ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ (Μέρος 2ο)

Όπως σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει, όλη αυτή η ιστορία δεν είναι καθόλου εύκολη. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό που θα έχεις καταφέρει στο τέλος του πρώτου ραντεβού θα είναι να διώξεις κάποια αμηχανία.Μπορείς να δεις γιατί αυτή η μορφή του πρώτου ραντεβού σου περιορίζει τις πιθανότητες επιτυχίας;Ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσετε και οι δυο σας κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι να πιείτε αρκετό ποτό! Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια θα σε κρίνει αρνητικά αν σε δει μεθυσμένο και να παραπατάς.

Η δεύτερη επιλογή, που συνήθως εφαρμόζεται στο δεύτερο ραντεβού, είναι ο κινηματογράφος. Παρόλο που οι ταινίες είναι διασκεδαστικές, είστε υποχρεωμένοι να κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλο, με το χερούλι της καρέκλας να σας χωρίζει, και να κοιτάτε ευθεία μπροστά χωρίς να μιλάτε για δύο ολόκληρες ώρες. Επίσης, στο σινεμά είναι σκοτεινά, και η κοπέλα σίγουρα θα αναρωτιέται αν θα κάνεις κάποια περίεργη κίνηση και θα πας να την φιλήσεις στη μέση της ταινίας, όπως κάνουν τα περισσότερα αγοράκια στα δεκαπέντε τους. Πόσο πιστεύεις μπορείτε να γνωριστείτε και να νιώσει άνετα κάτω από τέτοιες συνθήκες;

Ο κινηματογράφος είναι κάτι που συνήθως κάνουμε με τους φίλους μας, ή στα μετέπειτα στάδια της σχέσης. Αν δεν είστε μαζί ήδη έναν μήνα, να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε δει φιλικά, απλά και μόνο επειδή το έχει συνδέσει ως κάτι που κάνει με παρέα. Το πρώτο ραντεβού στο σινεμά είναι κάτι που λειτουργεί πολύ ωραία όταν την γυναίκα αυτήν θέλεις να την κάνεις φίλη σου. Σίγουρα θα σας βγει πολύ πιο άνετα και χαλαρά να πάτε να δείτε μια κωμωδία μαζί και να γελάσετε, χωρίς όμως να δίνεις πάτημα για κάτι παραπάνω. Όταν όμως θέλεις σε δει ερωτικά, τότε σίγουρα θα πρέπει να την ξανασκεφτείς την ιδέα του κινηματογράφου.

Αλήθεια, περιμένεις να την φιλήσεις μετά από τόση ώρα σιγής και αμηχανίας; Και ποια γυναίκα δεν θα προτιμούσε να βγει για βόλτα με τους φίλους της, παρά να βάλει τον εαυτό της σε αυτό το βασανιστήριο; Ακόμα και αν δεχόταν να βγει μαζί σου τέτοιο ραντεβού, μετά σίγουρα θα έτρεχε με τους φίλους της στο club για ποτό για να της φύγει όλη αυτή η ένταση. Μάλλον, λοιπόν, η παραδοσιακή μορφή ραντεβού δεν είναι τόσο καλή λύση Τα ραντεβού πρέπει να έχουν πλάκα, ενδιαφέρον και μία φυσική ροή συζήτησης, και να σας κάνουν να δεθείτε και να θέλετε να ξαναβρεθείτε. Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο; Μπες εδώ και μάθε το μυστικό.

Να έχεις στο μυαλό σου και κάτι ακόμα: Στις γυναίκες αρέσει να κάνουν καινούρια πράγματα. Το να την βγάλεις για ένα ραντεβού σε ένα μέρος όχι και τόσο συνηθισμένο, της δείχνει ότι έχεις ενδιαφερθεί αρκετά ώστε να ψάξεις να βρεις κάτι καινούριο. Αυτό αυτόματα σου προσθέτει πολλούς πόντους, καθώς οι γυναίκες είναι συναισθηματικά όντα και θέλουν να βλέπουν το ενδιαφέρον σου για αυτές. Επίσης, θα σε ξεχωρίσει απ’ την μάζα. Οι περισσότεροι άντρες διαλέγουν για πρώτο ραντεβού το δείπνο ή τον κινηματογράφο. Πόσο ξεχωριστό θα σε κάνει στα μάτια της αν πας και διαλέξεις τα ίδια δύο μέρη που διαλέγουν όλοι; Πρέπει να κάνεις την διαφορά για να της τραβήξεις το ενδιαφέρον. Σκέψου κάτι καινοτομικό και την έχεις κερδίσει.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!