8 Εύκολα Βήματα για να Γυρίσει Πίσω η Πρώην σου

επανασυνδεση με πρωην πως να γυρισει πισω

Σε χώρισε η κοπέλα σου; Προσπάθησες με κάθε τρόπο να την κάνεις να αλλάξει γνώμη και πήρες τα τρία σου, ενώ ήθελες να γυρίσει πίσω;

Μην ανησυχείς. Αυτή τη στιγμή θα σου μάθουμε πώς να ξανακερδίσεις την πρώην κοπέλα σου και θα σε βοηθήσουμε να ανατρέψεις όλη αυτή την κατάσταση.

Πριν από λίγο καιρό, η κοπέλα ενός φίλου τον παράτησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Του είπε να «προχωρήσει» και δεν απαντούσε καν στις κλήσεις του. Παραδόξως, όμως, λίγους μήνες αργότερα, ήταν (και είναι) ξανά μαζί και αρραβωνιαστήκανε. Σήμερα, θα σου δείξουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις αν θες να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητές επανασύνδεσης με την πρώην σου.

Οπότε, αντί να κάθεσαι και να ψάχνεις στο διαδίκτυο «πώς θα γυρίσει πίσω η πρώην» και άλλα τέτοια, σου δίνουμε τον οδηγό με τα βήματα αναλυτικά για το πώς να γυρίσει πίσω η πρώην. Είσαι έτοιμος;

Ξεκινάμε.

Περιεχόμενα
 1. 1. Δες ποιος χώρισε ποιον
 2. 2. Μάθε γιατί η πρώην σου σε χώρισε
 3. 3. Περάστε λίγο χρόνο χωριστά
 4. 4. Βελτίωσε την αυτοπεποίθηση σου
 5. 5. Κάντην να επιστρέψει χωρίς να επικοινωνήσεις μαζί της
 6. 6. Επαναφορά της επαφής με την πρώην με ελκυστικό τρόπο
 7. 7. Βγες με την πρώην σου τετ-α-τετ
 8. 8. Δελέασέ την ώστε να θέλει ξανά να κάνει σχέση μαζί σου

1. Δες ποιος χώρισε ποιον

Ερωτική Έλξη

Κατέβασε τώρα το ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο «Ερωτική Έλξη» και μάθε πως σκέφτονται οι γυναίκες, τι γουστάρουν σε έναν άντρα, ποια είναι τα συχνότερα λάθη των αντρών στο παιχνίδι και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις. Μην το χάσεις!

erotiki elksi free ebook mockup

Η προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε για το πώς να κάνεις την πρώην σου να γυρίσει πίσω θα εξαρτηθεί από το ΠΟΙΟΣ ξεκίνησε τον χωρισμό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί οι διαφορετικές συνθήκες χωρισμού απαιτούν και διαφορετικές στρατηγικές.

Σε παράτησε εκείνη ή την παράτησες εσύ; Αν ήταν αυτή που τερμάτισε τη σχέση σας και απλά θέλεις τα πράγματα να επιστρέψουν στον ευτυχισμένο τρόπο που ήταν παλιά, συνέχισε με το βήμα 2 ακριβώς παρακάτω.

Ωστόσο, αν την παράτησες αλλά έχεις συνειδητοποιήσει ότι έκανες μαλακία και τώρα τη θέλεις πίσω, τότε θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο μας άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί όλα τα βήματα σε αυτό το άρθρο σου δείχνουν πώς να κερδίσεις πίσω την πρώην σου στην περίπτωση που σε παράτησε εκείνη.

2. Μάθε γιατί η πρώην σου σε χώρισε

Η πρώτη σου προτεραιότητα είναι να μάθεις τι ήταν αυτό που έκανες και την έκανε να θέλει να το τελειώσει μαζί σου. Είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα, αλλιώς η διαδικασία για να την ξανακερδίσεις που θα σου αποκαλύψουμε δεν θα δουλέψει που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.

Πιθανότατα θα σου έχει πει κάποιον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να το λήξει. Ίσως σου είπε ότι εσείς οι δύο «απομακρυνθήκατε» ή ίσως σου έδωσε το κλασικό «απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνη μου».

Ό,τι κι αν είπε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ΔΕΝ σου έχει δώσει καμία ένδειξη για το τι ακριβώς πήγε στραβά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του γυναικείου είδους, αλλά μην σκας. Θα σου πούμε εμείς κατευθείαν τι παίζει.

Υπάρχουν 3 πιθανότητες για το λόγο που σε χώρισε, και τις έχουμε κατατάξει στις κατηγορίες Α, Β και Γ. Πρέπει να βρούμε σε ποια κατηγορία ανήκει η δική σου κατάσταση. Το 95% των αντρών θα εμπίπτουν στην κατηγορία Α.

Κατηγορία Α: Έχασε την έλξη της για σένα;

Όταν μια κοπέλα παύει να νιώθει έλξη για το αγόρι της (ή τον σύζυγό της), η σχέση ουσιαστικά αρχίζει και χαλάει. Αν έχει ακόμα ψηλό SMV (sexual market value, δηλαδή αν είναι ακόμα αρκετά σέξι ώστε να προσελκύσει δυνητικά έναν αξιοπρεπή άντρα), τότε θα αφήσει τη σχέση και αργά ή γρήγορα θα πάει να βρει έναν νέο άντρα (για τον οποίο θα ΝΙΩΘΕΙ έλξη).

Όπως είπαμε, αυτή είναι η πιο συνηθισμένη κατάσταση για τους άντρες που θέλουν να μάθουν πώς να ξανακερδίσουν την πρώην τους. Η περίπτωση που τον παράτησε η κοπέλα επειδή έχασε την έλξη της γι’ αυτόν.

Πώς να μάθεις με σιγουριά αν η απώλεια της σεξουαλικής έλξης είναι δική σου ευθύνη και αιτία χωρισμού

Σκέψου τη σχέση με την πρώην σου τις τελευταίες εβδομάδες/μήνες/χρόνο και απάντησε με ειλικρίνεια ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για να είσαι ιδιαίτερα καλός μαζί της όλη την ώρα;

Αν ήσουν καλός με τη πρώην σου κυριολεκτικά όλη την ώρα, θα είχε αντιληφθεί ότι προσπαθούσες να την κάνεις να σε αποδεχτεί και να σε συμπαθήσει – με λίγα λόγια, ότι ζητάς την έγκρισή της για τα πάντα.

Οι άγραφοι νόμοι της «κοινωνικής τροφικής αλυσίδας» υπαγορεύουν ότι οι κατώτεροι άνθρωποι αναζητούν έγκριση από τους ανώτερους και όχι το αντίστροφο. Οι γυναίκες φυσικά το γνωρίζουν αυτό και προσπαθώντας να κάνεις την πρώην κοπέλα σου να σε συμπαθήσει περισσότερο (αναζήτηση έγκρισης) χρησιμοποιώντας «καλή» συμπεριφορά, την έκανες να νιώσει ότι είναι ανώτερη από σένα.

Η εξέλιξη και η σεξουαλική επιθυμία για την απόκτηση όσο το δυνατόν ισχυρότερων απογόνων, κάνουν μια κοπέλα να έλκεται από άντρες που βλέπει ως ανώτερους από την ίδια. Όλες οι γυναίκες έχουν αυτόν τον μηχανισμό καλωδιωμένο στο DNA τους, προκειμένου να διατηρηθεί ισχυρή το ανθρώπινο είδος.

Το πρόβλημα για σένα ήταν ότι η καλή σου συμπεριφορά εμπόδισε την πρώην κοπέλα σου να σε δει ως ανώτερο άντρα, για το λόγο που περιγράψαμε παραπάνω (αναζήτηση αποδοχής).

Και φυσικά, αν η κοπέλα σου δεν σε βλέπει ως ανώτερο, τότε χάνει την σεξουαλική έλξη που νιώθει για σένα. Τότε είναι που μπαίνουν στο μυαλό της οι σκέψεις να τερματίσουν τη σχέση.

Έκανες ό,τι σου ζητούσε (ή σου έλεγε) να κάνεις;

Φαντάσου το εξής: έχεις δύο ανθρώπους, έναν αφέντη και έναν σκλάβο. Ποιος νομίζετε ότι είναι ψηλότερα στην κοινωνική ιεραρχία; Ο αφέντης, προφανώς.

Με το να ικανοποιείς κάθε επιθυμία ή απαίτηση της πρώην κοπέλας σου, συμπεριφέρεσαι σαν σκλάβος (κατώτερος) και εκείνη συμπεριφέρεται σαν αφέντης (ανώτερος).

Οι γυναίκες έλκονται από άντρες που θεωρούν ότι είναι ψηλότερα από αυτές στην κοινωνική τροφική αλυσίδα. Ένας άλλος τρόπος να το θέσουμε αυτό είναι ότι οι γυναίκες έλκονται από άντρες που έχουν υψηλότερη αξία συντρόφου.

