ΕΝΑΣ ΣΕΞΥ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο όλες οι γυναίκες συμφωνούν ότι κάνει έναν άντρα ελκυστικό. Ελάχιστοι άντρες το κατέχουν πραγματικά, και είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τις γυναίκες να μην μπορούν να αντισταθούν.

Μια νέα έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο του Stanford αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες έχουν βιολογικά εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελκύονται απ’ το χιούμορ. Και οι άντρες, αντίστοιχα, έχουν εξελιχθεί έτσι ώστε να έχουν χιούμορ. Το ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι το να κάνεις ένα κορίτσι να γελάσει είναι το κλειδί για να της τραβήξεις την προσοχή, αλλά πλέον υπάρχει και η βιολογική εξήγηση αυτού του φαινομένου, με αποτελέσματα που φάνηκαν μέσα από μετρήσεις του εγκεφάλου των γυναικών ως ανταπόκριση σε άντρες με χιούμορ. Η έρευνα απέδειξε ότι το χιούμορ και η έλξη είναι άμεσα συνδεδεμένα, και πολλές γυναίκες στην καθημερινότητά μας δηλώνουν ότι το χιούμορ σε έναν άντρα είναι σέξι και φανερώνει ότι είναι έξυπνος.

Όμως, τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για να έχει χιούμορ; Υπάρχουν μερικά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο αστείος, και επομένως πιο ελκυστικός.

  1. Λέγε αστεία: Το να λες ανέκδοτα δεν είναι τόσο αστείο όσο το να λες αστεία που εσύ έχεις σκεφτεί, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να μην λες καθόλου αστεία. Απλά προσπάθησε να σου βγαίνουν αυθόρμητα και να τα μεταδίδεις όσο καλύτερα μπορείς.

  2. Σαρκασμός: Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο αν το χρησιμοποιήσεις σωστά. Το κλειδί είναι να το χρησιμοποιείς με οικονομία, ειδικά όταν είσαι μπροστά στην κοπέλα που θες να εντυπωσιάσεις.

  3. Αυτοσαρκασμός: Ο αυτοσαρκασμός είναι ένα ακόμη ισχυρότερο εργαλείο, γιατί εκτός από το χιούμορ, δηλώνει και αυτοπεποίθηση. Ελάχιστοι είναι οι άντρες που θα τολμήσουν να αυτοσαρκαστούν, γι’ αυτό όπως είναι φυσικό ο άντρας που αυτοσαρκάζεται στέλνει αμέσως σήμα στις γυναίκες ότι είναι διαφορετικός από τους άλλους.

  4. Κάνε δηλώσεις μετριοφροσύνη: Για παράδειγμα, αν έχεις χτυπήσει κάπου και το χτύπημα είναι σοβαρό, πες κάτι όπως “Δεν είναι και τόσο άσχημα”, αλλά με τέτοιο τρόπο που να βγει γέλιο και να διακωμωδήσεις την κατάσταση.

  5. Κάνε αστείες εκφράσεις άλλων ανθρώπων: Αυτό είναι κάτι που μπορεί να βγει πολύ αστείο, αν το κάνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανείς αγενής ή κακός απέναντι στον άλλον. Επίσης, πρόσεξε να μην το κάνεις συνέχεια, γιατί αλλιώς γίνεσαι ενοχλητικός.

  6. Δημοσίευσε αστεία βιντεάκια και μιμήσεις: Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες με αστείο υλικό, από τις οποίες μπορείς να δημοσιεύσεις οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα κάνει τον κόσμο να γελάσει. Οι άνθρωποι το εκτιμούν όταν κάποιος τους κάνει να γελάσουν, ακόμα και με ένα χαζό αλλά αστείο βιντεάκι.

  7. Μάζεψε την παρέα σου και παίξτε ένα αστείο επιτραπέζιο: Τα επιτραπέζια είναι μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για να δεθείς με την παρέα σου (και τα κορίτσια που υπάρχουν σε αυτήν), αλλά και για να περάσετε καλά και να γελάσετε. Μπορείς να προτείνεις κάτι όπως παντομίμα, όπου πάντα φέρνει γέλιο.

Το χιούμορ είναι μια πολύ λεπτή υπόθεση, γιατί χρειάζεται να έχεις μια πραγματική αίσθηση του τι είναι αστείο και τι όχι. Ωστόσο, οι άντρες που έχουν χιούμορ αυτόματα πάνε στην κατηγορία των ευφυών, σέξι και διαφορετικών αρσενικών που όλες οι γυναίκες θέλουν.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!