Γίνε ο άνδρας που όλες ονειρεύονται

Έχεις δει ποτέ κάποιον τόσο άνετο με τις γυναίκες που φαίνεται να είναι γεννημένος για να τις ρίχνει; Που μπαίνει σε ένα κλαμπ και όλες γυρίζουν να τον κοιτάξουν; Που δεν χρειάζεται πάνω από μια δυο λέξεις και αυτή καταλήγει κατευθείαν σπίτι του; Όλοι τους έχουμε δει. Εκπέμπουν κάτι τόσο σίγουρο για τον εαυτό τους, που φαίνεται σαν καμία γυναίκα να μην μπορεί να τους αντισταθεί. Για αυτούς, η απόρριψη σε φλερτ δεν υπάρχει καν σαν ενδεχόμενο.

Σίγουρα κι εσύ θα ήθελες να είσαι ένας τέτοιος άνδρας. Να κατακτάς όποια γυναίκα θέλεις με μια μόνο κίνηση. Αν το ερωτικό παιχνίδι σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση, μάθε ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ο μόνος. Το 95% των αντρών δυσκολεύεται με το φλερτ και την πέφτει εξαιρετικά λάθος στις γυναίκες, με αποτέλεσμα οι περισσότερες απόπειρες να καταλήγουν στην περιβόητη “χυλόπιτα”. Μήπως τελικά ο τρόπος που ο μέσος άντρας προσεγγίζει μια γυναίκα δεν είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ; Αν έχεις βαρεθεί την απόρριψη και θέλεις να καταλάβεις πώς λειτουργεί το γυναικείο φύλο, τότε το καταλληλότερο εργαλείο για σένα είναι το PU.

Τί είναι το PU;

PU (προέρχεται από το αγγλικό Pick Up, που σημαίνει καμάκι), είναι η μοναδική εκείνη τέχνη που κατέχει ένας άντρας, με την οποία μπορεί να προσελκύσει οποιοδήποτε θηλυκό θελήσει και του κάνει κέφι! Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που περιλαμβάνει είναι αμέτρητες, και μπορούν να βοηθήσουν κάθε άντρα να γίνει εξαιρετικός χειριστής του ερωτικού παιχνιδιού. Μάθε πως σκέφτεται μια γυναίκα, τι την ανάβει, τι την ξενερώνει, ποια είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ για να την ρίξεις στο κρεβάτι και πως μπορείς να την κάνεις να κρέμεται απ’ τα χείλη σου σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Μέσω του PU θα αρχίσεις να αποκτάς εμπειρίες με τις γυναίκες, θα μάθεις να τις χειρίζεσαι, και θα αποκτήσεις τις ικανότητες και τις δεξιότητες στο φλερτ που πάντα ήθελες.

“Με βοήθησε να καταλάβω πως λειτουργούν οι γυναίκες και να ξανακερδίσω την πρώην μου”, λέει ο Δημήτρης, υπάλληλος σε ναυτιλιακή εταιρία. “Το ωραίο με την τέχνη του PU είναι ότι μου δίνει όλα τα εργαλεία για να αυξήσω τις κατακτήσεις μου και να βελτιώσω την ερωτική μου ζωή.”

Θυμάσαι τον τύπο στην αρχή που δεν του αντιστεκόταν καμία; Αυτός είναι ο Pick Up Artist. Είναι ο άντρας που ξέρει τα πάντα γύρω απ’ την γυναικεία σεξουαλικότητα και το γυναικείο φύλο, και με μια ματιά του μόνο μπορεί να ελκύσει όλα τα θηλυκά.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!