Έτσι, όταν έκανες ό,τι ήθελε, η πρώην σου σε έβλεπε ως κατώτερο από αυτήν (χωρίς αξία συντρόφου σε σύγκριση με αυτήν), σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έλκονται από άντρες που βλέπουν ως ανώτερους και υψηλότερης συντροφικής αξίας.

Με άλλα λόγια, το να ενδίδεις στις επιθυμίες και τις οδηγίες των γυναικών έστω και σε ημι-κανονική βάση δεν είναι ελκυστικό γι’ αυτές. Αν το έκανες, τότε σίγουρα θα ήταν ένας από τους λόγους που σε χώρισε. Αν τη ρωτούσες για αυτό, δεν θα το παραδεχόταν ποτέ.

Γιατί, απλά, δεν μπορεί να το παραδεχτεί συνειδητά. Η σεξουαλική έλξη είναι μια πολύ πρωτόγονη και υποσυνείδητη διαδικασία που υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Οπότε, μια γυναίκα δεν έχει συνειδητή επίγνωση του γιατί έχασε την έλξη για σένα, παρά μόνο ότι όντως έχασε αυτό το συναίσθημα.

Της έκανες συνεχώς κομπλιμέντα;

Μια κοπέλα με οποιοδήποτε βαθμό συντροφικής αξίας θα αρχίσει να σκέφτεται έναν άντρα (ακόμη και έναν φίλο) που της κάνει τακτικά κομπλιμέντα, ως παρακαλιάρη. Οι γυναίκες celebrities βγαίνουν με τους θαυμαστές τους; Φυσικά και όχι. Βγαίνουν με άλλους διάσημους που έχουν κοινωνική και συντροφική αξία εξίσου υψηλή ή υψηλότερη από τη δική τους.

Κάνοντας συνεχώς κομπλιμέντα στην πρώην σου, ουσιαστικά της έδειξες ότι η συντροφική της αξία ήταν υψηλότερη από τη δική σου. Έχασε την έλξη της για σένα εξαιτίας αυτού και αυτό οδήγησε σε αυτόν τον χωρισμό.

Της έκανες τακτικά δώρα, ιδίως σε περιόδους που ήταν πολύ απαιτητική;

Μήπως σου ζήταγε δωράκια και εσύ της τα έκανες; Από smartwatch και swarovski μέχρι ταξιδάκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστείς; Αν απάντησες ναι, αυτό θα έκανε την πρώην σου να πιστεύει ότι προσπαθούσες πολύ σκληρά να κερδίσεις την αποδοχή της. Τα δώρα θέτουν ένα πλαίσιο όπου αποδεικνύεται ότι ΕΣΥ προσπαθείς να την κερδίσεις. Έτσι συνειδητοποιεί ότι είναι ανώτερη από σένα.

Σου ξανατονίζουμε για να το χωρέσεις καλά στην κεφάλα σου, οι γυναίκες δεν έλκονται από άντρες στους οποίους αισθάνονται ανώτερες, οπότε αν αγόραζες πολλά δώρα, αυτό συνέβαλε στη μείωση της έλξης και έβλαψε τη σχέση σας.

Της ξεκαθάρισες ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις στη ζωή σου;

Θα ήταν λογικό αυτό να ενισχύσει την σεξουαλική έλξη, σωστά; Σίγουρα κάθε κορίτσι θέλει να είναι το κέντρο του σύμπαντος του φίλου της, σωστά;

Λάθος. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα σου θέλει μεν να είναι σημαντική για εσένα, αλλά χρειάζεται επίσης να έχεις και άλλες δραστηριότητες στη ζωή σας που δεν περιλαμβάνουν εκείνη.

Γιατί αν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από εκείνη, τότε θα της γίνει σαφές ότι σε έχει κερδίσει 100%. Οι γυναίκες βαριούνται τους άντρες που τους έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά. Γιατί;

Τις κάνει να σκέφτονται ότι ίσως θα μπορούσαν να τα καταφέρουν καλύτερα και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να σκέφτεται η κοπέλα σου.

Οι γυναίκες χρειάζονται αυτό το στοιχείο της πρόκλησης στον άντρα τους. Πρέπει να αισθάνεται ότι σε έχει κερδίσει, αλλά όχι 100% ακόμα. Και για να την κρατάς σε εγρήγορση, δεν πρέπει ποτέ να την αφήνεις να φτάσει σε 100% βεβαιότητα στο μυαλό της.

Αλλά αν την έκανες τον πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο σου και άφησες άλλα κομμάτια της ζωής σου για να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί της, τότε σίγουρα σε κέρδισε 100%. Αυτό είναι σίγουρα μια συχνή αιτία χωρισμού.

Τόνιζες το πόσο δεσμευμένος είσαι σε αυτήν;

Και πάλι, δείχνοντας σε μια κοπέλα ότι σε έχει 100% από τα αρχίδια με αυτόν τον τρόπο, την έκανες να σε βαρεθεί και να αναρωτιέται αν μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Ο τρόπος που λειτουργεί στο μυαλό της είναι: «Σίγουρα ένας άντρας με υψηλή αξία θα με έκανε να δουλέψω λίγο πιο σκληρά για να κερδίσω και να κρατήσω τη δέσμευσή του.»

Αν η κοπέλα σε αμφισβητεί και αμφιβάλλει για την αξία σου, αυτό θα οδηγήσει σε χαμένη έλξη, το οποίο θα οδηγήσει σε χωρισμό.

Το να τονίζεις τη δέσμευση δείχνει επίσης ότι δεν έχεις άλλες ερωτικές επιλογές, γιατί αν είχες τέτοιες επιλογές, τότε γιατί θα σε απασχολούσε τόσο πολύ το να τονίζεις τη δέσμευσή σου;

Η έλλειψη ερωτικών επιλογών σημαίνει ότι η αξία σου είναι χαμηλότερη από τη δική της. Αυτό επίσης σκοτώνει την σεξουαλική έλξη.

Επικοινωνούσες μαζί της πάντα πρώτος;

Οι γυναίκες μοιάζουν πολύ με τις γάτες. Αν τις κυνηγήσεις, το βάζουν στα πόδια. Αλλά αν τις δελεάσεις, έρχονται από μόνες τους.

Οι συνεχείς πρώτες κλήσεις και τα μηνύματά δημιουργούσαν ένα πλαίσιο στο οποίο την κυνηγούσες. Γιατί, άραγε, να σκοτώνει την έλξη αυτό, οέο; Επειδή δείχνει μια σειρά από κακά πράγματα.

 • Είσαι απελπισμένος για την προσοχή της.

Από αυτή την απελπισία καταλαβαίνει ότι δεν έχεις άλλες επιλογές, αφού καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στην επικοινωνία από εκείνη. Αν ήσουν πραγματικά ένας άντρας υψηλής αξίας; Σίγουρα θα έκανες πίσω και θα την άφηνες να κάνει περισσότερη δουλειά, αν ήσουν αυτός ο άντρας υψηλής αξίας, σωστά;

Έτσι ερμηνεύουν οι γυναίκες το επίπεδο προσπάθειας ενός άντρα, οπότε όταν καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια απ’ ότι η κοπέλα σου, μειώνεις την αξία σου στα μάτια της, οπότε μειώνεις και την έλξη που νιώθει για σένα.

 • Η αξία της είναι υψηλή σε σχέση με τη δική σου.

Το πιστεύει αυτό επειδή εσύ την κυνηγάς τις περισσότερες φορές. Ο μηχανισμός έλξης της καταλήγει υποσυνείδητα στο συμπέρασμα ότι ένας άντρας με αρκετά υψηλή αξία (για εκείνη) θα περίμενε να επικοινωνήσει μαζί του πάνω από το 50% του χρόνου.

«Αν είναι πραγματικά ένας άντρας υψηλής αξίας, γιατί να κάνει όλη αυτή τη προσπάθεια;»

Δεν θα το έκανε. Και ο υποσυνείδητος μηχανισμός σεξουαλικής έλξης το ξέρει.

Το υποσυνείδητο είναι ο λόγος που η πρώην σου μπορεί να νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί σου όπως παλιά, χωρίς όμως να ξέρει στην πραγματικότητα το γιατί. Αυτό που συνέβη είναι ότι έκανες πράγματα που σε έκαναν ΜΗ δεκτικό στον μηχανισμό έλξης της, με αποτέλεσμα να αισθάνεται στη συνέχεια ότι «η σπίθα έχει χαθεί, αλλά δεν ξέρω γιατί».

Είναι ένα υποσυνείδητο πράγμα σε αυτήν, το οποίο πυροδοτείται από τη συμπεριφορά σου – συμπεριφορά που έχει δείξει ότι η αξία σου είναι χαμηλή. Η χαμηλότερη αξία φυσικά σκοτώνει την έλξη.

