ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΖΑΝΟΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι διάφορες ιστορίες που ακούμε εκεί έξω μιλάνε για το ότι κάποιοι άντρες μέτριας εμφάνισης έχουν την ικανότητα να ελκύουν με μεγάλη ευκολία όμορφες γυναίκες, ενώ αντίθετα κάποιοι σχετικά πιο εμφανίσιμοι δυσκολεύονται σε αυτόν τον τομέα πάρα πολύ.

Πολύ κοινότυπο φαινόμενο είναι ότι κάποιοι άντρες απολαμβάνουν αβίαστα την γυναικεία συντροφιά, ενώ το άκρως αντιδιαμετρικό, κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται υπερβολικά ακόμα και να μιλήσουν με γυναίκες. Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι πολλοί άντρες νιώθουν μειονεκτικά όταν βρίσκονται δίπλα σε όμορφες γυναίκες.

Για τον λόγο αυτόν οι άντρες άρχισαν να μηχανεύονται διάφορες τεχνικές και μεθόδους για να τις γοητεύσουν, να τις ξεγελάσουν, και να αποκτήσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της υπερπροσπάθειας οι περισσότεροι καταλήγουν να μιμούνται μια συμπεριφορά που σε καμία περίπτωση δεν είναι κομμάτι του εαυτού τους. Το πρόβλημα με αυτήν την μέθοδο είναι ότι οι γυναίκες είναι απίστευτα έξυπνα όντα, και καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα κάποιον ο οποίος προσποιείται προκειμένου να τις γοητεύσει. Και τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Η γυναίκα που έχεις απέναντί σου ξενερώνει αμέσως κι εσύ καταλήγεις στην ίδια συνηθισμένη αποτυχία.

Οι ειδικοί πάνω στην συμπεριφορά του γυναικείου φύλου συνιστούν την βελτίωση του εαυτού μας και όχι την προσποίηση μιας συμπεριφοράς που δεν αντικατοπτρίζει την αυθεντική προσωπικότητα μας. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, λένε, να ανακαλύψει ο κάθε άντρας τον εαυτό του και τις δικές του δυνατότητες και να αρχίσει να δουλεύει με βάση αυτές. Επιπλέον, φαίνεται ότι μια απλή προσέγγιση θα ελκύσει πολύ πιο εύκολα μια γυναίκα, απ’ ότι μια υπερβολικά εκλεπτυσμένη και στημένη συμπεριφορά. Αυτό που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην έλξη μιας γυναίκας, εκτός απ’ τα λεφτά, την φήμη και το κύρος, που είναι αποδεδειγμένο ότι δουλεύουν, είναι το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η επιμονή, σε συνδυασμό με έναν ειλικρινή και ευφυή χαρακτήρα.

Τελικά, φαίνεται ότι ένας ειλικρινής με τον εαυτό του και αποφασιστικός σε αυτά που θέλει να κατακτήσει άντρας είναι και αυτός που θα έχει την περισσότερη επιτυχία με τις γυναίκες, μετατρέποντάς την όλη διαδικασία σε μια γλυκιά περιπέτεια.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!