ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΣΤΥΛ; (Μέρος 2ο)

Το παν στο ντύσιμο, είτε πας για καφέ/ποτό, είτε πας βόλτα, είτε είναι για επαγγελματικό σκοπό, είναι να συνειδητοποιήσεις ότι το κάνεις για σένα. Πρώτα ντύνεσαι για τον εαυτό σου και έπειτα για τους υπόλοιπους. Όταν ξέρεις να ντύνεσαι σωστά, ξέρεις να διαχειρίζεσαι και προβάλεις σωστά τον εαυτό σου. Σέβεσαι με άλλα λόγια τον εαυτό σου, και οι γύρω σου το ξέρουν. Εάν εσύ δεν σε σέβεσαι, τότε πως έχεις την απαίτηση να σε σεβαστούν οι γύρω σου; Μην κυκλοφορείς με ρούχα που είναι δύο νούμερα μεγαλύτερα και λερωμένα, αξύριστος, αχτένιστος, άπλυτος και με περίεργα αξεσουάρ, γιατί είναι σαν να προσπαθείς να κατεβάσεις την αξία σου.

Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένοι προτεινόμενοι τρόποι για το πως να βελτιώσεις το ντύσιμό σου, ώστε να έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο στο γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο!

5 βασικοί κανόνες που ισχύουν σε όλες τις περιστάσεις:

Λούσιμο – Μαλλιά: Η τρίχα για την ακρίβεια πρέπει να λάμπει και να γυαλίζει. Φρόντισε να κουρεύεσαι τακτικά, και βρες ένα στυλ που να σου πηγαίνει. Απέφυγε το μακρύ μαλλί. Καταρχάς πέρασε η μόδα των 70’s. Κατά δεύτερον, ξέρουμε ότι σ’ αρέσει, αλλά ελάχιστοι άντρες έχουν τον χρόνο και την ενέργεια να το περιποιηθούν σωστά. Ρωτήσαμε γυναίκες φίλες μας και μας είπαν το εξής: αν τα μακριά μαλλιά σε έναν άντρα δεν είναι λουσμένα, περιποιημένα, πιασμένα σε κοτσίδα, δεν τους αρέσουν!

Ξυρισμένος: Μην αφήνεις πολλά μούσια και γένια, και ιδιαίτερα αν τα αφήνεις παραμελημένα. Επίσης, αν θες να έχεις γένια, φρόντισε να είναι τριμμαρισμένα και να σου πηγαίνουν στο πρόσωπο. Θεωρείται αυτονόητο ότι χνούδια και σπυράκια, απαγορεύονται!

Ντύσιμο ανάλογα την περίσταση: Άλλο ντύσιμο θα έχεις όταν πας για καφέ, και άλλο όταν πας για clubbing. Άλλο ντύσιμο στο Κεφαλάρι και άλλο στην πλατεία Κυψέλης. Διαφορετικά ντύνεσαι αν είσαι φοιτητής φιλοσοφικής, και διαφορετικά αν είσαι στη νομική/ιατρική. Διαφορετικά αν είσαι 20 και διαφορετικά αν είσαι 30. Γενικά, πρόσεχε το ντύσιμό σου να ταιριάζει με την ηλικία σου (πχ μην φοράς αθλητικά συνέχεια αν είσαι 35 χρονών), με την δουλειά σου (αν είσαι δικηγόρος θέλεις να φαίνεται, και όχι να παρουσιάζεσαι σαν τον Μπάμπη τον εργάτη), και με το που θα πας την κάθε φορά. Είναι αδιανόητο να πηγαίνεις για καφέ με το κουστούμι και για ποτό με το τζιν!

Καθαρή αναπνοή: Φρόντισε η αναπνοή σου να μην είναι απωθητική για τους γύρω σου. Σκέψου να θες να φασώσεις μία και να της μυρίζεις άσχημα. Δεν παίζει να γίνει ούτε μια στο εκατομμύριο. Και ειδικά όταν οι γυναίκες έχουν 4 φορές καλύτερη όσφρηση από μας. Σε μυρίζουν από χιλιόμετρα μακριά!

Νύχια: Τα νύχια είναι καθρέφτης υγείας. Δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω σε αυτά ακαθαρσίες, ούτε να είναι φαγωμένα και σε καμία να μην θυμίζουν νύχια γυπαετού που βγήκε για κυνήγι!

Κλείνοντας, ο τομέας grooming είναι πάρα πολύ σημαντικός στο πως σε βλέπουν οι γυναίκες και αν τον χειριστείς σωστά σίγουρα θα αλλάξει πολύ η εικόνα που έχουν οι γύρω σου για σένα. Εννοείται ότι θέλει πολύ ψάξιμο, έρευνα, δουλειά μέχρι να τον κατακτήσεις τελείως. Ένα καλό, προσεγμένο ντύσιμο και ρούχα ωραία συνδυασμένα είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!