Το ότι τηλεφωνείς και στέλνεις μηνύματα πρώτος, δείχνει επίσης ότι:

 • Είσαι ανασφαλής σχετικά με το τι μπορεί να ετοιμάζει.

Από αυτό μπορεί να καταλάβει ότι αμφιβάλλεις για την αξία, με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι μπορεί να πάει να βρει άλλον άντρα.

Αν αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, σίγουρα θα αμφιβάλει και εκείνη για σένα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ό,τι πιστεύει ένας άντρας για τον εαυτό του. Πολλές φορές, η μειωμένη έλξη προέρχεται από αυτό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αξία σου ως άντρας είναι όσο υψηλή την κάνει να είναι η συμπεριφορά σου και σχετίζεται μόνο εν μέρει με τη δουλειά σου, το εισόδημα, την εμφάνισή σου κ.λπ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανένας άντρας που διαβάζει αυτό το κείμενο δεν έχει καμία δικαιολογία για να μην μπορεί να γίνει το είδος του άντρα που θέλει η πρώην του για σχέση. ΜΠΟΡΕΙΣ να γίνεις αυτός ο τύπος (ξανά) και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου πούμε πώς.

Να θυμάσαι, λοιπόν, ΕΣΥ ελέγχεις την αξία που οι γυναίκες αντιλαμβάνονται σε σένα. Αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δύναμη να την κερδίσεις πίσω και εννοείται να έχεις και κοπέλες πιο ελκυστικές από αυτήν, αν θέλεις βέβαια. 

Είπες στην πρώην σου ότι την αγαπάς πριν στο πει εκείνη;

Άλλη μια περίπτωση που συνειδητοποίησε ότι «σε έχει». Από εδώ και πέρα αρχίζει η πλήξη για εκείνη και μετά είναι θέμα χρόνου να βρεθείς να μπαίνεις σε μια μηχανή αναζήτησης και να πληκτρολογείς πώς να γυρίσει πίσω η πρώην.

Γιατί αν κατάφερε τόσο εύκολα να σε δαμάσει, τότε θα σκεφτόταν ότι, ίσως, θα μπορούσε να κατακτήσει έναν ακόμα πιο πολύτιμο άντρα; Γιατί αν ήσουν πραγματικά ο άντρας υψηλής αξίας που θέλει, δεν θα ήταν λίγο πιο δύσκολο γι’ αυτήν να κερδίσει την αγάπη σου;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το γυναικείο μυαλό. Το ξέρουμε ότι αυτά είναι σκληρά λόγια, αλλά καλύτερα να τα γνωρίζεις παρά να αιθεροβατείς. Τονίζουμε αυτά τα πράγματα επειδή το να έχεις μια καλύτερη κατανόηση του γυναικείου μυαλού θα σε βοηθήσει.

Όταν έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις, την άφηνες να αποφασίσει;

Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους υποτακτικές και θέλουν ο άντρας τους να είναι το αντίθετο – κυριαρχικός δηλαδή. Το να αφήνεις τις αποφάσεις σε εκείνη είναι υποτακτική συμπεριφορά εκ μέρους σου. Οπότε, την βάζεις σε αποφασιστικό, κυριαρχικό ρόλο – έναν ρόλο που το γυναικείο είδος δεν παίρνει φυσικά.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι να θεωρεί ότι είσαι αδύναμος επειδή δεν αναλαμβάνεις τα ηνία και δεν κυριαρχείς πάνω στην σχέση. Και, προφανώς, αν αντιλαμβάνεται αδυναμία σε σένα, τότε πέφτει και η έλξη. Θα ήταν ενάντια σε χιλιάδες χρόνια εξέλιξης για τις γυναίκες να νιώθουν έλξη για την αδυναμία των αντρών.

Μήπως μετά από καβγάδες κατέληγες συχνά να ζητάς συγγνώμη;

Το να αφήνεις μια γυναίκα να σου συμπεριφέρεται με κακό τρόπο είναι συνταγή για ένα πράγμα: χαμένος σεβασμός. Δηλαδή, χάνει κάθε σεβασμό που είχε για σένα. Γιατί;

Επειδή ξέρει ότι ένας άντρας υψηλότερης αξίας που αξίζει τον σεβασμό και τον χρόνο της, δεν θα ανεχόταν μαλακίες από αυτήν.

Ο χαμένος σεβασμός μεταφράζεται στη συνέχεια σε χαμένη έλξη, επειδή μια γυναίκα δεν μπορεί να νιώσει έλξη για έναν άντρα που δεν σέβεται τον εαυτό του ή νιώθει κατώτερος από εκείνη.

Αν μάλιστα έφτασες στο σημείο να της ζητάς συγγνώμη τις φορές που σου έκανε μαλακίες, τότε μπορείς να διπλασιάσεις τον σεβασμό και την έλξη που έχασες, γιατί στις γυναίκες δεν αρέσουν καθόλου οι υποτακτικοί άντρες. Υποτακτικός = κατώτερος.

Μήπως αυτά τα ξεσπάσματά της, όπως παραπάνω, σε επηρέασαν συναισθηματικά;

Κατάφερε να μετατρέψει τα συναισθήματά σου σε αρνητικά μέσω των εκδηλώσεων της κακίας της; Αν ναι, τότε θα το έβλεπε αυτό ως αδυναμία σε σένα. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τους αδύναμους άντρες, οπότε αυτό επιφέρει για άλλη μια φορά… χαμένη έλξη.

Της έκανες νάζια πιο συχνά απ’ ότι σου έκανε εκείνη;

rS6gildL7daV9pOEWeKQLgnsWNixp8oZwr9aRyvfudhozmCuGTrork2mZVDzpkRbxWK2 lAxFWwEF1ZHxNpyTjsK9fD w35P20T8N1ChwpkFcj3i5lDIGRDwQUXh347f529f4v RqzDx V6qLA

Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι ο άντρας προσπαθεί περισσότερο στη σχέση απ’ ό,τι η κοπέλα και ότι εκείνη αντιλαμβάνεται τη δική της αξία ως υψηλότερη από τους δύο. Το αντιλαμβάνεται αυτό επειδή το άτομο που προσπαθεί περισσότερο στη σχέση αναζητά περισσότερο και την αποδοχή, το οποίο δείχνει χαμηλότερη σχετική αξία συντρόφου.

Αυτό αφήνει τότε το λιγότερο άτομο που προσπαθεί λιγότερο (εκείνη) ως το άτομο με την υψηλότερη αξία συντρόφου από τους δύο. Ονομάζεται Νόμος της Ελαχίστης Προσπάθειας και οι γυναίκες τον κατανοούν έμφυτα.

Φυσικά, κάθε γυναίκα που παρατηρεί ότι ο άντρας της καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια στη σχέση απ’ ότι εκείνη, επομένως η αξία του συντρόφου του είναι χαμηλότερη από τη δική της, άρα θα χάσει και την έλξη γι’ αυτόν.

Είναι λυπηρό που λειτουργεί έτσι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Όσον αφορά το σεξ, της το ζήτησες προφορικά; Της ζήτησες να αλλάξετε στάση; Ή ακόμα χειρότερα, την άφησες να πάρει τον έλεγχο στο κρεβάτι;

Ακόμα ένα παράδειγμα του άντρα στη σχέση που δεν παίρνει το προβάδισμα και ίσως να συμπεριφέρεται υποτακτικά.

Η δυναμική της αντρικής κυριαρχίας και της υποταγής της γυναίκας γίνεται ξεκάθαρη στην κρεβατοκάμαρα.

True story: Μέλος της κοινότητας μας είχε πει ιστορία για μία γκόμενά του που ξεπερνάει κάθε επίπεδο αμπαλοσύνης και στάζει κατωτερότητα: Είχε γνωρίσει η τύπισσα έναν τύπο, ο οποίος όταν ήταν στο κρεβάτι μαζί της έκανε ζουζουνιές και νάζια αναφωνίζοντας κυριολεκτικά… «νιάου, νιάου».

Όσο αστείο και να σου φαίνεται κάτι τέτοιο, πρώτον ήταν αληθινό γεγονός που συνέβει κάπου στο 2012 και δεύτερον ΜΗΝ νομίζεις ότι απέχεις πολύ από τον γατούλη αν κάνεις κι εσύ νάζια. Και μην απορείς αν μετά αυτή σου κάνει ghosting.

Έχετε φωτογραφίες μαζί, στις οποίες εκείνη κοιτάζει την κάμερα, αλλά εσύ είσαι επικεντρωμένος σε εκείνη;

Κλασική ένδειξη ότι ήσουν πολύ περισσότερο μπλεγμένος στη σχέση σας απ’ ό,τι εκείνη. Γιατί; Επειδή σε μια τέτοια φωτογραφία, εσύ είσαι προσηλωμένος πάνω της, αλλά εκείνη δεν είναι το ίδιο προς εσένα. Είναι προφανές.

