ΤΟ ΘΕΜΑ-TABOO ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΤΟ ΣΕΞ!

Εδώ θα μάθεις ό,τι ακριβώς σκέφτεται μια γυναίκα για το σεξ και δεν πρόκειται ποτέ να στο πει! Είναι η μοναδική σου ευκαιρία να δεις τι λέει για αυτό το θέμα και τι θέλει να της κάνεις όταν είστε στο κρεβάτι!

Καμία γυναίκα δεν μιλάει γι’ αυτά! Αν θες να εκτοξεύσεις την κοπέλα σου ή την μελλοντική ερωμένη σου τότε συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις όλα τα μοναδικά μυστικά!

Αν για ένα πράγμα δεν έχουμε αμφιβολία, αυτό είναι ότι το σεξ για τις γυναίκες είναι θέμα-ταμπού. Είναι, ήταν και πάντα θα είναι. Οι λόγοι πολλοί, με βασικότερους τους δύο εξής: Πρώτον, οι γυναίκες απ’ την φύση τους είναι πιο συνεσταλμένες με την σεξουαλικότητά τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουν το σεξ. Δεύτερον, η κοινωνία έχει τέτοια γυναικεία πρότυπα που τις απωθεί από το να εκφράσουν ανοιχτά τις σεξουαλικές τους επιθυμίες.

Τι εννοούμε με τα δύο παραπάνω: Καμία γυναίκα δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι τρελαίνεται για το σεξ στον βαθμό που τρελαίνεσαι εσύ. Ποτέ δεν θα την ακούσεις να σου λέει ότι ο λόγος που είναι δυσαρεστημένη με την ζωή της είναι ότι έχει έλλειψη σεξ. Αυτο σημαίνει ότι δεν της αρέσει;

Όχι βέβαια! Ίσα ίσα το αντίθετο, τρελαίνεται! Πίστεψέ μας, αν σε γουστάρει έστω και σε έναν ικανοποιητικό βαθμό σίγουρα θα το περιμένει και θα το απολαμβάνει πάρα πολύ. Όπως έχουμε ξαναπεί και σε προηγούμενο άρθρο μας, οι γυναίκες δεν ζητάνε ποτέ το σεξ προφορικά, το θέλουν όμως και το διεκδικούν με άλλους τρόπους.

Γιατί όμως το κάνουν αυτό;

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να καταλάβεις για την γυναικεία ψυχολογία και σεξουαλικότητα είναι ότι ο μεγαλύτερος φόβος μιας γυναίκας είναι το να φανεί “εύκολη”. Δεν θέλει με τίποτα να την περάσεις για “εύκολη”. Αντίθετα, μια σωστή γυναίκα θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να σου καθυστερήσει την πολυπόθητη στιγμή όσο περισσότερο μπορεί. Θα σε πηγαίνει από ραντεβού σε ραντεβού μέχρι να βεβαιωθεί ότι είσαι ο κατάλληλος για εκείνην, αλλά ακόμα περισσότερο μέχρι να είναι σίγουρη ότι σου έχει δώσει την σωστή εντύπωση που θέλει.

Το no1 μυστικό που κανένα περιοδικό και καμία άλλη κοινότητα pu δεν αποκαλύπτει είναι εδώ και στο λέμε ΜΟΝΟ εμείς! Λοιπόν, είσαι έτοιμος να ακούσεις κάτι που σχεδόν κανένας άντρας στην γη δεν ξέρει;

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΚΥΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ALPHA MALE ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!

Με άλλα λόγια, όσο πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του άντρα-ηγέτη είσαι, τόσο περισσότερο ανάβεις μια γυναίκα και τόσο περισσότερο ομολογεί στις φίλες της το ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ είσαι στο κρεβάτι! Απίστευτο; Σκέψου το λίγο. Πόσες φορές μια γυναίκα έχει τρελαθεί μαζί σου σε σημείο που να το λέει την άλλη μέρα στις φίλες της; Αν είναι έστω και μια είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, τότε μπες στην παρέα του Athens Lair (για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ) για να γίνεις ο άντρας που όλες θέλουν!