ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΓΝΗΤΗΣ

Το να κάνεις μια γυναίκα να σε συμπαθήσει μπορεί να αποδειχτεί πολύ δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνεις και να μην τα καταλαβαίνεις. Τις περισσότερες φορές μπορεί να νομίζουμε ότι το ραντεβού μας ήταν πολύ πετυχημένο, ή ότι σε μια καινούρια παρέα όλοι μας συμπάθησαν, την στιγμή που οι άλλοι στην πραγματικότητα σκέφτονται πόσο ενοχλητικοί είμαστε. Μήπως ήρθε η ώρα να δεις τι κάνεις λάθος και να το διορθώσεις;

Ορίστε δύο πραγματικά περιστατικά που έχουν συμβεί λίγο πολύ σε όλους μας, και που αντιπροσωπεύουν την παραπάνω περίπτωση.

Περιστατικό 1:

«Σάββατο βράδυ, και είσαι καλεσμένος στο πάρτι του κολλητού σου που κάνει για τα γενέθλιά του. Άντρες και γυναίκες χορεύουν ξέφρενα,  με εξαίρεση  3-4 άτομα – σε αυτά ανήκεις κι εσύ. Κάθεστε στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του σπιτιού, κρατάτε σφιχτά το ποτό σας, μιλάτε μόνο μεταξύ σας – άλλωστε ενδέχεται να έχετε και πολλά κοινά που σας συνδέουν-, και δοκιμάζετε σχεδόν όλα τα ποτά του bar περιμένοντας πότε θα φύγετε. Επίσης, δεν χαμογελάς και πολύ, πιθανότατα έχεις και λίγο θλιμμένη έκφραση, και όποιος προσπάθησε να σου μιλήσει ίσα που απάντησες γιατί  δεν είχες και πολύ όρεξη. Παρ’ όλ’ αυτά, όταν γυρίσεις σπίτι ήσουν και λίγο παραπονεμένος, γιατί αυτή που σου άρεσε δεν ήρθε να σου μιλήσει».

Περιστατικό 2:

«Κανονίζεις με μια κοπέλα να βγείτε ραντεβού οι δυο σας να τα πείτε. Αφού κάνετε τα τυπικά (κάθεστε, παραγγέλνετε), αρχίζετε να συζητάτε. Όμως, αντί να προσπαθήσεις να μάθεις για την ζωή της, αρχίζεις να μιλάς εσύ για την δική σου χωρίς διακοπή. Επειδή δεν της έχεις κάνει ούτε μια ερώτηση για εκείνην, στα μάτια της φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει και πολύ το τι θα πει. Κάθε φορά που ξεκινάει να λέει κάτι για τις δικές της εμπειρίες, την διακόπτεις για να πεις εσύ κάτι πιο ενδιαφέρον. Αρχίζεις, επίσης, και μιλάς για τα αγαπημένα σου θέματα: οικονομικά, αθλητικά, πολιτικά, και ενώ προσπαθείς να της δείξεις πόσο σημαντικό είναι αυτό που λες, εκείνη μοιάζει μάλλον να βαριέται. Αφού περνάει η ώρα και το λήγετε με τα τυπικά (φιλιέστε σταυρωτά και “θα μιλήσουμε”), πας σπίτι και απορείς που, παρόλο που που τόσο καλός, η κοπέλα δεν σε ακολούθησε στο σπίτι σου».

Είναι, φίλε μου, δύο περιστατικά που όλοι έχουμε παρατηρήσει, ή ακόμα χειρότερα έτυχε να είμαστε και πρωταγωνιστές!

Δυστυχώς, πολλές φορές αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζεις στον κόσμο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί οι γυναίκες δεν σε θεωρούν γοητευτικό. Επίσης, αυτή η εικόνα κάνει και τους άλλους ανθρώπους γύρω σου να σε αντιπαθούν, ανεξάρτητα απ’ το αν είναι άντρες ή γυναίκες. Στα μάτια τους μοιάζεις με έναν ξεροκέφαλο και γκρινιάρη άντρα που σίγουρα αντιπαθούν.  Ίσως όταν σου λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις να μην ξέρεις πως να αντιδράσεις, ή ίσως να είσαι επιθετικός και απόμακρος και να μην το καταλαβαίνεις. Ίσως να μοιάζεις έτοιμος να αρπαχτείς.Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον κάτι κάνεις λάθος και δεν συνειδητοποιείς τι είναι.

Μέχρι να το βρεις, λοιπόν, ακολούθα τα εξής:

1) Σταμάτα να γκρινιάζεις. Κανείς δεν σου φταίει αν κάτι στην ζωή σου πάει στραβά. Να ξέρεις ότι οι άνθρωποι έλκονται μόνο από θετικά πράγματα. Αν είσαι μίζερος, αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω και απωθεί τους ανθρώπους απ’ το να σε γνωρίσουν – ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ως έξτρα συμβουλή θα σου λέγαμε να ξεκινάς την ημέρα σου με κάτι ευχάριστο, ώστε να είσαι θετικός και την υπόλοιπη ημέρα.

2) Σταμάτα να είσαι ξεροκέφαλος. Αν δεν ακούς αυτά που σου λένε οι γύρω σου είναι πολύ πιθανόν να φαίνεσαι υπερόπτης. Όταν είσαι σε μια παρέα, ακολούθα τη ροή της συζήτησης και προσπάθησε να μην διακόπτεις συνέχεια. Αν έχεις βγει έξω με μια γυναίκα, φρόντισε να μην της μιλάς για τα τρία απαγορευμένα θέματα (οικονομικά, πολιτικά, αθλητικά). Αυτά είναι τρία θέματα που οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν, και γι’ αυτό βαριούνται εύκολα. Αντίθετα, επειδή είναι συναισθηματικά όντα, θέλουν να συζητάνε για συναισθηματικά θέματα. Ρώτα την για παράδειγμα για την σχέση της με τον αδερφό της, ή για το πώς ένιωσε όταν πήρε την πρώτη της δουλειά. Παράλληλα, φρόντισε να μιλάει περισσότερο αυτή (καθότι στις γυναίκες, ως γνωστόν, αρέσει να μιλάνε περισσότερο απ’ ότι στους άντρες), και βάλτην να σου ανοιχτεί, γιατί έτσι την κάνεις να νιώθει άνετα και καταλαβαίνει ότι νοιάζεσαι

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!