Και αν ήξερε ότι ήσουν πιο σοβαρός μαζί της απ’ ότι εκείνη μαζί σου (το ήξερε – οι γυναίκες έχουν 6η αίσθηση σε αυτά τα πράγματα), τότε σύντομα θα είχε βαρεθεί από την έλλειψη πρόκλησης που έδινες. Θα σκεφτόταν: «Αν μπορώ να κάνω αυτόν τον τύπο να μου αφοσιωθεί τόσο πολύ, τότε ίσως μπορώ να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα;»

Σκέφτηκες ότι είναι η γυναίκα με την υψηλότερη αξία που είσαι σε θέση να αποκτήσεις;

Αν απάντησες ναι σε πολλές από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε είναι πιθανό να απαντήσετε ναι και σε αυτή. Γιατί; Επειδή η πεποίθηση ότι η κοπέλα σου είναι η πιο κατάλληλη σύντροφος που θα μπορούσες ρεαλιστικά να αποκτήσεις, δημιουργεί μια νοοτροπία έλλειψης γύρω από τις ελκυστικές γυναίκες, η οποία βγάζει στην επιφάνεια όλες τις απελπισμένες και  μη ελκυστικές συμπεριφορές που συζητήσαμε παραπάνω.

Πιθανότατα θα σου έχει πει κάποιον άλλο ανόητο λόγο για τον χωρισμό, αλλά το γεγονός ότι απαντήσες «ναι» σε ορισμένες από τις παραπάνω ερωτήσεις δείχνει ότι η εξασθένηση της έλξης είναι αναμφισβήτητα η αιτία, στη δική σου περίπτωση.

Πιθανότατα αισθάνεσαι τώρα πολύ ηττημένος, και συμπάσχουμε μαζί σου, γιατί ΟΛΟΙ έχουμε βρεθεί εκεί. Πολλές από τις τακτικές για να γυρίσει πίσω η πρώην σου έχουν δυστυχώς λειτουργήσει εις βάρος σου. Και αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι: 

«Και τι να κάνω τώρα; Πώς μπορώ να πετύχω επανασυνδεση με την πρώην μου;»

Συνέχισε να απαντάς στις παρακάτω ερωτήσεις και έπειτα θα σου δώσουμε και τα βήματα που θα πρέπει να κάνεις.

Κατηγορία Β: Σου ήταν δύσκολο να δεσμευτείς σε μια ασφαλή σχέση;

vljAv oMcAFI4391BlRNhhH2FjlhMtnaKBMhPEOern3lLT5YGtE4V84zDUa4Z4knSfEaU9YlcUnok47BmNR5nD yTpGBS7QmMyenp zdHv2IxwDyrjXdm6b18VczaXezneQ OdMmgcIQtO6hCg

Είναι απολύτως πιθανό μια κοπέλα να νιώθει μεγάλη έλξη για το αγόρι της, αλλά να τον παρατήσει παρόλα αυτά. Πρόκειται για μια κατάσταση όπου ΘΕΛΕΙ οπωσδήποτε να σε έχει, αλλά αισθάνεται ότι δεν μπορεί. Γιατί συμβαίνει αυτό, άραγε;

Επειδή κάτι στη συμπεριφορά σου την κάνει να αισθάνεται ότι δεν είσαι πραγματικά αφοσιωμένος σε αυτήν. Αισθάνεται ότι, παρόλο που την ελκύεις, δεν θα της δώσεις αυτό που θέλει και χρειάζεται από μια σχέση (δηλαδή να τη στηρίξεις και να μην συνεχίσεις να κυνηγάς άλλες κοπέλες).

Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από μια κατάσταση όπου προσπαθείς να ξανακερδίσεις μια κοπέλα όταν αυτή έχει προχωρήσει προσωρινά, όπως αναλύσαμε παραπάνω στην κατηγορία Α.

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν αυτή (κατηγορία Β) είναι η δική σου περίπτωση χωρισμού:

Σκέψου τη σχέση σου με την πρώην σου τις τελευταίες εβδομάδες/μήνες/χρόνο και κάνε στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις…

Μήπως η σχέση απέτυχε να εξελιχθεί;

Οι γυναίκες είναι ωρολογιακές βόμβες όσον αφορά τη γονιμότητά τους και καλύτερα να πιστεύεις ότι υπάρχει ένα εξελικτικό κομμάτι του εγκεφάλου της πρώην σου που την οδηγεί προς τον στόχο της απόκτησης ενός παιδιού. Για τον λόγο αυτό, οι γυναίκες πρέπει να βλέπουν πρόοδο στις σχέσεις που να τους δείχνει ότι βρίσκονται σε πορεία προς την απόκτηση παιδιών.

Σίγουρα ΔΕΝ λέμε να κάνεις παιδί μαζί της. Απλά λέμε ότι η σχέση σας θα έπρεπε να είχε προχωρήσει πολύ σταδιακά σε όλο και πιο σοβαρά θέματα. Οι γυναίκες πρέπει να παρατηρούν αυτού του είδους την πρόοδο γιατί τους δείχνει ότι τελικά η σχέση θα μπορούσε να οδηγήσει στο να της προσφέρει αυτό που η φύση θέλει – τα παιδιά.

Αν, λοιπόν, η σχέση με την πρώην σου παρέμενε η ίδια μετά από 6 μήνες ή μετά από ένα χρόνο (με άλλα λόγια αν δεν κατάφερνε να εξελιχθεί και να μεγαλώσει), τότε θα είχε παραβιάσει την επιθυμία της για πρόοδο της σχέσης. Θα την είχε κάνει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είσαι ο τύπος που θα της χαρίσει μια μακροχρόνια συνεργασία και τελικά μια οικογένεια. Τότε θα σε είδε ως έναν φτωχό μνηστήρα, θα σε παράτησε και θα είχε πάει να βρει έναν άντρα που δείχνει περισσότερα σημάδια δέσμευσης και μακροπρόθεσμης καταλληλότητας.

Ποια είναι τα τυπικά σημάδια της έλλειψης προόδου σε μια σχέση;

Οποιαδήποτε κατάσταση κατά την οποία η πρώην σου εξέφρασε ότι ήθελε να αναπτυχθεί ή να συμβεί κάτι μεταξύ σας, αλλά εσύ αρνήθηκες να το κάνεις να συμβεί τους μήνες που έδειξε ότι το ήθελε – οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση είναι σημάδι.

Για παράδειγμα:

– Δεν έχει καθιερωθεί ακόμη η αποκλειστικότητα, αφού εκείνη άρχισε να υπαινίσσεται ότι θέλει αποκλειστικότητα πριν από 3+ μήνες.

– Δεν έχετε ακόμη συγκατοικήσει αφού άρχισε να υπαινίσσεται προς αυτή την κατεύθυνση πριν από 3+ μήνες.

– Συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε αντισύλληψη αφού άρχισε να υπαινίσσεται ότι θέλει παιδί πριν από 3+ μήνες.

– Να μην της ζητάς να σας παντρευτεί αφού άφησε να εννοηθεί ότι θέλει γάμο πριν από 6+ μήνες.

Ήσουν ιδιαίτερα μαλάκας μαζί της;

geAFtsXS93yr6DPHc65gNUbHwi5R5UnXKd3sVGqxoSEmyrX4ujmYne5NHKSJwWrWNSqIC2DiMqNNPnPHqyQSjUXdXmBP l61fBpzFC11 2 27Do9iVLb0xTjs

Το να είσαι πού και πού λίγο μαλάκας προς την κοπέλα σου είναι γενικά υγιές για μια σχέση. Πιθανώς έχεις ακούσει στο παρελθόν ότι στα κορίτσια αρέσουν τα «κακά παιδιά» και ότι «οι καλοί τύποι τερματίζουν τελευταίοι».

Είναι αλήθεια, αλλά αν ένας άντρας έχει γίνει πολύ «κακό παιδί» με την κοπέλα του, εκείνη θα νιώσει ότι η σχέση έχει αρχίσει να πεθαίνει.

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται αποκομμένη από το αγόρι της λόγω της έλλειψης συναισθηματικής διαθεσιμότητας/υπερβολικής «κακομάθειας», θα νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν αρκετά ώστε να είναι αξιόπιστος σύντροφος.

Θα νιώσει ότι δεν μπορεί να τον «πλησιάσει» πραγματικά, το οποίο είναι κάτι που χρειάζεται σε μια σχέση. Αυτό είναι σοβαρός λόγος να σε αφήσει η κοπέλα.

Μήπως το έπαιζες πολύ ψύχραιμος ή ήσουν υπερβολικά απόμακρος μαζί της;

Αυτό συμβαίνει όταν ένας άντρας δεν καταβάλλει σχεδόν ΚΑΜΙΑ προσπάθεια με την κοπέλα του. Το αφήνει σε εκείνη να ξεκινήσει τα μηνύματα ή τα τηλεφωνήματα, πάντα. Δεν δείχνει καμία ανησυχία ή συμπάθεια για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει. Μπορεί ακόμη και να μην καταφέρνει να ξεκινήσει συχνά το σεξ επειδή είναι πολύ χαλαρός.

