Οι 5 πιο δημοφιλείς μύθοι για τη γυναικεία σεξουαλικότητα (Μέρος 2ο)

Μύθος Νο3: “Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που τις φτύνουν και δεν τους δίνουν καθόλου προσοχή”.

Άλλη μια περίπτωση ενός μύθου που ισχύει μόνο εν μέρη. Οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό πραγματικά ισχύει είναι αυτοί που έχουν πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Στις γυναίκες, όπως και σε όλους τους ανθρώπους, αρέσουν οι άνθρωποι που τις κάνουν να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Αν την κάνεις να νιώσει ότι δεν αξίζει και ότι δεν είναι σημαντική για σένα μπορεί να της κινήσεις το ενδιαφέρον στην αρχή, αλλά δεν θα σου δώσει παραπάνω σημασία. Αντίθετα, αν την κάνεις να νιώσει ότι αξίζει και είναι σημαντική, σίγουρα θα θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου.

Η παγίδα σε αυτό είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν τις δίνεις ή υπερβολική ή καθόλου σημασία. Στην περίπτωση που της δώσεις υπερβολική σημασία, είναι λογικό να μην σε θέλει ερωτικά. Κανένας δεν θέλει δίπλα του ανθρώπους που δεν τον αφήνουν να αναπνεύσει. Ακόμα κι εσύ, αν γνωρίσεις μια κοπέλα που συνέχεια σου μιλάει, και γελάει με ό,τι πεις ακόμα κι αν δεν είναι αστείο, και σε παίρνει διαρκώς τηλέφωνα, ξενερώνεις και προσπαθείς να την αποφύγεις.

Μύθος Νο4: “Όταν κάποιος τις φλερτάρει, του ρίχνουν πάντα άκυρο”.

Αυτός είναι ένας επίσης πολύ μεγάλος μύθος, που προέρχεται κυρίως από αυτούς που δεν ξέρουν πως να φλερτάρουν Το θέμα δεν είναι απλά να την φλερτάρεις, το θέμα είναι πως θα την φλερτάρεις. Αν πας να της μιλήσεις κι έχεις στο πρόσωπό σου ένα βλέμμα σχεδόν παράκλησης για να μην σε απορρίψει, λογικό είναι να αποτυγχάνεις. Ανεξάρτητα απ’ το τι θα της πεις, αυτό που αξιολογεί είναι το βλέμμα σου και αυτό που “της βγάζεις”.

Αντίθετα, αν πας να της μιλήσεις κι έχεις τον αέρα ότι δεν σε νοιάζει η απόρριψη, αυτό φαίνεται και την κάνει και αυτήν να χαλαρώνει. Η νοοτροπία σου πάνω στο φλερτ πρέπει πάντα να είναι ότι πας για να ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ μια κοπέλα, αλλά όχι απαραίτητα ερωτικά. Ο σκοπός σου πρέπει να είναι να την γνωρίσεις, και όχι να της πάρεις τον αριθμό. Στις γυναίκες αρέσει πολύ το φλερτ, γιατί επιβεβαιώνει το πόσο όμορφες είναι. Αν το κάνεις σωστά, σίγουρα θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Μύθος Νο5: “Σε μια σχέση, οι γυναίκες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι”.

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Της αρέσει να την υπολογίζεις, όχι όμως να κάνει κουμάντο στα πάντα. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις για τον συγκεκριμένο μύθο είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ να καθορίζει την σχέση σας. Θέλει να να είσαι το ισχυρό αρσενικό που θα νιώθει ασφάλεια κοντά σου.

Οι λόγοι που οι γυναίκες προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο σε μια σχέση είναι δύο. Πρώτον, εσύ ο ίδιος δεν είσαι αρκετά ισχυρός για να τον έχεις. Αν η γυναίκα νιώσει ότι δεν μπορεί να βασιστεί πάνω σου, υποσυνείδητα αναλαμβάνει εκείνη. Ο δεύτερος είναι ότι σε τεστάρει. Χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνει συνειδητά, προσπαθεί να εξετάσει τα όρια σου και να δει αν όντως είσαι όσο δυναμικός δείχνεις. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να παίρνει αυτή όλες τις αποφάσεις και να κάνει κουμάντο σε μια σχέση.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!