ΦΙΛΗ Ή ΕΡΩΜΕΝΗ;

Εσύ σε ποια κατηγορία θέλεις να ανήκει η γυναίκα που μιλάς;

Ερωμένη είναι η γυναίκα με την οποία θα καταλήξετε ή έχετε ήδη καταλήξει να κάνετε το “κάτι παραπάνω”, ενώ φίλη είναι οποιαδήποτε γυναίκα που δεν είναι ερωμένη σου, και με την οποία επιδιώκεις να δεθείς και να έρθεις κοντά φιλικά!

Αξίζει να σημειώσουμε πως μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για 237 καταγεγραμμένους διαφορετικούς λόγους (από το βιβλίο Why Women Have Sex του David Buss)! Ασφαλώς και μια γυναίκα-φίλη θα κάνει σεξ μαζί σου, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να το επιδιώκεις. Εσύ θα πρέπει να προσπαθείς να κάνεις ερωτικό παιχνίδι μόνο με γυναίκες-ερωμένες, ώστε να είσαι σίγουρος ότι σε βλέπουν και αυτές με τον ίδιο τρόπο και όχι φιλικά. Το ζητούμενο για σένα είναι να φτάσεις τον εαυτό σου σε τέτοιο σημείο, που να σε θέλουν οι περισσότερες γυναίκες που συναντάς, κι εσύ να επιλέγεις ποια θα κρατήσεις για φίλη και ποια για ερωμένη. 

Επίσης, αν δεν θέλεις να περάσεις αυτόματα στο friend-zone, προσπάθησε να μην της δείχνεις ότι είσαι υπερβολικά γλυκούλης και συμπαθητικούλης. Μην της κάνεις όλα τα χατίρια συνέχεια και μην συμφωνείς μαζί της ότι και να πει. Δείξε της ότι έχεις εσύ το πάνω χέρι, και δώστης να καταλάβει ότι εσύ επιλέγεις αν θα την κάνεις φίλη σου ή κάτι παραπάνω.

Επιπλέον, όσον αφορά τις γυναίκες και το σεξ, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τα εξής:

1) Σε όλες τις γυναίκες αρέσει το σεξ, ακριβώς όπως και σε σένα. Οι μύθοι ότι οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη το σεξ είναι απλά αυτό: μύθοι! Σε ορισμένες περιπτώσεις απλά το έχουν λιγότερο ανάγκη απ’ ότι εμείς, αλλά και πάλι το θέλουν και το απολαμβάνουν.

2) Πείραξε την σεξουαλικά, τσίγκλησε την, γαργάλησε την, φλέρταρε την! Είναι κάτι που της αρέσει. Πάντα με τακτ βέβαια, και χωρίς να την προσβάλεις.

3) Να έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα (frame), ώστε να ελκύεται από αυτό και να είσαι εσύ η ισχυρή πλευρά της επικοινωνίας σας.  Εσύ να είσαι, δηλαδή, ο ηγέτης, και αυτή να ελκύεται και να ακολουθεί εσένα.

4) Να μιλάς σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, τάξης και επαγγέλματος, προκειμένου να αποκτήσεις οικειότητα και να μην τις φοβάσαι.

5) Από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσετε να μιλάτε (interaction), είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα θα αρχίσει να σου κάνει τα περιβόητα shit test (https://gentlemenonly.gr/shit-test-kai-pws-na-ta-apofugete/).  Εσύ πρέπει να μείνεις σταθερός (congruent) στην συμπεριφορά σου και σε αυτά που θες να πεις (frame), και να προσπαθήσεις να μην επηρεάζεσαι από αυτά, ώστε να της δείξεις ότι ξέρεις ποιος είσαι και ότι δεν μπορεί να σε χειριστεί.

6) Sexual preselection: Δείξε της με τον «τρόπο» σου ότι είσαι πετυχημένος σαν άντρας, και ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες με τις οποίες μιλάς (έστω και απλά φιλικά), και οι οποίες όμως μπορεί να σε θέλουν και ερωτικά.

7) Social Proof: Δείξε της ότι έχεις πολλούς γνωστούς, ότι είσαι στο κέντρο μεγάλων κοινωνικών κύκλων, και ότι όλοι οι γύρω σου είναι περήφανοι για σένα και σε ακολουθούν. Κατά προτίμηση, φρόντισε ώστε τα παραπάνω όντως να ισχύουν. Καμία γυναίκα δεν νοιώθει έλξη για άτομα που δεν ανήκουν σε κάποια μεγάλη κοινωνική ομάδα, και που η παρέα τους αποτελείται από 2-3 άτομα.

8) Άνεση και συμπάθεια: Για να σε δει ερωτικά θα πρέπει να υπάρχει το λεγόμενο comfort (άνεση) και rapport (ταύτιση).

9) Οι γυναίκες είναι συναισθηματικά όντα. Μην τους μιλάς με την λογική, αλλά χρησιμοποιώντας συναισθήματα. Είναι κάτι που θα σε κάνει αξέχαστο στα μάτια τους. Λέξεις όπως «αισθάνομαι», «νοιώθω», «χάρηκα» και άλλα παρόμοια δεν θα πρέπει να λείπουν από το λεξιλόγιο σου. Εννοείται πως έμφαση πρέπει να δίνετε στα θετικά συναισθήματα και όχι στα αρνητικά.

10) Ωραίο grooming! Grooming είναι το ντύσιμο, και γενικότερα η περιποίηση του εαυτού σου. Θα πρέπει να βγαίνεις με προσεγμένο ντύσιμο και όχι με την στολή της δουλειάς που είναι βρώμικη και τσαλακωμένη, γιατί πρώτον στα μάτια της δεν φαίνεσαι σοβαρός, και δεύτερον είναι σαν να της λες «δεν είσαι σημαντική για μένα, οπότε έβαλα κάτι πρόχειρο και ήρθα». Και όπως καταλαβαίνεις, αυτή δεν είναι μια καλή στρατηγική για να κάνεις μια γυναίκα να σε δει ερωτικά.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!