ΕΙΣΑΙ Ο MASTER ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ;

Πολλές φορές, βλέπουμε πολλούς άντρες να αποτυγχάνουν στο φλερτ με μια γυναίκα για διάφορους λόγους, και δυστυχώς να συνεχίζουν το πέσιμο ακλόνητοι, με αποτέλεσμα να γίνονται ενοχλητικοί. Πιέζουν αφόρητα τις γυναίκες, κολλάνε πάνω τους, και τους μιλάνε τελείως άσκοπα και άγαρμπα! Οι γυναίκες, όπως είναι φυσικό, μπαίνουν σε αμυντική στάση, τους χαλάει η βραδιά, και είναι συνήθως πιο ψυχρές σε κάθε νέα προσέγγιση που ενδέχεται να τους προκύψει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Άκου, λοιπόν, φίλε άντρα, για να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν το γυναικείο φύλο. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, ισότιμο φύλο με τον άντρα, και βγήκε στο κλαμπ για να διασκεδάσει με τις φίλες της, όπως κι εσύ με τους δικούς σου. Βγήκε, βεβαίως, και για να φλερτάρει, να χορέψει, να κάνει και επίδειξη της σεξουαλικότητα της, και εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να πας να της μιλήσεις, να την προσεγγίσεις, να της την φλερτάρεις. Δεν έχεις, όμως, δικαίωμα να γίνεσαι φορτικός αν βλέπεις ότι αυτή δεν ενδιαφέρεται. Μην την φέρνεις σε δύσκολη θέση, γιατί και σε εκείνην χαλάει η βραδιά, κι εσύ φαίνεσαι μικρός στα μάτια της.

Τι γίνεται όμως όταν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν γουστάρει ή όχι ;
Τις περισσότερες φορές φαίνεται σχετικά καθαρά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που θέλει λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια για να το καταλάβεις. Όσο, βέβαια, πιο εξειδικευμένος γίνεσαι στο σπορ, τόσο πιο εύκολα μπορείς να καταλάβεις πότε μια γυναίκα θέλει και πότε όχι. Αν αυτή σου γυρνάει πλάτη, μιλάει με την φίλη της συνέχεια και εσύ είσαι από πάνω της και παλεύεις να της τραβήξεις την προσοχή, και σκέφτεσαι συνεχώς την επόμενη ατάκα που θα πεις με την ελπίδα ότι θα την κάνεις να αναθεωρήσει, τότε το συμπέρασμα από έναν νορμάλ εξωτερικό παρατηρητή που έχει βγει για να πιει το ποτό του και βλέπει τυχαία το σκηνικό είναι : «Η γυναίκα προφανώς δεν ενδιαφέρεται και τον αγνοεί, κι αυτός είναι τόσο κακομοίρης που σχεδόν την παρακαλάει για λίγη απ’ την προσοχή της». Μην το κουράζεις άλλο ρε αδερφέ… Δεν βγάζει πουθενά!

Προσπάθησε, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα κάνεις καμάκι σε μια γυναίκα να μην γίνεις τόσο κουραστικός . Είναι σαν να μην σέβεσαι ούτε τις ίδιες, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, και τελικά χαλάς και…την πιάτσα! Εμείς, σαν PU Artists που είμαστε, αγαπάμε τις γυναίκες, τις σεβόμαστε, και θέλουμε να τις κάνουμε να περνάνε ωραία. Και εννοείται ότι τους αναγνωρίζουμε την ελευθερία της βούλησης να μας απορρίπτουν, αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει ή αυτοί που θέλουν!

Συνεπώς, την επόμενη φορά έχε! το στο νου σου!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!