ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ “ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ”;

Ήμουν ένας καρχαρίας (shark). Με θυμάστε; Στα bar… στα club… στα πάρτυ… στα φεστιβάλ… Τριγυρνούσα μέσα στο κόσμο και ανίχνευα, ανίχνευα, ανίχνευα… Δεν είχα καμία οπτική επαφή με άλλους τύπους, είχα ακριβώς ένα κριτικό, ψυχρό, κρύο βλέμμα που ψάχνει… Γυναίκες. ΚΑΥΤΕΣ γυναίκες για να είμαι ακριβής. Ναι, ήμουν αυτός ο τύπος. Η μάτια μου έπεφτε στην μια γυναίκα μετά την άλλη, προτού καν απομακρυνθεί και πήγαινα στην επόμενη. Σχετικά με αυτή; Τα μαλλιά της έδειχναν κάπως. Η επόμενη… Χμμ, ΑΥΤΟ το κορίτσι είναι χαριτωμένο… ωχ, ο πισινός της είναι χάλια. Η επόμενη. Οι άλλοι άντρες δεν ήταν συντροφικοί άνθρωποι, ήταν «εμπόδια», «ανταγωνισμός» ή «cockblocks». Σήμερα παρατήρησα αυτούς τους τύπους όπως ακριβώς αυτοί παρατηρούν εμένα. Με μαζεμένο,  κριτικό βλέμμα. Βλέμμα για «να πάρει» τις επόμενες «καυτές γυναίκες». Το γεγονός είναι ότι ένας άντρας δεν παρουσιάζει αυτό τον τρόπο εκτός εάν κοιτάζει να καλύψει μια ανάγκη του. Ναι, αυτό είναι  «sharking». Και εκείνες ήταν μερικές μαύρες μέρες, γιατί μέσα μου υπέφερα.

Κι όμως όταν τελικά συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με κάτι έξω από τον εαυτό μου, σταμάτησα. Εννοώ, πόσες καυτές γυναίκες θα έπρεπε να αποκτήσω για να σταματήσω να αισθάνομαι κενός μέσα μου; Είναι σαν να προσπαθείς να κρατήσεις ένα διάτρητο κουβά γεμάτο με νερό. Θέλει πολύ κόπο. Εδώ λοιπόν είναι ένας γρήγορος έλεγχος για να δείτε εάν είστε «καρχαρίας»:

Q: Έχετε οπτική επαφή με άλλους άντρες σε διάφορα κοινωνικά γεγονότα; Η μήπως πιστεύετε ότι οι περισσότεροι είναι αντικείμενα που θα σας παρεμποδίσουν στο να πλησιάσετε τη γυναίκα που θέλετε;

Q: Δεν υπάρχει θέμα στο πόση επιτυχία απολαμβάνεται με τις γυναίκες όταν δεν είστε πραγματικά καλά με τον εαυτό σας. Ξέρετε ότι ποτέ δεν θα είναι αρκετό και απλά προσπαθείτε να καλύψετε κάποιο εσωτερικό σας κενό .

Q: Ανιχνεύετε αμέσως και αξιολογείτε την ελκυστικότητα όλων των διαθέσιμων γυναικών σε οποιοδήποτε κοινωνικό γεγονός είστε, και αν δεν υπάρχει καμιά γυναίκα που να βρίσκετε ελκυστική, γίνεστε ανήσυχοι και θέλετε να φύγετε.

Εάν έχετε απαντήσει “ναι” σε οποιεσδήποτε απ’ αυτές τις ερωτήσεις, το πιθανότερο είναι ότι κι εσείς, όπως κι εγώ, είστε συνδεδεμένος με κάποιο είδος ανάγκης για επιβεβαίωση. Από τότε που το συνειδητοποίησα αυτό έχω ανακαλύψει πως η ισχυρή δύναμη είναι η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ. Αυτό είναι το δεύτερο επίπεδο του Inner Game Training Model, και όταν το ανακάλυψα για τον εαυτό μου ήταν όπως το θερμό φως του ήλιου που ακτινοβολεί σε αυτό που πριν ήταν σκοτεινό, θλιβερό και γκρίζο. Χωρίς την πλήρη και τέλεια εκτίμηση για σας και για το ποιος είστε την κάθε δεδομένη στιγμή, μέχρι ενός ορισμένου σημείου, υποφέρετε! Αλλά όταν «εγώ» με εκτιμώ…υπάρχει διαφορά. Ολόκληρος ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων και των γυναικών, φαίνεται να με εκτιμά. Προσπαθώ να είμαι προσηλωμένος σε αυτό και τα πράγματα πάνε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και περνώ καλά ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.  Παραδόξως, οι γυναίκες με βλέπουν ως έναν διασκεδαστικό τύπο, με κέφι, πουτους «ανεβάζει»  όλους, και ξαφνικά ρίχνουν την προσοχή τους σε ΕΜΕΝΑ. Εκτός αυτού, ποιος χρειάζεται να είναι «καρχαρίας» όταν τα ψάρια έρχονται από μόνα τους σ’ αυτόν;

Άσκηση: Την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι σ’ ένα party ή ένα κοινωνικό γεγονός, εξασκήσου στο να χαμογελάς και να δημιουργείς κοινωνική επαφή ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που συναντάς, ασχέτως αν αυτοί είναι άντρες ή γυναίκες, ωραίοι ή άσχημοι, καλοί ή κακοί. Βρες κάτι που να μπορείς να εκτιμήσεις σε κάθε έναν από αυτούς. Και παρατήρησε τη διαφορά που θα υπάρχει στην ποιότητα των κοινωνικών σου σχέσεων.

Εάν είσαι ένας «καρχαρίας» ή ένας «πρώην-καρχαρίας» ή δεν ήσουν πότε «καρχαρίας», το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για ν’ αποφύγεις τις παγίδες που σε κρατάνε κάτω με τις γυναίκες, είναι να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση.

Authentic Man

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!