ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Υπάρχουν πάρα πολλά στερεότυπα που μας έχει περάσει η κοινωνία και η οικογένεια σχετικά με την ερωτική και σεξουαλική μας ζωή. Τα περισσότερα από αυτά ωστόσο δεν ισχύουν. Το αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρούμαστε από πράγματα που είναι απλά μύθοι, και να επιλέγουμε τις κινήσεις μας βασισμένοι σε αυτά.

Πολλές φορές διαβάζουμε σε διάφορα βιβλία για το τι πρέπει να κάνουμε και τι να μην κάνουμε με τις γυναίκες, πληροφορίες όμως που είναι θεωρητικές και δεν μας χρησιμεύουν στην πραγματική ζωή. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να κερδίζεις τις γυναίκες είναι να είσαι αληθινός και να προσπαθείς να εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις βασισμένος στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τους ΠΕΝΤΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΜΥΘΟΥΣ που ξέρουμε για τις γυναίκες, καθώς και την αντίστοιχη πραγματικότητα.

Μύθος Νο1:Στις γυναίκες δεν αρέσει το σεξ. Θέλουν μόνο λεφτά, ρομαντισμό, κοινωνικό στάτους, ομορφιά και γυμνασμένους κοιλιακούς”.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις για την παραπάνω πρόταση είναι ότι ισχύει μόνο σε ένα μέρος της. Αντίθετα με την κοινή αυτή αντίληψη, οι γυναίκες ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ το σεξ. Δεν το αγαπάνε απλά, το ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ. Μπορεί βιολογικά να διαφέρουν από εμάς, δεν παύουν όμως να έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες και ορμές. Η σαρκική έλξη έχει μεγάλη σημασία για αυτές. Πολλές φορές μάλιστα επιλέγουν να μην μπουν σε μια σχέση, ώστε να έχουν την σεξουαλική ελευθερία που θέλουν.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις για αυτόν τον μύθο είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις και οι ίδιες οι γυναίκες τον πιστεύουν. Σε ελάχιστες περιπτώσεις θα ζητήσουν προφορικά να κάνουν σεξ. Ακόμα και στο δικό τους μυαλό, το σεξ είναι αντρική υπόθεση. Επίσης, ο μεγαλύτερος φόβος μια γυναίκας είναι να μην την περάσουν για “εύκολη”. Μπορεί να απολαμβάνει το σεξ όσο εσύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το διεκδικήσει ή δεν θα το δώσει έτσι απλά. Αν όμως κοιτάξεις τις πράξεις της, θα διαπιστώσεις ότι κάνει κανονικά σεξ σε τακτική βάση, ενώ ταυτόχρονα λέει ότι δεν της πολυαρέσει και δεν την πολυνοιάζει.

Μύθος Νο2: “Στις γυναίκες αρέσουν μόνο οι μάγκες. Στους καλούς άντρες, τους περιποιητικούς και τρυφερούς, δεν δίνουν σημασία”.

Αυτός είναι ακόμα ένας μύθος, που σε μεγάλο ποσοστό σχετίζεται με τον προηγούμενο. Σε παλαιότερες εποχές αποτελούσε μια πολύ ωραία δικαιολογία για όσους ήταν φτωχοί και παράλληλα είχαν αποτυχία και με τις γυναίκες. Αντί να παραδεχτούν ότι απλά δεν το είχαν με το φλερτ, έλεγαν ότι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι περιποιητικοί άντρες. Αυτή η δικαιολογία ήταν κάτι που πολλοί άντρες χρησιμοποιούσαν- και ακόμα χρησιμοποιούν- για να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες τους. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να απορρίψει έναν άντρα, και κανένας από αυτούς δεν είναι ότι αυτός νοιάζεται για εκείνην.

Αυτό που ισχύει σχετικά με τον συγκεκριμένο μύθο είναι ότι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι άντρες που είναι παιδάκια. Θέλουν κάποιον δίπλα τους που να είναι δυνατός και ισχυρός, αλλά να τις προστατεύει και να τις νοιάζεται ταυτόχρονα. Όταν, λοιπόν, δεν μπορεί να σε δει ως δυνατό άντρα, προφανώς θα σε δει σαν το “καλό παιδί” που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να την φροντίζει και να την περιποιείται. Σε αυτήν την περίπτωση, προφανώς δεν της κάνεις.

Δες την συνέχεια του άρθρου εδώ

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!