Μην κάνεις κανένα λάθος, η αποστασιοποίηση είναι στην πραγματικότητα σέξι για τις γυναίκες, όπως ακριβώς είναι και το να είσαι λίγο μαλάκας… υπάρχει κάτι γοητευτικό γι’ αυτές στο γεγονός ότι δεν αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. ΑΛΛΑ, αν το παρακάνεις με το να το παίζεις άνετος, η πρώην σου θα το ερμήνευε ως ψυχρότητα έλλειψη ενδιαφέροντος γι’ αυτήν. 

Με λίγα λόγια να είσαι μαλάκας αλλά με μέτρο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό η κοπέλα να σε αφήσει. Και πάλι, καταλήγει να αισθάνεται αποκομμένη. «Είναι απόμακρος» λέει στις φίλες της. Και έτσι εκείνη χωρίζει, αφήνοντάς εσένα να πρέπει να googlάρεις φράσεις του τύπου «επανασύνδεση με πρώην» «επιστροφή πρώην μετά από πόσο καιρό» και «πως να γυρίσει πίσω η πρώην».

Μήπως έδειξες υπερβολική αξία;

01Eo9ux 9jtYmG6RpKMXf 9sezmkGO 7E3qhWT7a9yA6RPFRKYz2tDwqiy4GQ5lXiwpAfR6EUsI p9zVb 6Y65SikFvVdgOvb2vLPy0 f7xFvUF NwUW17wOLhFxHlQhu 7dVv1ZmPoA8QkmA

Είναι σημαντικό να δείχνεις ότι είσαι άνθρωπος υψηλής αξίας ( γοητευτικός, πνευματώδης, περιπετειώδης κ.λπ.). Αλλά αν ένας άντρας «δείχνει» υπερβολικά την αξία του (δηλ. επιδεικνύει πολύ συχνά ωραία πράγματα για τον εαυτό του), του γυρίζει μπούμερανγκ.

Γιατί όμως; Σίγουρα όσο περισσότερα σπουδαία πράγματα γνωρίζει για σένα, τόσο περισσότερο δεν σε γουστάρει;

Όχι απαραίτητα…

Πολλές γυναίκες έχουν αρκετά απλή και κάπως βαρετή ζωή, οπότε μπορεί να δυσκολευτεί να συσχετιστεί μαζί σου με τον γεμάτο ταξίδια τρόπο ζωής σους, την βόλτα με την Porsche, το τεράστιο σπίτι για το οποίο της μιλήσες, «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»

Και αν δυσκολεύεται να σχετιστεί μαζί σου επειδή σε βλέπει ΠΟΛΥ καλύτερο από εκείνη, θα ψυχρανθεί και θα ξεκινήσει τον κανόνα της μη επαφής μαζί σου. «Δεν είναι στα κυβικά μου» θα λέει στις φίλες της. Στη συνέχεια, ξεκινάει έναν χωρισμό.

Και έτσι μπορείς να δείς…

Η κατηγορία Β εδώ περιέχει τις ακριβώς αντίθετες συμπεριφορές της κατηγορίας Α. Στην κατηγορία Α, αυτές οι συμπεριφορές είναι το try-hard (πολύ σκληρά). Αλλά εδώ στη Β, αυτές είναι οι συμπεριφορές ενός άντρα που δεν έχει δώσει αρκετά, οπότε η κοπέλα του δεν τον θεωρεί ούτε ως άτομο με μακροπρόθεσμες δυνατότητες – όπως ακριβώς δεν τον θεωρούσε και η κοπέλα στην περίπτωση της Κατηγορίας Α.

Παρ’ όλα αυτά, αν η κατηγορία Β ταιριάζει στην περίπτωσή σου, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να ξανακερδίσεις την πρώην σου, αρκεί να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου από εδώ και πέρα. Προχώρησε στο επόμενο βήμα και θα σε βοηθήσουμε ώστε να επιτευχθεί η επανασύνδεση με πρώην, που τόσο θέλουμε.

Κατηγορία Γ: Μετακόμισες εσύ ή η πρώην σου σε άλλη περιοχή;

Αυτή είναι η ευκολότερη περίπτωση στην οποία μπορείς να μάθεις πώς να ξανακερδίσεις μία πρώην – μια κατάσταση όπου ο ένας από εσάς μετακόμισε σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια η μεγάλη απόσταση κατέστησε δύσκολη μια υγιή σχέση.

Γιατί αυτό είναι το ευκολότερο; Δεν έχει τόσα πολλά βασικά προβλήματα όσο άλλες περιστάσεις.

Αλλά όταν χωρίσατε μόνο λόγω απόστασης, η έλξη που νιώθει για σένα εξακολουθεί να υπάρχει. Για την ακρίβεια, μπορεί και να έχει αυξηθεί, αφού οι γυναίκες διεγείρονται με το να επιθυμούν αυτό που δεν μπορούν να έχουν.

Έτσι, ακόμα κι αν φαίνεται αδύνατο σε ένα σενάριο από απόσταση, το να την ξανακερδίσεις μπορεί να γίνει. Αν είσαι άντρας της κατηγορίας Γ (από απόσταση), έτσι θα ξανακερδίσεις την πρώην σου: πρέπει να μετακομίσετε στην περιοχή της για να λύσεις όλο το πρόβλημα της απόστασης και μετά να κάνετε μερικά άλλα πράγματα από εκεί και πέρα, τα οποία θα σου δείξουμε…

Ήρθε η ώρα της απόφασης – τελικα που ανήκεις;

 • Κατηγορία Α: Το «καλό παιδί» και άξιο παλικάρι που έχασε την έλξη της (το 95% των αντρών που επισκέπτονται το Gentlemen Only είναι αυτό ακριβώς).
 • Κατηγορία Β: Ο άντρας με τον οποίο ένιωσε ότι δεν μπορούσε να χτίσει μια ασφαλή σχέση (η μειοψηφία των αντρών).
 • Κατηγορία Γ: Ο άντρας που ζούσε μακριά της, γεγονός που καθιστούσε πολύ δύσκολη μια σχέση (άλλη μια μειοψηφία αντρών είναι αυτή).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα βήματα κάτω από αυτό το σημείο είναι συμπληρωματικά. Η προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι να κάνεις κλικ σε μια κατηγορία παραπάνω και να ακολουθήσετε τις συμβουλές που δίνουμε για κάθε συγκεκριμένη κατηγορία. Όλες οι συμβουλές μας παρακάτω θα είναι πιο γενικευμένες και μπορεί να είναι ή να μην είναι σωστές για την περίπτωσή σου.

3. Περάστε λίγο χρόνο χωριστά

Το να περνάς χρόνο χώρια και να δίνεις χώρο στην πρώην είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία του πως να γυρίσει πίσω η πρώην. Μετά από έναν χωρισμό, είναι σαφές ότι τα συναισθήματα της πρώην σου για εσένα έχουν μπαγιατέψει, με αποτέλεσμα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο κάνεις εκτός από το να της δώσεις λίγο χρόνο και χώρο (ακόμα και πράγματα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για να την ξανακερδίσεις αργότερα), θα είχε αρνητικό αντίκτυπο σε αυτό το πρώιμο στάδιο.

Έτσι, το βήμα που πρέπει να κάνεις εδώ είναι να περάσεις λίγο χρόνο χωριστά, χωρίς επαφή.

Πόσο χρόνο; Και τι θα γίνει αν επικοινωνήσει μαζί σου κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου; Ή αν έχεις ένα παιδί μαζί ή αν ζείτε ή εργάζεστε μαζί;

Για να σου δώσουμε μια γρήγορη ιδέα, θα πρέπει να κοιτάξεις να της δώσεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ χώρο από αυτόν που χρειάζεται. Είναι πάντα προτιμότερο να δίνεις σε μια πρώην σου πολύ χώρο, παρά λίγο. Γιατί;

Το να μην έχετε αρκετό χώρο θα σας φέρει πίσω στο σημείο μηδέν, αφού δεν θα δώσει στην πρώην σου τον χρόνο που χρειάζεται για να νιώσει κάτι «φρέσκο» για σένα. Από την άλλη πλευρά, το να της δώσεις περισσότερο χώρο από ό,τι χρειάζεται μπορεί στην πραγματικότητα να έχει ως αποτέλεσμα να της λείψεις περισσότερο. Επομένως, είναι η καλύτερη επιλογή.

4. Βελτίωσε την αυτοπεποίθηση σου

Για να προσελκύσεις εκ νέου την πρώην σου, θα χρειαστεί η γλώσσα του σώματός σου και η γενική σου αύρα και αυτοπεποίθηση να κάνουν κάποια από τα δύσκολα… όταν φτάσει στο στάδιο όπου είστε έτοιμοι να συναντηθείτε μετά από καμία επαφή, δηλαδή.

