“ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ”

Ένας εύκολος τρόπος να έρθεις σε επαφή με γυναίκες είναι να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους γενικότερα. Ακόμα και όταν γνωρίζεις μόνο άντρες, οι πιθανότητες να σου γνωρίζουν κάποια ενδιαφέρουσα γυναίκα αυξάνονται κατά πολύ.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει για το πως οι άντρες γνώρισαν τις γυναίκες τους, το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών δήλωσαν ότι γνωρίστηκαν μέσω κάποιου κοινού γνωστού. Είναι πολύ πιο πιθανό ένας φίλος ή γνωστός σου να σου γνωρίσει κάποια ωραία γυναίκα, ή να γνωρίσεις κάποια στο πάρτι ενός κοινού σας φίλου, παρά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό το να είσαι συμπαθητικός με όλους, να τους κάνεις να αισθάνονται καλά, και να δίνεις σημασία σε όποιον γνωρίσεις. Ποτέ δεν ξέρεις ποιόν (ή ποια) μπορεί να σου γνωρίσει στη συνέχεια.

Υπάρχουν δύο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον.

  1. Προσπάθησε να μην φαίνεσαι επιθετικός.
  2. Προσπάθησε να δώσεις αξία στον κάθε έναν που γνωρίσεις.

Η πρώτη συμβουλή έχει να κάνει περισσότερο με εσένα και είναι κάτι που πρέπει να ψάξεις μόνος σου. Αυτό που πρέπει να προσπαθείς να κάνεις είναι να έχεις θετικές επαφές με τους ανθρώπους γύρω σου, να τους κάνεις να σε συμπαθήσουν και να νιώσουν ευχάριστα. Το δεύτερο ίσως είναι και λίγο πιο δύσκολο, καθώς πολλές φορές όταν γνωρίζουμε κάποιον δεν έχουμε καμία διάθεση να πιάσουμε κουβέντα μαζί του. Όταν πας σε ένα πάρτι, ή βγαίνεις να ψωνίσεις υπάρχουν διάφορα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου ως στόχους. Για παράδειγμα, σε ένα πάρτι έχεις ως στόχο να περάσεις καλά με αυτούς που ήδη ξέρεις, ή στα ψώνια απλά να δεις την καλύτερη προσφορά. Δεν θες κάποιος να σε ενοχλεί ή να σε εμποδίζει από το να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Βασικά, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν απλά την δουλειά τους και να τελειώνουν.

ΟΙ γυναίκες, όμως, δεν θέλουν κάποιον που είναι αντικοινωνικός και δεν έχει παρέες. Αντίθετα, αυτό είναι κάτι που τις ξενερώνει. Για να αρχίσεις να γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός θα πρέπει να αρχίσεις να μιλάς με κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις και να προσπαθείς να τον κάνεις να νιώθει ευχάριστα. Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να του δίνεις αξία. Το να δίνεις αξία μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Από το να κάνεις διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή κομπλιμέντα, μέχρι το είσαι αυτός που θα φέρει κοινωνικά σε επαφή τους ανθρώπους σε ένα πάρτι, θα τους ενώσει, και θα τους κάνει να περάσουν καλά. Όπως και να έχει, να θυμάσαι ότι εσύ είσαι αυτός που τους πλησιάζει πρώτος, οπότε προσπάθησε να είσαι ευγενικός και πάντα χαμογελαστός.

Να θυμάσαι ότι είναι καλύτερο να μιλήσεις με πολλούς καινούριους ανθρώπους για λίγη ώρα με τον καθέναν, παρά να μιλάς για πολύ ώρα μόνο με έναν. Προσπάθησε η πρώτη επαφή να τελειώσει γρήγορα, και ιδανικά όταν η συζήτηση έχει πάρει ευχάριστη τροπή. Είναι πολύ σημαντική η τελευταία εντύπωση που αφήνεις σε κάποιον, γιατί συνήθως αυτήν θυμάται. Πες του ότι πας να μιλήσεις σε κάτι φίλους και θα επιστρέψεις σε λίγο, και ξεκίνα μια κουβέντα με κάποιον άλλον Αργότερα μπορείς να επιστρέψεις σε αυτούς που έχεις μιλήσει και να κανονίσεις μια επόμενη συνάντηση για καφέ ή κάτι παρόμοιο.

Επίσης, μην μένεις μόνο στην πρώτη επαφή. Με κάθε έναν που γνωρίσεις φρόντισε να πάρεις τον αριθμό του και να κανονίσεις να βγείτε με τις παρέες σας για μπύρα, καφέ ή ποτό. Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερο.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!