο νησί θα πας διακοπές. Κάνεις σχέδια με την παρέα σου και είσαι απόλυτα σίγουρος ότι φέτος οι διακοπές σου θα είναι καυτές.

Φαντάζεσαι την θάλασσα καταγάλανη, τα μπιτσόμπαρα να βαράνε μουσικάρες και το ποτό να ρέει άφθονο. Έχεις αρχίσει γυμναστήριο και αρχές Ιουνίου θα έχεις ρίξει την κοιλίτσα που έκανες το χειμώνα. Οι φίλοι σου είναι ενθουσιασμένοι και ήδη ψάχνουν να νοικιάσουν σπίτι στο airbnb.

Τον φετινό χειμώνα δεν κατάφερες να γνωρίσεις το μελαχρινό που φανταζόσουν αλλά πιστεύεις ακράδαντα ότι θα ζήσεις ένα τρελό καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες με γυναίκες, φλερτ και πάρτυ. 

Όλοι λένε ότι το καλοκαίρι οι γυναίκες είναι πιο χαλαρές και αυτό κάνει την γνωριμία πιο εύκολη. Το νησί σίγουρα θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σου!

Αν ταυτίζεσαι με τις παραπάνω γραμμές, ετοιμάσου να αποτύχεις για ακόμη μια φορά.

Η Ψευδαίσθηση του Καλοκαιριού

Ναι σε καταλαβαίνω, ήμουν κι εγώ στην θέση σου. Πίστευα οτι τον χειμώνα φταίει η δουλειά μου, το πιεσμένο πρόγραμμά μου και το οτι οι γκόμενες είναι πιο ξινές όταν βγαίνουν στα μέρη τους.

Θεωρούσα ότι όταν παω διακοπές, ως δια μαγείας, θα βρω την δύναμη και την αυτοπεποίθηση να μιλήσω. Μάλιστα θα το κάνω και σωστά γιατί ο ρυθμός του νησιού θα με χαλαρώσει και θα με βοηθήσει. 

Έπρεπε να “πετάξω” 3 καλοκαίρια με αυτό τον τρόπο για να καταλάβω πόσο λάθος ήμουν. Κάθε φορά έπειθα τον εαυτό μου ότι την επόμενη θα τα καταφέρω. Επίσης σε κάθε αποτυχία μου έριχνα την ευθύνη στις συνθήκες. Φταίει η κοπέλα, φταίει το μαγαζί, επέλεξα λάθος νησί, μπήκε στη μέση ο φίλος μου και με έκοψε και διάφορες άλλες τέτοιες βολικές δικαιολογίες. 

Αυτό που κατάλαβα αργότερα είναι ότι το καλοκαίρι δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Ο άνθρωπος που είσαι τον χειμώνα είσαι και το καλοκαίρι. Η αυτοπεποίθηση σου, οι εκφράσεις σου, το βλέμμα σου και ο τρόπος που προσεγγίζεις τις γυναίκες είναι ο ίδιος.


Η αλήθεια για το φλερτ

Η συνεχόμενη αποτυχία με έκανε να παρω τα πράγματα σοβαρά και να σταματήσω να βασίζομαι στις εποχές και στην τύχη για να γνωρίσω γυναίκες. 

Αυτό που αρνείσαι να δεχτείς είναι ότι ακόμη βασίζεις σε εξωτερικούς παράγοντες την επιτυχία σου και δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων και αποτελεσμάτων σου. 

Η τέχνη του φλερτ είναι κάτι που ή το χεις ή το μαθαίνεις. Αν είσαι σαν κι εμένα, που δεν το είχα, τότε μπορείς να το μάθεις. 

Η επιτυχία έρχεται όταν γνωρίσεις πραγματικά τον εαυτό σου, τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία σου. Όταν μάθεις πως δουλεύει το γυναικείο μυαλό αλλά και το αντρικό.

Όταν μελετήσεις και μάθεις τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες και ποιος πρέπει να είσαι για να σε γουστάρουν και να σε θέλουν, χειμώνα-καλοκαίρι. 

Είμαι εδώ για να σου πω ότι μπορείς να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο των σχέσεων και την ζωής σου και να ικανοποιήσεις κάθε φαντασίωση και στόχο σου. 


Τι θέλουν οι γυναίκες;

Οι γυναίκες έλκονται από άντρες ισχυρούς. Άντρες που εμπνέουν αυτοπεποίθηση η οποία δημιουργήθηκε από μια σειρά επιτυχημένων επιλογών επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Τους αρέσουν οι άντρες με ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες που περιτριγυρίζονται από φίλους και φίλες. Όταν βλέπουν ότι γνωρίζεις πολύ κόσμο και έχεις διασυνδέσεις, το μεταφράζουν ως υψηλό status-πράγμα επίσης ελκυστικό. 

Επιπρόσθετα, θέλουν άνδρες οι οποίοι μιλουν την “γυναικεία γλώσσα”. Έχουν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και ξέρουν να διεγείρουν στα συναισθήματα τους.

Γνωρίζουν να διαβάζουν την γλώσσα του σώματος των άλλων ανθρώπων αλλά και να χρησιμοποιούν την δική τους έτσι ώστε να κάνουν τις γυναίκες να τρελαίνονται για εκείνους. 

Το επόμενο βήμα σου

Έχεις μπροστά σου 4 κρίσιμους μήνες. Μην τους σπαταλήσεις χάνοντας τον χρόνο σου ελπίζοντας απλά πως όλα θα πάνε καλά αυτό το καλοκαίρι. 

Αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αν θέλεις να κυριαρχήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, θα χρειαστεί να αναπτύξεις τις δεξιότητες που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη παράγραφο.

Οι μάγκες και οι σωστοί παίχτες ξέρουν πως να γνωρίζουν γυναίκες όλο το χρόνο. Αυτό πρέπει να γίνεις κι εσύ και είναι πιο εύκολο από ποτέ. 

Εξασκήσου στο να μάθεις να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος, τις εκφράσεις του προσώπου, διάβασε βιβλία σχετικά με την ανδρική αυτοπεποίθηση αλλά και την γυναικεία ψυχολογία. 

Αναζήτησε σεμινάρια και ανθρώπους που είναι ήδη καλοί σε αυτό. Θα ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο που τόσο καιρό αγνοούσες. 

Το καλοκαίρι είναι μπροστά σου και η γυναίκα της ζωής σου είναι κάπου εκεί και σε περιμένει. Θα είσαι έτοιμος να την γνωρίσεις;