Μέχρι τώρα, η γλώσσα του σώματός σου πιθανόν να ήταν κάπως ελλειπής. Αυτό φαίνεται μέσα από πολλά σημάδια όπως: το να μην καταλαμβάνεις αρκετό χώρο στο περιβάλλον σου, να γέρνεις το λαιμό σου προς τα εμπρός αντί να είσαι όρθιος, να έχεις καμπουριασμένους ώμους και πολλά ακόμα. Πολλοί από εμάς κάνουμε αυτά τα πράγματα χωρίς να γνωρίζουμε ότι τα κάνουμε, και οι γυναίκες τα διαβάζουν ως σημάδια ότι είμαστε αδύναμοι.

Προφανώς οι γυναίκες, και αυτό περιλαμβάνει και τις πρώην, θέλουν έναν άντρα που είναι δυνατός και κυριαρχικός, οπότε αυτοί οι τύποι γλώσσας του σώματος που αναφέραμε είναι πιθανότατα μέρος του λόγου για τον οποίο η πρώην έχασε την έλξη για σένα και σε χώρισε.

Αυτό σημαίνει ότι η γλώσσα του σώματός σου πρέπει να βελτιωθεί. Πρέπει να σε κάνουμε να συμπεριφέρεσαι και να εμφανίζεσαι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κυριαρχικό και γενικά ελκυστικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, όταν έρθει η ώρα να συναντήσεις  την πρώην σου από κοντά, θα συμπεριφέρεσαι πιο ελκυστικά σε αυτήν και θα είσαι στον αυτόματο πιλότο.

Θα χρειαστεί λίγη εξάσκηση για να φτάσεις σε αυτό το στάδιο (όπου συμπεριφέρεσαι ελκυστικά απέναντί της στον αυτόματο πιλότο), οπότε η βελτίωση της γλώσσας του σώματός σου είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσεις αμέσως, μόλις ξεκινήσετε την περίοδο μη επαφής (βήμα 3 όπως παραπάνω). Με αυτόν τον τρόπο, όταν θα πας να την συναντήσεις μετά τη μη επαφή, θα «νιώσει» ότι έχεις μια πιο σέξι και ελκυστική παρουσία. Θα  αντιληφθεί την αλλαγή.

Αυτό είναι πραγματικά το πώς λειτουργεί. Οι γυναίκες δεν μπορούν να το εξηγήσουν αυτό το πράγμα, απλά το«νιώθουν».

Ακολουθούν μερικοί εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την αύρα και την αυτοπεποίθησή σου στην πρώην κοπέλα σου ΑΛΛΑ στους άλλους:

– Να κάθεσαι και να στέκεσαι όρθιος (μην καμπουριάζεις).

– Κράτα τους ώμους σου χαμηλά (όχι σκυφτοί) και τον λαιμό σου ίσιο (μην γέρνεις προς τα εμπρός).

– Απλώσου – να καταλαμβάνεις πολύ χώρο.

– Χαμογέλα περισσότερο, ειδικά με τα μάτια.

Όλοι αυτοί είναι απλοί αλλά πολύ αποτελεσματικοί τρόποι για να βελτιώσετε την αύρα σου και το αντιληπτό επίπεδο αυτοπεποίθησής σου, στην πρώην σου. Χρειάζεται να τους συνηθίσεις, αλλά αν μπορέσεις να κάνεις μια αρχή σήμερα, θα γίνουν συνήθειες που θα τις χρησιμοποιείς με φυσικό τρόπο μέχρι τη στιγμή που θα πας να ξαναβγείς μαζί της.

5. Κάντην να επιστρέψει χωρίς να επικοινωνήσεις μαζί της

Όσο δίνεις χώρο στην πρώην σου, θα πρέπει να της επικοινωνείς υψηλότερη αξία, ΧΩΡΙΣ να επικοινωνείς άμεσα μαζί της. Για να το θέσουμε αλλιώς, θα πρέπει να στείλεις σήματα που να της κάνουν σαφές ότι είσαι ένας άντρας υψηλής αξίας – χωρίς να κάνεις άμεση επαφή καθώς το κάνετε αυτό.

Αυτό σου δίνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Βελτιώνεις την αξία σου στο μυαλό της, αλλά δεν θέτεις σε κίνδυνο τον χώρο που χρειάζεται.

Πώς μπορείς να στείλεις σήματα υψηλής αξίας χωρίς να επικοινωνήσεις με την πρώην σου;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο γι’ αυτό. Το πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δημοσιεύσεις φωτογραφίες με εσένα και τους φίλους σου να διασκεδάζετε, δείχνοντας σαφώς να μην φαίνεται να σε απασχολεί πολύ ο χωρισμός. Αυτό θα υποδηλώσει υψηλότερη αξία, γιατί αν οι φωτογραφίες σου δείχνουν ότι ο χωρισμός δεν φαίνεται να σε έχει επηρεάσει πολύ άσχημα, με τον τρόπο που θα το δει εκείνη, προφανώς αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ αν χρειαζόταν. Γιατί αν δεν μπορούσες να την αντικαταστήσεις, τότε θα έδειχνες πιο στεναχωρημένος που την έχασες.

Αν η πρώην σου πιστεύει ότι είσαι ικανός να προσελκύσεις άλλες γυναίκες σε σημείο που θα μπορούσες να την αντικαταστήσεις, αυτό θα ΑΥΞΗΣΕΙ την αντίληψή της για την αξία σου και θα την προσελκύσει ξανά. Γιατί; Επειδή δεν υπάρχει μεγαλύτερο σημάδι υψηλής αξίας στα μάτια μιας γυναίκας από την ικανότητα ενός άντρα να προσελκύει ΑΛΛΕΣ γυναίκες. Και τι είναι αυτό που προσελκύει τις γυναίκες, ακόμα και τις πρώην; Σημάδια υψηλής αξίας.

Επομένως, το να κάνει η πρώην σου σκέψεις όπως «Χριστέ μου, είναι έξω, ίσως να πηγαίνει με άλλες» ΔΕΝ ΘΑ λειτουργήσει εναντίον σου, όπως ίσως να νομίζεις. Στην πραγματικότητα θα λειτουργήσει υπέρ σου, λόγω του τρόπου με τον οποίο μια πρώην που κάνει τέτοιες σκέψεις ΑΥΞΑΝΕΙ την αξία σου στο μυαλό της.

Έτσι, το να συμβαίνουν τέτοιου είδους σκέψεις στο μυαλό της πρώην σου είναι πραγματικά ΚΑΛΟ και ΘΕΤΙΚΟ πράγμα.

Αν έβλεπε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι παίζει κάποια καινούργια, αυτό μπορεί να την αναστάτωνε και να ήταν ένα βήμα παραπάνω, αλλά και πάλι δεν θα μείωνε την αξία σου γι’ αυτήν. Στην πραγματικότητα, θα ΑΥΞΑΝΕ την αξία σου στα ύψη.

Αφού περάσει η αρχική της αναστάτωση, η αυξημένη αξία σου θα γινόταν ο κύριος αποφασιστικός παράγοντας για το αν θα επιστρέψει σε σένα ή όχι. Γιατί;

Επειδή έτσι ακριβώς είναι κωδικοποιημένος ο μηχανισμός έλξης των γυναικών. Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να βρίσκουν τον άντρα με την υψηλότερη αξία συντρόφου που μπορούν. Η αναστάτωση που προκαλείται από αυτόν τον άντρα είναι ασήμαντη, εφόσον η αξία του παραμένει υψηλή.

Είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο μηχανισμός έλξης των γυναικών. Και εξηγεί γιατί πολλές γυναίκες επιστρέφουν σε άντρες που γενικά συμπεριφέρονται άσχημα ή απατούν. Όσο η αξία του άντρα παραμένει υψηλή στο μυαλό της, το ότι της προκαλεί κάποια αναστάτωση είναι ένα πρόβλημα που συχνά μαθαίνει να παραβλέπει.

Έτσι, η αντιληπτή ικανότητα να προσελκύεις άλλες γυναίκες είναι κάτι ΚΑΛΟ όταν πρόκειται για το πώς να ξανακερδίσεις την πρώην σου, επειδή αυξάνει την αξία σου στο μυαλό της. Η φράση-κλειδί εδώ είναι «αντιληπτή ικανότητα» να προσελκύεις άλλες γυναίκες. Δεν χρειάζεται να είσαι πραγματικά σε θέση να προσελκύσεις πολλές νέες γυναίκες, πρέπει απλώς να κάνεις την πρώην σου να ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορείς.

Το σημαντικό είναι το τι νομίζει ότι ισχύει και όταν βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις και δεν δείχνεις να ανησυχείς πολύ για τον χωρισμό, σίγουρα θα δει ότι μπορείς να βρείς αντικαταστάτη της ΑΝ χρειαστεί. Αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει για να την προσελκύσει ξανά.

