ΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΣ

Το 95% των αντρών αδυνατούν να καταλάβουν όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά και όλους τους άλλους. Για τους περισσότερους από εμάς υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και περνάνε απαρατήρητα. Ματιές, κινήσεις, μηνύματα που υποεπικοινωνούνται και άλλα τέτοια.

Ωστόσο, υπάρχει και μια μερίδα αντρών που είναι κοινωνικά έξυπνοι. Μπορούν να δουν πράγματα που για τους άλλους είναι αόρατα, μπορούν να καταλάβουν συμπεριφορές που για τους γύρω τους είναι ανεξήγητες, ξέρουν πότε κάποιος λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Όταν είσαι κοινωνικά έξυπνος ξέρεις το σκορ. Μπορείς να καταλάβεις ποιος προσπαθεί υπερβολικά πολύ και ποιος όχι, ποιος κάνει σεξ και ποιος όχι, τι σημαίνει όταν δύο γκόμενες κοιτάνε συνθηματικά η μια την άλλη ποιος έχει το υψηλότερο κοινωνικό στάτους και τι συμβαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που φλερτάρει. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται οι άνθρωποι, και ειδικά οι γυναίκες, να σου πουν αυτό που σκέφτονται ή αυτό που εννοούν. Τα καταλαβαίνεις από μόνος σου. Αντίθετα, όταν νιώθεις την ανάγκη να εξηγήσεις με λέξεις τα πάντα και πείθεσαι με οτιδήποτε σου λέει μια γκόμενα, τότε μάλλον δεν είσαι και τόσο κοινωνικά έξυπνος. Σκέψου το κι αλλιώς: όταν βλέπεις μπάλα με τους κολλητούς σου δεν τους λες “α κοίτα, η μπάλα πέρασε τα δύο δοκάρια. Άρα αυτό σημαίνει ότι μπήκε γκολ, ε; Τέλεια! Γκολ!”. Απλά ξέρεις το σκορ.

Το πρόβλημα για σένα φίλε PUA είναι ότι αν είσαι άντρας, οι περισσότερες γκόμενες θα έχουν μεγαλύτερη κοινωνική νοημοσύνη από σένα. Οι γυναίκες έχουν απ’ την φύση τους μεγαλύτερη κοινωνική νοημοσύνη από μας, με αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι το σκορ να είναι 1-0. Τι μπορείς να κάνεις για να το γυρίσεις; Καταρχάς, ξεκίνα να παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου. Οι περισσότεροι άντρες βλέπουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τις γυναίκες, αλλά επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνουν, ασυνείδητα τα αγνοούν. Ξεκίνα να παρατηρείς τους ανθρώπους, πως επικοινωνούν, τι εκφράσεις παίρνουν, πως αλλάζει το σώμα τους σε κάθε κατάσταση. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσεις ότι οι γυναίκες έχουν αμέτρητους τρόπους επικοινωνίας με τους γύρω τους. Άλλες κινήσεις κάνουν όταν μιλάνε με την κολλητή τους, άλλες όταν έχουν απέναντί τους κάποια που δεν συμπαθούν, τελείως διαφορετικά φέρονται σε άντρες που έχουν για φίλους και τελείως διαφορετικά σε αυτούς που γουστάρουν. Θες να μάθεις σε ποια κατηγορία ανήκεις; Μάθε να τις παρατηρείς.

Να ξέρεις ότι το παιχνίδι της κοινωνικής ευφυίας παίζεται non-verbaly. Αυτό σημαίνει ότι αν θες να γίνεις πραγματικά ο κυρίαρχος του PU θα πρέπει να μάθεις να κοιτάς αποκλειστικά και μόνο το πως φέρεται μια γυναίκα, τι κινήσεις κάνει και τι εκφράσεις παίρνει, και να μην ακούς καθόλου αυτά που λέει. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να την διαβάσεις. Δεν σου λέμε βέβαια να γράφεις αυτά που λέει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να κάνεις τα δικά σου. Προς Θεού! Απλά κανένας άνθρωπος (ναι, ακόμα κι εσύ) δεν λέει ποτέ ακριβώς αυτά που σκέφτεται και νιώθει. Μάθε λοιπόν να βλέπεις πίσω από τις λέξεις και τότε θα κερδίσεις το παιχνίδι.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!