ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ

Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες είναι ότι μόλις βρουν μια γυναίκα και τακτοποιήσουν λίγο την ερωτική τους ζωή, αφήνουν τις δραστηριότητες που έκαναν μέχρι εκείνην την στιγμή και αφοσιώνονται μόνο σε αυτήν. Πόσες φορές έχεις δει τέτοια σκηνικά;

Γνωρίζεις μια γυναίκα και αμέσως υπάρχει αμοιβαία έλξη. Ξεκινάτε να βγαίνετε συχνά μαζί, περνάτε και οι δύο πολύ καλά, βρίσκεστε σχεδόν καθημερινά, και στο τέλος αποφασίζετε να το πάτε πιο σοβαρά. Το πρόβλημα με αυτό το σενάριο είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αρχίζεις και απομακρύνεσαι απ’ την παλιά σου ζωή. Σταματάς να βγαίνεις με τους φίλους σου, παρά μόνο αν έρθει και η νέα σου σχέση μαζί. Δεν πηγαίνεις πια σε κλαμπ, γιατί προτιμάς να κάτσεις μέσα να δείτε ταινία. Το περισσότερο που κάνεις είναι να πας να δεις τον αγώνα στο σπίτι κάποιου φίλου σου, και αυτό όχι πάντα, καθώς πολλές φορές έχετε κανονίσει να βγείτε με την παρέα της. Στην αρχή της σχέσης μπορεί να σου φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά. Να ξέρεις όμως ότι μια τέτοια κατάσταση σύντομα θα την κάνει να βαρεθεί και να αρχίσει να ψάχνει για άλλον.

Σκέψου το λίγο. Όταν σε γνώρισε, υπήρχε κάτι που είδε πάνω σου και την έκανε να θέλει να είναι μαζί σου. Σίγουρα αυτό δεν ήταν μόνο η ομορφιά και η εξυπνάδα σου. Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα μας, οι γυναίκες δεν κοιτάνε μόνο αυτά. Το πιο πιθανό είναι να της άρεσε το ότι είσαι κοινωνικός, το ότι έχεις φίλους και παρέες και βγαίνετε όλοι μαζί, το ότι ο κόσμος σε συμπαθεί, και το ότι ξέρει ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες που σε θέλουν και που θα μπορούσες να κάνεις κάτι μαζί τους – παρ’ όλα αυτά όμως εσύ επέλεξες αυτήν. Με το να κόβεις, λοιπόν, τις εξόδους σου και όλες αυτές τις συνήθειες, της αφαιρείς τους λόγους που την έκαναν να σε θέλει εξ αρχής. Δες το και από την δική της πλευρά. Όταν γνωριστήκατε, αυτή είχε γνωρίσει κάποιον κοινωνικό, με χιούμορ, γνωριμίες και κέφι. Τώρα είναι με κάποιον του οποίου οι μόνες παρέες είναι και δικές της, για τον οποίο ξέρει τα πάντα, ο οποίος δεν βγαίνει πια σε κλαμπ, και η μόνη του ασχολία είναι να βγαίνει μαζί της. Το ποιο σίγουρο είναι ότι θα βαρεθεί.

Υπάρχει όμως κι ένας ακόμα πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο η αλλαγή σου αυτή την ξενερώνει. Είναι κάτι που όλες οι γυναίκες κάνουν και που ελάχιστοι άντρες ξέρουν: Με το που θα μπεις σε σχέση με μια γυναίκα, αυτή θα προσπαθήσει να σε αλλάξει. Αυτό είναι κάτι που κάνουν πάντα όλες οι γυναίκες. Μην την παρεξηγείς. Δεν το κάνει από κακία, ούτε είναι κάποιο σατανικό της σχέδιο. Μάλιστα, δεν το κάνει καν συνειδητά. Αντίθετα, ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι θέλει να δει πόσο ισχυρή προσωπικότητα έχεις. Είναι ίσως η πιο άμεση μορφή shit test (δες εδώπου μπορεί να σου κάνει. Θέλει να δει αν είσαι όντως τόσο δυναμικός και ψύχραιμος όσο δείχνεις, ή αν υποκύπτεις αμέσως σε ό,τι θέλει. Οι γυναίκες θέλουν έναν ισχυρό άντρα δίπλα τους, οπότε ο καλύτερος τρόπος να την κρατήσεις είναι να έχεις μια δική σου ισχυρή προσωπικότητα και μια διαμορφωμένη καθημερινότητα και να τις υποστηρίζεις σταθερά.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!