ΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που πατάνε στα πόδια τους. Όταν κάποιος είναι δυναμικός, έξυπνος και μυστήριος τις έχει κερδίσει! Είναι όπως ο Richard Gere, που όλες τον θεωρούν απίστευτα γοητευτικό, κι εσύ αναρωτιέσαι τι βρίσκουν σε αυτόν τον ξεμωραμένο γέρο!

Για να μην φαίνεσαι τελείως φλούφλης στα μάτια της, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξέρεις ότι ο χρόνος και η ενέργειά σου έχουν αξία, και να της το δείχνεις. Οι δυναμικοί άντρες, οι άντρες υψηλής κοινωνικής αξίας, αναγνωρίζουν ότι ο χρόνος τους έχει αξία και φροντίζουν να μην τον χαραμίζουν σε δραστηριότητες που δεν θα τους προσφέρουν πολλά. Δεν μιλάνε με τις ώρες, παρά μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. Συνήθως είναι σύντομοι και περιεκτικοί. Έτσι διατηρούν και λίγο το μυστήριο. Με αυτήν την λογική, όταν γνωρίζεις μια γκόμενα μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω της. Δεν είναι ανάγκη να βρίσκεστε κάθε μέρα, όλη μέρα. Δείξτης και λίγο ότι έχεις και με άλλα πράγματα να ασχοληθείς και ότι δεν είσαι κανένας κακομοίρης χωρίς άλλα ενδιαφέροντα. Πίστεψέ μας, θα το εκτιμήσει σίγουρα, ακόμα και αν στην αρχή σου παραπονιέται και σου γκρινιάζει.

Απ’ την άλλη, αν δείχνεις ότι επιζητείς με κάθε ευκαιρία την αποδοχή και την έγκριση των άλλων, στέλνεις σήμα ότι είσαι άτομο χαμηλής κοινωνικής αξίας – άρα γυναικοδιώχτης. Είπαμε, οι γυναίκες αναζητούν άντρες με υψηλό κοινωνικό στάτους. Αν νιώθεις ότι δεν σου δίνουν την προσοχή που σου αξίζει και συνεχώς επιζητείς τρόπους να την τραβήξεις πάνω σου είτε διακόπτοντας τους άλλους είτε μιλώντας πολύ δυνατά, τι λέει αυτό για σένα; Είσαι ένας άντρας με αυτοπεποίθηση; Είσαι κάποιος που οι κοπελίτσες θα ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω του; Ή είσαι το αγοράκι της διπλανής πόρτας που είναι συμπαθητικούλης και τα κοριτσάκια τον βλέπουν σαν τον μικρό τους αδερφό; Γιατί σε αυτήν την δεύτερη κατηγορία οι γυναίκες σίγουρα δεν κάθονται.

Προσπάθησε να μην είσαι ευέξαπτος και αγχωμένος συνέχεια, γιατί αυτό δείχνει ότι φοβάσαι τα πάντα και ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες. Είπαμε, στις γυναίκες αρέσουν οι ισχυροί και ψύχραιμοι άντρες. Το να αγχώνεσαι και να πανικοβάλεσαι όταν κάτι πάει στραβά – πχ. όταν δεν βρίσκετε την κράτηση στο μαγαζί που έχεις κλείσει – δείχνει ότι νιώθεις ανίσχυρος και αβοήθητος, και ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Οι γυναίκες όμως θέλουν να νιώθουν ότι ο άντρας μπορεί να τις προστατέψει. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις τα δικά σου συναισθήματα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία, τότε πως θα αντιδράσεις όταν θα πρέπει να προστατεύσεις και την γυναίκα δίπλα σου; Άστα φίλε μου, χαμένη υπόθεση. Τα θηλυκά τα μυρίζονται αυτά από χιλιόμετρα.

Το να ελκύεις πολλές γυναίκες και να θέλουν όλες να κοιμηθούν μαζί σου δεν εξαρτάται από ένα μεγάλο μαγικό χάπι, αλλά από πολλές μικρές συμπεριφορές. Βέβαια, μην νομίζεις ότι με το να μιμηθείς αυτές τις συμπεριφορές έχεις κλείσει σαν άντρας. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, το γυναικείο φύλο είναι εκπαιδευμένο απ’ την φύση του να αναγνωρίζει τους ψεύτες. Αντίθετα, προσπάθησε να τις κατακτήσεις, ώστε να φαίνεται ότι είναι μέρος του εαυτού σου.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!