ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ RAPPORT

Πρέπει να ΝΟΙΩΣΕΙ ότι οι δυό σας είστε αδελφές ψυχές, σαν να σε γνωρίζει πάρα πολύ καιρό. Όταν συμβεί γρήγορα, θα ακούσεις το εξής: “Δεν ξέρω γιατί στο λέω αυτό, ούτε που σε ξέρω” Τι συνέβη; ΝΟΙΩΘΕΙ ότι σε ξέρει καλύτερα και από την καλύτερή της φίλη, ενώ το λογικό κομμάτι του εγκεφάλου της την πληροφορεί “Δεν τον ξέρεις αυτόν!”. Και ναι, το rapport τη ρίχνει!

 Τα ακόλουθα είναι γι’ αυτούς που θέλουν γρήγορο rapport:

Η έλξη δημιουργείται με φυσικότητα μεταξύ ανθρώπων. Με βαθύ rapport θα την αποκτήσεις. Αν όχι την πρώτη φορά που θα τη συναντήσεις, τότε τη δεύτερη ή τρίτη φορά. Θα σε θυμάται ως κάποιο σημαντικό πρόσωπο και θα σε σκέπτεται συνέχεια. Το καλό rapport φέρνει τη γυναίκα σε σένα.

Τι να κάνεις για να δημιουργήσεις rapport:

* Χαλάρωσε. Είναι σημαντικό. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. Μην είσαι νευρικός, μην πίνεις καφεΐνη, μην κοιτάς αριστερά και δεξιά σα να δραπέτευσες από τη φυλακή. Σκέψου ότι είσαι μόνος στο πιο άνετο μέρος στη Γη. Δημιούργησε ένα τέτοιο μέρος στη φαντασία σου αν δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε κάτι παρόμοιο.

*Απόφυγε την καθημερινή κουβεντούλα(καιρός, σχολείο, δουλειά, εφημερίδες, ταινίες…), θα σου πάρει εβδομάδες να δημιουργήσεις rapport με αυτά.

*Παρέλειψε τις συνηθισμένες συστάσεις και μίλα μαζί της σα να είναι η δίδυμη αδελφή σου. Για την ακρίβεια, ακόμα πιο ανοικτά απ’ ότι θα μίλαγες με τη δίδυμη αδελφή σου.

*Στόχευε βαθιά. Μοιραστείτε κάποια συναισθήματα μαζί, μίλα για τον εαυτό σου(παράδειγμα: πως ερωτεύτηκες για πρώτη φορά όταν ήσουν 5 χρονών, πως είχες ένα κουνέλι που ήταν φίλος σου και όταν πέθανε ένοιωθες πολύ λυπημένος κι ευάλωτος…)…

*Άκου όταν θα ακολουθήσει με τη δική της ιστορία. Άσε τα σχόλια. Μη τη διακόπτεις με : “Καλό!”, “Τι αστείο”, “Πωπώ”. Απλώς άκου. Μην ασκείς κριτική και μην την κρίνεις ό,τι και να πεί. Ποτέ μην παίρνεις μέρος σαν σε συζήτηση. Αν το κάνεις, την διώχνεις. Αν “συμφωνείς” μαζί της ή “εγκρίνεις” τις πράξεις της, χάνεις εμπιστοσύνη από εκείνη. Απλώς άκου. Κάνε ερωτήσεις αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο. Αλλά όταν ολοκληρώσεις την ερώτησή σου, μη μιλάς και άκου την για λίγο. ΔΕΝ πρέπει όμως να γίνεις το μαξιλάρι της. Ο χρόνος που απαιτείται κυμαίνεται από 15 λεπτά έως 2 ώρες, και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Μην το παρατραβάς. Αν το κρατήσεις πολύ χωρίς να προχωρήσεις(φιλί), τότε υπάρχει ο κίνδυνος να σε δεί σα φίλο ή ακόμα χειρότερα, ως υποψήφιο γαμπρό.

*Μην πιέζεσαι να βρίσκεις κοινά πράγματα μεταξύ των δυό σας. Δες το σα να ενημερώνεσαι εσύ για εκείνη κι εκείνη για τις σκέψεις σου, ή ακόμα καλύτερα, ότι απλώς περιγράφεις τις σκέψεις σου, χωρίς ιδιαίτερο στόχο.

*Μην το παρακάνεις με την οπτική επαφή. Κράτα την ισχύ της γι’ αργότερα. Χρησιμοποίησέ την ολοένα και περισσότερο καθώς πλησιάζεις στο φιλί και φρόντισε η τελευταία ματιά να είναι μεγαλύτερη.

*Το “The Cube” και αντίστοιχες τεχνικές μπορούν να φανούν χρήσιμες αν αξιοποιηθούν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, και από ικανό άτομο. Εγώ προτιμώ κάτι διαφορετικό: χρησιμοποίησε τις εμπειρίες σου ώστε να εξηγήσεις το πως νοιώθει ή τι σκέφτεται ή το γιατί συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο στη συγκεκριμένη περίσταση. Αυτό βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ το rapport, είναι πιο γρήγορο και λιγότερο βαρετό.

Αρχάριοι, τα παραπάνω είναι χρυσάφι! Τα γράφω για εσάς αντί να κοιμάμαι οπότε *δώστε* *προσοχή*! Ξαναδιαβάστε, εφαρμόστε, και ρίξτε την!

Cortez

Translated by permission from www.bristollair.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!