ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ

Εάν έχεις σκεφτεί σοβαρά να βελτιώσεις τις ικανότητες σου με τις γυναίκες, να πας έξω για να γνωρίσεις κόσμο, να δουλέψεις στην νοοτροπία σου, και συνειδητά να αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο αντίθετο φύλο, τότε σίγουρα θα έχεις πάρει μερικά τηλέφωνα από κοπέλες και θα έχεις βγει κάποια ραντεβού. Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν βγαίνεις ραντεβού με μια γυναικά για πρώτη φορά, πολλές φόρες τα πράγματα γίνονται λίγο άβολα. Ξεμένετε από πράγματα να πείτε, ή νιώθεις το βάρος ότι πρέπει να της φανείς καλός. Η αλήθεια είναι ότι το συνηθισμένο δείπνο ή καθιερωμένη βόλτα στον κινηματογράφο είναι πιθανόν οι χειρότερες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις όταν βγάζεις μια γυναίκα έξω για πρώτη φορά.

Πριν μπούμε όμως στο ψητό, μια μικρή προειδοποίηση: Εάν δεν προόριζες τη συγκεκριμένη γυναίκα για ερωμένη σου, αλλά για μια φίλη σου που θα βγαίνετε μαζί κοινωνικά, τότε μην σκεφτείς να αλλάξεις το πλάνο σου και να την κυνηγήσεις ερωτικά μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφη. Είναι πολύ προτιμότερο να περιτρυγυριζεσαι από όμορφες γυναίκες με σπουδαίες προσωπικότητες, οι οποίες όμως είναι απλά φίλες σου, παρά να έχεις μόνο μια η οποία είναι ερωμένη σου (δες εδώ). Έτσι κι αλλιώς, περισσότερα θα σου προσφέρουν ως φίλες σου, ειδικά αν θέλεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή. Μην τα θαλασσώνεις κάνοντας όλες τις γυναίκες ερωμένες σου και ξεμένοντας από φίλες. Οι όμορφες γυναίκες είναι ανεκτίμητες για την κοινωνική σου πρόοδο αυτήν την στιγμή.

Ωραία, τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα κλασικό σενάριο ραντεβού. Δείπνο και ταινία. Αυτού του είδους το ραντεβού έχει τις ρίζες του σε πρότυπα που είχαμε από όταν ήμασταν ακόμα παιδιά. Μάλιστα είναι τόσο ριζωμένο μέσα στη κοινωνία μας που δεν το σκεφτόμαστε καν δεύτερη φορά για το που θα βγάλουμε την κοπέλα στο πρώτο ραντεβού. Οι επιλογές μας είναι πάντα προφανείς.

Αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν αυτοί είναι οι καταλληλότεροι προορισμοί για ραντεβού;

Ας υποθέσουμε ότι μόλις γνώρισες μια γυναίκα και ακολούθησες τις συμβουλές που σου έχουμε δώσει σε προηγούμενα άρθρα μας. Είχες μια κουβεντούλα μαζί της που κύλησε ομαλά, μετά το οδήγησες σε κάποια μορφή αμοιβαίου αγγίγματος (kino), και σε γενικές γραμμές της πέρασες το μήνυμα ότι το ενδιαφέρον σου για εκείνην είναι κάτι παραπάνω από φιλικό. Αν έχεις ακολουθήσει όλα αυτά τα βήματα σωστά, τότε σίγουρα σε αυτό το σημείο θα σκέφτεται ότι έχει γνωρίσει έναν απίστευτο τύπο και θα ανυπομονεί να σε ξαναδεί. Το βασικότερο είναι να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου και να ξέρει ότι θα περνάει καλά κάθε φορά που θα βγαίνετε.

Και τώρα τι;

Σε ένα παραδοσιακό ραντεβού, θα την πήγαινες σε ένα εστιατόριο, θα καθόσασταν ο ένας απέναντι στον άλλο χωρίς καμία επιπλέον ψυχαγωγία, και θα προσπαθούσες να πιέσεις τον εαυτό σου για να κρατήσεις μια στοιχειώδη συζήτηση με σκοπό να γνωριστείτε. Ακόμα και αν κάποιος από τους δυο σας είχε κάτι ενδιαφέρον να πει, το πιο πιθανό είναι ότι, λόγω της αμηχανίας που υπάρχει πάντα στα πρώτα ραντεβού, θα φαινόταν άγαρμπο και σκηνοθετημένο. Άσε που θα την ανάγκαζες να φάει μπροστά σου, κάτι για το οποίο πολλές γυναίκες ντρέπονται έτσι κι αλλιώς και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αποφύγουν. Επίσης, θα προσπαθούσες για δύο ώρες να βρεις κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ σας, ώστε να κρατηθεί η συζήτηση και να μην φανεί ότι δεν έχετε κάτι να πείτε.

Δες την συνέχεια του άρθρου εδώ

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!