3 απλά βήματα για να την ρίξεις στο κρεβάτι

Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν τρία μόνο βήματα για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι…

Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν τρεις μόνο ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ που θα την κάνουν να σε θέλει απεγνωσμένα… Τότε την πάτησες! Οι 3 αυτές κινήσεις δεν θα υπήρχαν ποτέ, και όσο περιμένεις να σωθείς από αυτές δεν θα δεις γυναίκα ούτε ούτε μετά την Δευτέρα Παρουσία!

ΑΛΛΑ! Μην στενοχωριέσαι ακόμα και μην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να την κερδίσεις και να την κάνεις να υποκύψει στις επιθυμίες σου. Θες να μάθεις ποιοι είναι; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω!

Οι γυναίκες δεν είναι και τόσο περίεργα πλάσματα όσο φαίνονται. Έχουν τα κουμπιά τους, και αν ξέρεις ποια να πατήσεις σίγουρα η σεξουαλική σου ζωή θα γίνει πολύ πιο εύκολη. Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις όλες τις απαντήσεις για σεξουαλικά σου προβλήματα και ακόμα περισσότερα!

Η Νο1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ σχετικά με το ΣΕΞ και τις γυναίκες θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να δεις την γυναικεία σεξουαλικότητα με άλλο μάτι! Επιστήμονες έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα που αποκαλύπτουν το πως σκέφτονται οι γυναίκες και γιατί αποφασίζουν να πάνε με έναν άντρα. Μάθε αυτό που ελάχιστοι ξέρουν και ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

Φίλε μας, ελπίζουμε οι γνώσεις που σου έχουν δώσει μέχρι τώρα να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις σε βάθος αυτό το μυστικό και να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ. Αν φας το Χ την πρώτη φορά, είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις με την δεύτερη. Δυστυχώς, ο υποσυνείδητος εγκέφαλος τον γυναικών ΣΠΑΝΙΑ αλλάζει γνώμη ή δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

Μάθε τώρα και το ΔΕΥΤΕΡΟ μυστικό που θα σου γκρεμίσει την πραγματικότητα. Αν μέχρι τώρα είχες έχθρα απέναντι στο γυναικείο φύλο και πίστευες ότι οι γυναίκες επίτηδες σε ταλαιπωρούν, η παρακάτω πληροφορία θα σου αλλάξει διαμετρικά τον τρόπο που σκέφτεσαι!

Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες, όπως και όλα τα ανθρώπινα όντα, αποφασίζουν για τις κινήσεις τους υποσυνείδητα. Αυτό σημαίνει ότι καμία απόφαση που παίρνεις ή που παίρνει κάποια γυναίκα για σένα δεν είναι στον έλεγχό σου ή στον δικό της. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι ελέγχεις τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου και ότι οτιδήποτε κάνεις το κάνεις μετά από βαθιά σκέψη και προσεκτική μελέτη, στην πραγματικότητα όμως είναι το υποσυνείδητό σου που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Θες να μάθεις και το πιο συγκλονιστικό; Και οι ίδιες οι γυναίκες ΔΕΝ είναι υπεύθυνες για τις σεξουαλικές τους αποφάσεις. Αποφασίζουν με ποιον θα πάνε στο κρεβάτι βάση υποσυνείδητων υπολογισμών και ενστίκτων, και νομίζουν ότι είναι συνειδητή επιλογή και επιθυμία τους!

Έχεις ακούσει ποτέ μια γυναίκα να λέει “δεν θα έκανα ποτέ κάτι με αυτόν” και μετά να μαθαίνεις ότι πήγε μαζί του πιο γρήγορα κι από την ταχύτητα της Jaguar; Τώρα ξέρεις γιατί το κάνει. Δεν είναι ότι σου λέει ψέματα, είναι ότι υποσυνείδητα έχει αποφασίσει άλλο και συνειδητά άλλο!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!