ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ας είμαστε ειλικρινείς. Έχει συμβεί σε όλους μας. Υπήρχε αυτό το κορίτσι… Ένα κορίτσι στο οποίο μπορεί να μην είχες καν μιλήσει… Μα ακόμα… Δεν μπορούσες παρά να τη σκέφτεσαι όλη μέρα… Και που όσο περισσότερο τη σκεφτόσουν, τόσο λιγότερο κουράγιο έβρισκες να πας να την προσεγγίσεις.

Η παραπάνω κατάσταση επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό. Από τότε στο λύκειο με το κορίτσι της προηγούμενης τάξης, στο πανεπιστήμιο με την υπέροχη φοιτήτρια από τη δεύτερη σειρά ή και αργότερα στη δουλειά με τη συνάδελφο από το δίπλα γραφείο.

Και αυτό το αναθεματισμένο συναίσθημα, αυτή η μονόπλευρη “αγάπη” που συνεχίζει να εμφανίζεται ξανά και ξανά και κάνει όλο και πιο μίζερη τη ζωή σου. Όσο περισσότερο τοποθετείς στο βάθρο αυτά τα κορίτσια, τόσο περισσότερο αυτά απομακρύνονται από την πραγματικότητα σου και το να είσαστε μαζί μια μέρα, γίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μάθημα #1: Σε μια σχέση, ή ακόμα καλύτερα, όταν βγαίνεις ραντεβού για πρώτη φορά με κάποιον, πάντα το άτομο με τη μικρότερη συναισθηματική ανάμειξη είναι αυτό που θα κυριαρχεί και θα αποφασίζει. Αυτό σημαίνει ότι αν βγεις με ένα κορίτσι και αφήσεις την ευτυχία σου να εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάει το ραντεβού μαζί της, θα καταστρέψεις ό,τι πιθανότητα θα μπορούσες να έχεις για να κάνετε κάτι. Έτσι, όσο περισσότερο αγχώνεσαι για ένα συγκεκριμένο κορίτσι, τόσο περισσότερο εμπλέκεσαι συναισθηματικά, και όπως είναι φυσικό, σχεδόν ΒΕΒΑΙΑ αυτή θα σε απορρίψει.

Μάθημα #2: Οι γυναίκες αγαπάνε να θαυμάζουν τους άντρες τους για κάτι. Εάν ρωτήσεις μερικές που είναι ερωτευμένες με το σύντροφό τους, πάντα θα τον λατρεύουν για κάτι στην προσωπικότητά του. Το γιατί δεν έχει σημασία, απλά μια γυναίκα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της. Εάν κάνεις είδωλο ένα κορίτσι και τη βάλεις στο βάθρο, θα το νιώσει αυτομάτως. Θα νιώσει ότι ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. Και μόλις αυτό συμβεί δε θ’ αποτελείς πλέον πρόκληση γι’ αυτήν. Το αποτέλεσμα; Θα σε απορρίψει.

Μάθημα #3: Όταν πρέπει να δουλέψεις σκληρά για ν’ αποκτήσεις κάτι, θα το απολαύσεις περισσότερο. Εάν για παράδειγμα πας σε ένα super market και πάρεις ένα προϊόν από το ράφι, δε θα έχει την ίδια πρόκληση με το να ψάχνεις για μέρες και σε πολλά μέρη για να το βρεις. Αυτό είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Όταν δεν θα είσαι τόσο εύκολος, όταν θα νιώσει πως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να σε χάσει, τότε θα νιώσει την πρόκληση και πιθανότατα θ’ αρχίσει να σε θέλει.

Έχεις δει ποτέ 8 άτομα να προσπαθούν για την ίδια γυναίκα, παλεύοντας να της αποσπάσουν τη προσοχή; Ποιος από αυτούς νομίζεις ότι το «έχει» το κορίτσι; Ο 9ος, ο οποίος παρακολουθούσε από απόσταση και παράλληλα δε δείχνει κάποιο ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Το κορίτσι σκεφτόταν: «Γιατί αυτός δεν έρχεται εδώ όπως όλοι οι άλλοι; Δε με γουστάρει; Πρέπει να μάθω το γιατί…» Εν τέλει, το κορίτσι ήταν αυτό που τον πλησίασε και που ήθελε κάτι από αυτόν. Αυτή είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ και της ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ. Μη την υποτιμάς ποτέ!

Όποτε νομίζεις ότι «αγαπάς» ένα κορίτσι με το οποίο δεν έχεις μιλήσει ποτέ, μπαίνεις σ’ ένα φαύλο κύκλο. Η φαντασία σου οργιάζει με σκέψεις στις οποίες βρίσκεσαι εσύ με «αυτό το μοναδικό κορίτσι» σε διάφορες καταστάσεις. Αυτή η υπερφόρτωση του μυαλού σου με εικόνες δημιουργεί πολύ ενέργεια η οποία θέλει να εκραγεί και, εκτός αν τελικά την αποκτήσεις, αυτό θα δημιουργεί μεγάλο άγχος και ένταση μέσα σου. Σαν ένας ατέρμων βρόγχος, αν προσπαθήσεις με τη βία να αποφύγεις το συναίσθημα σου, αυτό θα επανεμφανιστεί ακόμα πιο δυνατό.

Συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν είναι «πραγματική αγάπη»• είναι μια μορφή της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ. Δε γνωρίζεις καν το κορίτσι, απλά κάνεις μια τρύπα στο νερό. Η λύση; Πρώτον, δέξου το συναίσθημα αυτό και μετά συνέχισε τη ζωή σου. Μην το αγνοήσεις, απλά κατάλαβε ότι υπάρχει και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Προσπάθησε να δεις τον εαυτό σου απ’ έξω, από μια πιο «ουδέτερη» οπτική γωνία. Το δεύτερο βήμα είναι να εστιάσεις την προσοχή και την ενέργειά σου σε κάτι άλλο. Όπως το να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεις άλλες γυναίκες. Με το που θα φιλήσεις ή θα έρθεις κοντά σε κάποια άλλη, αυτή η «ξεχωριστή γυναίκα» θα είναι λιγότερο σημαντική για ‘σένα.

Εν κατακλείδι, υπάρχει ένα μυστικό. Ακόμα και οι πιο κάφροι Καζανόβες νιώθουν αυτό το συναίσθημα από καιρό σε καιρό. Απλά μαθαίνουν να το αντιμετωπίζουν, και χάρη στις ικανότητές τους, είναι πιο εύκολο να βρούνε άλλες γυναίκες και να εστιάσουνε σ’ αυτές. Μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου δυο μεγάλες χάρες. Πρώτα ξεπέρασε το φόβο σου και πλησίασε τη γυναίκα που σου αρέσει. Με αυτό τον τρόπο ακόμα κι αν σε απορρίψει, αυτό θα συμβεί νωρίτερα και στο τέλος εσύ δε θα έχεις σπαταλήσει βδομάδες ή και μήνες απ’ τη ζωή σου. Το δεύτερο είναι να μάθεις πώς να ρίχνεις γυναίκες. Όχι μόνο για να αποκτήσεις το συγκεκριμένο κορίτσι, αλλά επειδή με αυτή την ικανότητα θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να επουλώσεις τις πληγές σου και να την ξεπεράσεις.

Giouseppe Notte

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!