6. Επαναφορά της επαφής με την πρώην με ελκυστικό τρόπο

Δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση χωρισμού και πιθανότατα αισθάνεσαι λίγο απελπισμένος για την πρώην αυτή τη στιγμή, πιθανότατα επικοινωνούσες μαζί της με τρόπους που μόνο χειρότερα έκαναν τα πράγματα…

Απαντώντας αμέσως στα μηνύματά της, παρόλο που εκείνη κάνει ώρες να απαντήσει στα δικά σου, παρακαλώντας την να σε δεχτεί πίσω με μακροσκελή μηνύματα… αυτού του είδους τα πράγματα στέλνουν ΜΗ ελκυστικά σήματα αξίας, επειδή δείχνουν απελπισία – κάτι που οι γυναίκες γνωρίζουν ότι μόνο ένας άντρας ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ αξίας που δεν θα έπρεπε να θέλουν πίσω, θα έδειχνε.

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει. Πρέπει να αρχίσεις να επικοινωνείς με έναν πιο ελκυστικό τρόπο – μόλις τελειώσει η περίοδος μη επαφής, δηλαδή.

Γι’ αυτό το λόγο, στη συνέχεια, θα σου διδάξουμε πώς να να επιτύχεις επανασύνδεση με πρώην γρήγορα με γραπτό μήνυμα. Τα μηνύματα αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος της πλήρους λύσης για να κερδίσεις πίσω μια πρώην, αλλά υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές αποστολής μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα φανείς πιο ελκυστικός στην πρώην σου από ό,τι ήσουν πρόσφατα. Αυτές οι συμβουλές είναι απλές, αλλά εξαιρετικά ισχυρές.

 • Μιμήσου τους χρόνους απάντησης της πρώην σου.

Αν εκείνη κάνει αιώνες να απαντήσει, εσύ θα πρέπει να κάνεις ακόμα περισσότερο χρόνο. Αυτό της δείχνει ότι είσαι χαλαρός σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας, δείχνοντας έτσι ότι είσαι ένας περιζήτητος, υψηλής αξίας άντρας, που μπορεί μεν να τη θέλει, αλλά δεν τη χρειάζεται.

Αυτό είναι ακριβώς το είδος του ελκυστικού, μη λεκτικού μηνύματος που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δει από σένα, αν πρόκειται να αρχίσει να νιώθει ξανά έλξη. Είναι το είδος της στρατηγικής γραπτών μηνυμάτων που ΟΛΕΣ οι γυναίκες βρίσκουν τον εαυτό τους αβίαστα και ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ελκυστικό.

 • Στείλε μόνο μηνύματα που είναι τόσο μεγάλα όσο και τα δικά της, κατά προτίμηση μικρότερα.

Αυτό λειτουργεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η αβίαστη προσέγγισή σου στα γραπτά μηνύματα δείχνει στην πρώην σου ότι δεν σε απασχολεί και πολύ το τι συμβαίνει μεταξύ σας, δείχνοντας έτσι ότι εσύ, όπως θα έκανε κάθε υψηλής αξίας, ελκυστικός άντρας, έχεις και άλλες επιλογές εκτός από εκείνη.

 • Κράτησε τα θέματα των μηνυμάτων σου διασκεδαστικά, ανάλαφρα και θετικά.

Προφανώς, αν ένα κείμενό σου διασκεδάζει την πρώην σου, αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια νέα σχέση και σύνδεση μαζί της. Αυτό προωθεί τη διαδικασία προσέλκυσης της πίσω, γιατί όσο καλύτερα αισθάνεται όταν αλληλεπιδρά μαζί σου, τόσο πιο δεκτική θα γίνει στο να τα ξαναβρείτε.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιδιώξεις να διατηρείς τα κείμενά σου διασκεδαστικά, ανάλαφρα και θετικά. Άσε τα βαριά πράγματα (αναφορές για τον χωρισμό και την επανασύνδεση) για αργότερα. Δεν θα πρέπει να αναφέρεις αυτά τα πράγματα στα κείμενά σου γιατί ΠΡΙΝ αναφερθούν αυτά τα θέματα, χρειάζεσαι πρώτα χρόνο για να αλλάξεις το πώς αισθάνεται για σένα. Μόνο όταν τα συναισθήματά της για σένα γίνουν πιο θετικά, τότε θα μπορέσεις να δεις καλά αποτελέσματα από τη συζήτηση για το χωρισμό και το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείτε. Γιατί;

Λοιπόν, αν συζητήσετε αυτά τα πράγματα πολύ νωρίς, τα συναισθήματά της για εσάς δεν θα έχουν αλλάξει αρκετά ακόμα και θα επιβεβαιώσει ξανά αυτό που σας έχει ήδη πει – ότι πιστεύει ότι ο χωρισμός είναι το σωστό.

Αν, όμως, προχωρήσετε και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ τη σοβαρή συζήτηση για το χωρισμό και την πιθανότητα να τα ξαναβρείτε, μέχρι ΑΦΟΥ έχετε περάσει περισσότερο χρόνο επηρεάζοντας θετικά τα συναισθήματά της, τότε θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αντίδραση που θέλετε από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση ο χωρισμός είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί πρόσωπο με πρόσωπο, αφού η πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση είναι πολύ πιο οικεία. Η αυξημένη οικειότητα του να μπορείτε να βλέπετε, να ακούτε και να αγγίζετε ο ένας τον άλλον θα σας επιτρέψει να την δελεάσετε πιο εύκολα να αλλάξει γνώμη, κάτι που είναι απλά πολύ δύσκολο να επιτευχθεί μέσω γραπτού μηνύματος.

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, τα γραπτά μηνύματα ως μέσο για την οικοδόμηση σχέσεων και για να επαναφέρετε τις παλιές διασκεδαστικές στιγμές που την προσέλκυσαν σε εσάς εξαρχής. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποδειχθεί (το γραπτό μήνυμα) ένα σημαντικό σκαλοπάτι για να εξασφαλίσεις μια προσωπική συνάντηση μαζί της, όπου μπορείτε στη συνέχεια να συζητήσετε τον χωρισμό.

Η πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση θα γίνεται όλο και πιο απαραίτητη όσο περνάει ο καιρός, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, αν τελικά ΕΙΣΑΙ σε θέση να ξανακερδίσεις την πρώην σου, το πιθανότερο είναι να συμβεί όταν τη δεις πρόσωπο με πρόσωπο. Γιατί;

Όπως είπαμε, μπορείς να επηρεάσεις τα συναισθήματα μιας κοπέλας πολύ καλύτερα πρόσωπο με πρόσωπο απ’ ότι μπορείς ψηφιακά. Και να θυμάσαι, ως γυναίκα, παίρνει τις αποφάσεις της για την ερωτική της ζωή με βάση το συναίσθημα. Έτσι, αν μπορείς να επηρεάσεις τα συναισθήματά της καλύτερα από κοντά απ’ ό,τι μπορείτε ψηφιακά, γίνεται έτσι φανερό ότι η προσωπική συνάντηση μαζί της είναι ένα ζωτικό βήμα προς τα εμπρός για τον στόχο σου να την ξανακερδίσεις.

Τα λέμε όλα αυτά για να καταδείξουμε ότι, καθώς το πρόσωπο με πρόσωπο είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται γενικά το να ξανακερδίσεις μια κοπέλα, θα πρέπει επομένως να κανονίσεις μια συνάντηση με την πρώην σου κατά τη διάρκεια των μηνυμάτων ή των τηλεφωνημάτων σου. Δεν μπορείς να περάσεις κατευθείαν σε αυτό το σημείο, γιατί πρέπει πρώτα να χτίσεις κάποια θετικά vibes ώστε να ΘΕΛΕΙ πραγματικά να συναντηθεί όταν της το ζητήσεις, αλλά το να την προσκαλέσεις να συναντηθείτε είναι κάτι που θα πρέπει να κάνεις μόλις δείχνει ότι απολαμβάνει τη συζήτηση.

Και πάλι, σου επαναλαμβάνουμε, πριν φτάσεις στο σημείο να την προσκαλέσεις να βγείτε έξω, πρέπει πρώτα να την ζεστάνεις και να την προσελκύσετε ξανά λίγο (να χτίσεις μια σχέση οικειότητας), έτσι ώστε όταν την προσκαλέσεις να συναντηθείτε, να μην αρνηθεί και να μην αποτύχει.

Οι συμβουλές μας για τα γραπτά μηνύματα, όπως παραπάνω, θα κάνουν πολλή δουλειά για να βεβαιωθείς ότι ΘΕΛΕΙ να συναντηθεί μαζί σου. Το να κανονίσεις μια συνάντηση θα γίνει στη συνέχεια μια φυσική επέκταση του χαλαρού και ωραίου κλίματος που ήδη περνάς μαζί μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων.

