ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Μέρος 2ο)

Ένα άλλο θέμα που απομακρύνει τους υπερβολικά έξυπνους άντρες απ’ το πολυπόθητο έπαθλο είναι η τετραγωνισμένη λογική των έξυπνων αντρών τους κάνει να ψάχνουν συνεχώς πληροφορίες για όλα. Μάλιστα, οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ είναι η εύκολη απάντηση για όλα τα προβλήματα. Με το που κολλήσει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή θα ψάξουν ό, τι πληροφορία υπάρχει στο διαδίκτυο προκειμένου να το φτιάξουν. Όμως, όταν έχετε ένα πρόβλημα που είναι συναισθηματικής ή σωματικής φύσης, το να διαβάσετε πέντε εκατομμύρια θεωρίες γύρω από αυτό μάλλον δεν θα σας βοηθήσει και πάρα πολύ. Γιατί; Γιατί όταν θα είστε ραντεβού με την γυναίκα και θα σας πειράξει για να δει αν «τσιμπάτε», δεν θα μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα αυτά που έχετε μάθει και να δείτε ποια τεχνική είναι καλύτερη για να απαντήσετε ή ποιος είναι ο ορισμός αυτού που έκανε. Η πετυχημένη αλληλεπίδραση με τις γυναίκες μαθαίνεται στην πράξη και όχι στα βιβλία. Όση περισσότερη εμπειρία αποκτάτε με το αντικείμενο, τόσο καλύτεροι γίνεστε σε αυτό. Νόμος.

Υπάρχει όμως και κάτι πιο σημαντικό. Οι υπερβολικά έξυπνοι άντρες επικεντρώνονται στην λογική και όχι στο συναίσθημα. Που είναι το κακό σε αυτό; Οι γυναίκες είναι απ’ την φύση τους συναισθηματικά όντα. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ΕΛΚΥΟΝΤΑΙ απ’ τους άντρες που τις κάνουν να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, αλλά απ’ αυτούς που τις κάνουν να ΝΙΩΘΟΥΝ. Τι κάνουν όμως οι περισσότεροι ευφυείς άντρες όταν γνωρίζουν μια γυναίκα; Ανοίγουν μια συζήτηση βασισμένη στην λογική. Ξεκινάνε να μιλάνε για τα πολιτικά, για την δουλειά, για τον καιρό, αντί να τις ρωτήσουν πως ΕΝΙΩΣΑΝ που μάλωσαν με μια φίλη τους ή που πήραν προαγωγή. Στην πραγματικότητα, μπορούν να τις ρωτήσουν για οποιοδήποτε πράγμα αρκεί να έχει σχέση με το «πώς ένιωσαν». Να το πούμε και αλλιώς: Όταν αρχίζετε μια λογική συζήτηση με μια γυναίκα που μόλις γνωρίσατε είναι σαν να βγάζετε έξω μια πινακίδα ΝΕΟΝ που λέει «είμαι άσχετος με τις γυναίκες» και να την καρφώνετε στο κεφάλι σας. Λέτε να δουλεύει;

Επιπροσθέτως, η δύναμη ενός έξυπνου άντρα είναι το μυαλό του. Η αδυναμία του είναι συνήθως τα συναισθήματά του. Οι έξυπνοι άντρες συχνά ακινητοποιούνται απ’ τα συναισθήματά τους, είτε είναι φόβος είτε ενθουσιασμός, και δυσκολεύονται να τα αντιμετωπίσουν. Το καλό όμως είναι ότι όλοι οι άντρες μπορούν να μάθουν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Ακόμα κι όταν νιώθουν αυτόν τον ατελείωτο φόβο που θέλει να τους τραβήξει πίσω ή να τους κάνει να θέλουν να το βάλουν στα πόδια, μπορούν να παλέψουν με τα συναισθήματά τους και να μάθουν να τα βάζουν στην άκρη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο στην αρχή και θα χρειαστεί προσπάθεια και χρόνο, αλλά κάθε έξυπνος άντρας ξέρει ότι οτιδήποτε θέλει να κατακτήσει στην ζωή του χρειάζεται και τον αντίστοιχο κόπο.

Αναμφίβολα, το κοφτερό μυαλό των ευφυών αντρών τους δίνει πολλά προβαδίσματα σε πολλούς τομείς της ζωής τους σε σχέση με τον μέσο άντρα. Παρ’ όλο όμως που είναι πολύ καλοί στο να καταλαβαίνουν τα πράγματα, δεν μπορούν να καταλάβουν τις γυναίκες. Αντίθετα, πολλοί άντρες που δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι μοιάζει να έχουν μια φυσική άνεση με το αντίθετο φύλο. Τις καταλαβαίνουν πολύ καλά, ξέρουν να τις χειρίζονται, τις κάνουν να τους κυνηγάνε, και πάντα μοιάζουν να ελκύουν οποιοδήποτε θηλυκό υπάρχει γύρω τους. Επομένως, το να έχει κάποιος επιτυχία στις γυναίκες δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απ’ την λογική. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο, όπως είναι οι κοινωνικές δεξιότητες, η διάθεση για συνεργασία, το να είναι κάποιος ευχάριστος και να δείχνει ότι νοιάζεται. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μην είναι καθόλου έξυπνος και να είναι πάρα πολύ καλός με τις γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι και πολύ έξυπνος και πολύ καλός με τις γυναίκες. Σίγουρα, οι τελευταίες δεν είναι τελείως απρόσιτες και αδύνατον να τις καταλάβει κανείς, αλλά χρειάζεται μεγάλος προσωπικός και εσωτερικός αγώνας για να ξεφορτωθεί κανείς όλες αυτές τις συνήθειες που απωθούσαν τα θηλυκά από κοντά του και να καταφέρει να γίνει πραγματικά άνετος και «ειδικός» με οποιαδήποτε γυναίκα συναντάει στον δρόμο του. Στο τέλος τέλος, όλα από μας εξαρτώνται.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!