7. Βγες με την πρώην σου τετ-α-τετ

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για κάθε συνάντηση που θα μπορέσεις να κανονίσεις με την πρώην σου. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές θα πρέπει να οδηγήσουν την αλληλεπίδραση προς την κατεύθυνση της κρεβατοκάμαρας.

Γιατί να κατευθύνεις τα πράγματα προς την κρεβατοκάμαρα; Επειδή ο ισχυρότερος τρόπος με τον οποίο μπορείς να επηρεάσεις τα συναισθήματα της πρώην σου είναι μέσω του σεξ μαζί της.

Και να θυμάσαι, εκείνη αποφασίζει ποιον θέλει για αγόρι της σε συναισθηματική βάση. Έτσι, το να την ξαναφέρεις στο κρεβάτι προχωράει όμορφα ο στόχος σου να την ξανακερδίσεις ως κοπέλα σου, γιατί είναι ο ισχυρότερος τρόπος με τον οποίο μπορείς να επηρεάσεις αυτά τα συναισθήματά της.

Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές για το πώς να το παίξεις όταν συναντάς την πρώην κοπέλα σου;

Κατ’ αρχάς, όπου κι αν κανονίσεις να συναντηθείτε, βεβαιώσου ότι εσύ θα φτάσεις εκεί με περίπου 10 λεπτά καθυστέρηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα φαίνεσαι σε καμία περίπτωση απελπισμένος να τρέχεις από πίσω. Η απελπισία και η επιθυμία να εντυπωσιάσεις είναι χαρακτηριστικά που οι γυναίκες συνδέουν με τους άντρες ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ αξίας, επομένως αν τα δείξεις, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να την απωθήσουν. Αλλά αν μπορείς απλώς να εμφανιστείς λίγο πιο αργά, αυτό θα αποτρέψει να φανεί οποιαδήποτε απελπισία ή επιθυμία εντυπωσιασμού.

Όταν φτάσεις, βεβαιώσου ότι κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι απέναντι. Με αυτόν τον τρόπο το άγγιγμα θα είναι εύκολο. Το άγγιγμα είναι σημαντικό γιατί μπορεί να βοηθήσει να επαναφέρεις την άνεση που είχατε πριν, κάτι που μπορεί στη συνέχεια να την οδηγήσει προς την κατεύθυνση να σε θέλει ξανά.

8. Δελέασέ την ώστε να θέλει ξανά να κάνει σχέση μαζί σου

bqrsbYcGk918thCgrQ79qSmqgAWTx5UJ KxES18wrsOCG421rJHl1VojlwqKceQbETXWnbaFS0G5Hx8fSB8u9nev7VEP 3j1wdJVjPojSCthKJ7B5THLsMXhIhj95GikAsIb25B4SoksE3ktWg

Έχοντας κάνει τα βήματα 1-7, θα έχεις ήδη επανακτήσει μέρος της έλξης που ένιωθε η πρώην κοπέλα σου για σένα. Στη συνέχεια, πρέπει να την κάνεις να νιώσει ότι σε θέλει ξανά σε αποκλειστική σχέση.

Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν το πιο δύσκολο κομμάτι, στην πραγματικότητα είναι μακράν το πιο απλό. Το να την κάνεις να δείξει σημάδια ότι σε θέλει πίσω για σχέση έχει να κάνει περισσότερο με το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, παρά με το τι πρέπει να κάνεις…

Έχεις ήδη επανακτήσει την έλξη σε αυτό το σημείο από τα προηγούμενα βήματα, οπότε το μεγαλύτερο μέρος αυτού που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να να αφήσεις απλά τη διαδικασία επανασύνδεσης να συμβεί από μόνη της. Με άλλα λόγια, πρέπει να ξέρεις ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις, για να αποτρέψεις τον εαυτό σου από το να σαμποτάρει τη διαδικασία επανασύνδεσης, η οποία υποτίθεται ότι θα συμβεί αρκετά φυσικά μετά τα πρώτα επτά βήματα.

Αυτός είναι πραγματικά ο κύριος στόχος στο Βήμα 8 εδώ – να διασφαλίσεις ότι δεν θα κάνεις λάθη που θα σαμποτάρουν κατά λάθος τη φυσική διαδικασία επανασύνδεσης. Υπάρχουν αρκετά κοινά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άντρες σε αυτό ακριβώς το σημείο και είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζεις ΠΟΙΑ είναι αυτά τα λάθη, ώστε να μην πέσεις θύμα τους όπως οι περισσότεροι. Αν δεν σου πούμε ποια είναι αυτά τα λάθη, ειλικρινά ΘΑ πέσεις θύμα τους, οπότε ας τα συζητήσουμε τώρα.

Το πρώτο λάθος που πρέπει να αποφύγεις θα ήταν να ξεκινήσεις μια συζήτηση για το ενδεχόμενο να ξανασμίξετε. ΕΣΥ ως άντρας δεν πρέπει ΠΟΤΕ να είσαι αυτός που θα πρέπει να ξεκινήσει μια συζήτηση γι’ αυτό. Διότι αν ΕΣΥ το αναφέρεις αυτό, έμμεσα λες στην πρώην σου ότι δεν έχεις άλλες επιλογές για ραντεβού στη ζωή σου που να είναι στο επίπεδο της συντροφικής της αξίας…

Αφού αν είχες τέτοιες επιλογές, τότε γιατί θα ήσουν τόσο πρόθυμος να ξεκινήσεις μια συζήτηση μαζί της για να τα ξαναβρείτε; Δεν θα το έκανες.

Και φυσικά ΑΝ διαπιστώσει ότι δεν έχεις άλλες επιλογές, τότε θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είσαι ένας τύπος άντρα με χαμηλότερη αξία, με τον οποίο δεν πρέπει να ξανασμίξει.

Αν, όμως, αφήσεις την αναφορά του να ξανασμίξετε, η σαφής αδιαφορία σου να ξανασμίξετε θα γίνει τότε ένδειξη γι’ αυτήν ότι είσαι ένας άντρας υψηλότερης αξίας απ’ ό,τι νόμιζε – ένας άντρας που ΕΧΕΙ άλλες επιλογές γνωριμιών στη ζωή του. Πώς θα μπορούσε η αδιαφορία να το δείξει αυτό;

Μια πρώην κοπέλα ξέρει ότι ένας άντρας ΧΩΡΙΣ άλλες επιλογές ΔΕΝ θα ήταν αδιάφορος να συζητήσει να τα ξαναβρούν. Αντίθετα, θα ήταν πρόθυμος και απελπισμένος να το συζητήσει αυτό, επειδή δεν έχει άλλες επιλογές, οπότε φυσικά και θέλει να συζητήσει για το να τα ξαναβρούν… είναι η μόνη του επιλογή.

Έτσι, μόνο ο άντρας που ΕΧΕΙ επιλογές (διάβασε: Μυστικά Αξίας) θα ήταν αδιάφορος στο να συζητήσει την επανασύνδεση με την πρώην κοπέλα του και το ξέρει. Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος άντρα που ΘΑ ΘΕΛΕΙ πίσω – ένας άντρας ΥΨΗΛΗΣ αξίας που ΔΕΙΧΝΕΙ την υψηλή του αξία με το να ΜΗΝ την χρειάζεται και να ΜΗΝ τη ρωτάει για να τα ξαναβρούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εσύ πρέπει να δείξεις αδιαφορία για την επανασύνδεση σας, αποφεύγοντας να αναφέρεις το θέμα αυτό φυσικά. Αντ’ αυτού, άφησέ την να θέσει το θέμα αυτό όταν είναι έτοιμη.

Και πίστεψέ μας, μόλις νιώσει έτοιμη, θα ξεκινήσει αυτή τη συζήτηση.

Μέχρι τότε, όμως, περίμενε την ώρα σου και μείνε ψύχραιμος. Διότι όταν ο άντρας είναι ο πρώτος που θέτει το θέμα της επανασύνδεσης, τότε γίνεται σαφές στην πρώην του ότι σαφώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να την αντικαταστήσει αν χρειαστεί. Αυτό θα ήταν ένα σημάδι για εκείνη ότι η αξία του είναι χαμηλή και αυτό φυσικά είναι κακό.
Είναι αστείο πώς λειτουργεί η όλη φάση με τις πρώην. Άσε την πρώην σου να επιστρέψει πίσω στην σχέση, ΑΦΟΥ έχεις κάνει τα βήματα 1-7 για επανασύνδεση με πρώην. Η προθυμία σου να αράξεις και να περιμένεις να κυνηγήσει εκείνη, αντί να την κυνηγήσεις εσύ, θα της σηματοδοτήσει στη συνέχεια την υψηλή αξία που θα την κάνει πραγματικά να ΘΕΛΕΙ να σε κυνηγήσει.