Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ NATURAL – ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Με τόσες πολλές διαφορετικές μεθόδους πεσίματος, είναι δύσκολο να ισχυριστεί κάποιος κατηγορηματικά ότι η δική μου ή οποιαδήποτε άλλη είναι η καλύτερη.

Αυτό όμως που είναι σημαντικό, είναι ότι θα πρέπει να έχεις την ικανότητα να έχεις ένα «σύστημα» στο μυαλό σου ώστε να έχεις μια ιδέα για το «τι κάνω τώρα και τι μετά».
Με αυτό τον τρόπο σχεδίασα το δικό μου σύστημα ώστε να είναι απλό και να μπορείς να το θυμάσαι εύκολα. Και απλώς θα εξηγήσω το πλαίσιο χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Θα μιλήσω για λεπτομέρειες αργότερα, όταν έχω χρόνο.

Το Σύστημα
Περιλαμβάνει ένα opener και τρόπους για να προχωρήσεις σε νυχτερινό περιβάλλον και όχι μόνο. Αυτά μπορείς να τα απομνημονεύσεις από πριν και μάλλον είναι αναγκαίο να το κάνεις αν είσαι αρχάριος.
Αργότερα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις «ικανότητες του Natural» όπου κάνεις εσύ το περισσότερο «μπλα μπλα» ώστε να την κάνεις να σου ανοιχτεί και να επενδύσει στη μεταξύ σας συζήτηση. Από τη στιγμή που θα δείξει ενδιαφέρον, μπορείς να της κάνεις περισσότερες ερωτήσεις και να μπεις στη φάση του «rapport»και να την αποπλανήσεις έπειτα.

Κάθε ένα από αυτά τα βήματα έχει έναν αντικειμενικό σκοπό. Μόλις τον επιτύχεις, μπορείς να προχωρήσεις. Το πρώτο βήμα είναι να τις κάνεις να αφοσιωθούν στη μεταξύ σας συζήτηση και να «hookάρουν». Θα το καταλάβεις όταν θ’ αρχίσουν να κάνουν διάφορα πράγματα όπως το να έχουν πιο ανοικτή, προς εσένα, γλώσσα του σώματος, όταν θ’ αρχίσουν να κοιτούν εσένα και όχι η μία την άλλη, όταν θα ρωτούν διάφορα και θα προσπαθούν να επιμηκύνουν τη συζήτηση ή θ’ ανταποκρίνονται με πιο εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε ό,τι λες… Όταν «hookάρει», πρέπει να χτίσεις μια αμοιβαία συμπάθεια και έλξη(rapport), να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και ν΄ανακαλύψεις σε τι φάση βρίσκεται αυτόν τον καιρό… Πρέπει να δείξεις ότι είσαι κάποιος που την καταλαβαίνει! Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα να σε θεωρήσει φίλο! Από αυτό το σημείο και μετά, η κλιμάκωση του kino(άγγιγμα) και η δημιουργία σεξουαλικής έντασης είναι το «κλειδί»! Έτσι αναπτύσεται οικειότητα οπότε είναι πιο «φυσικό» μετά να πας για φιλί.

Πως λειτουργεί αυτό στο πλαίσιο των τριών Χαρακτήρων της αποπλάνησης; Ο Μr. Sociable(ο κοινωνικός) είναι μέχρι να «hookάρει». Ο Mr. Comfort(ο άνετος) είναι μέχρι τη δημιουργία συναισθηματικής σύνδεσης όπου πλέον είστε οι δυο σας. Και μετά είσαι ο Seducer(ο γητευτής) μέχρι πλέον να την πας στο σπίτι. Μην τα εκλάβεις αυτά σαν διακόπτες on-off αλλά σαν αυξομειωτές που σου επιτρέπουν να μπαίνεις σε μια νέα φάση ενώ δεν έχεις φύγει εντελώς από την προηγούμενη. Πρόσφατα έγραψα ένα άλλο άρθρο πάνω σε αυτό, το οποίο θα πρέπει να τσεκάρεις για περισσότερες λεπτομέρειες. Να θυμάσαι, είναι ζωτικής σημασίας το να έχεις ένα σχέδιο, ένα σύστημα ώστε να ξέρεις τι προσπαθείς να κάνεις.

Mερικά σχόλια:
Πριν μπω στη ουσία του opening, θέλω να πω κάποια πράγματα για το θέμα.

1. Το πρώτο λεπτό του pick-up είναι το πιο σημαντικό.

Είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο αναγνωρίζεις τον στόχο σου, μπαίνεις σε state,  ξεπερνάς το άγχος της προσέγγισης, ρίχνεις το opener και -λογικά- hookάρει το σετ. Στο τέλος αυτού του λεπτού ξέρεις αν είναι δεκτικές και πόσο καλές είναι οι πιθανότητές σου. Αν δυσκολεύεσαι σε αυτό το πρώτο λεπτό πρέπει να δουλέψεις το στάδιο του Mr. Sociable.

2. ΗEY. Όλα τα openers σου πρέπει να ξεκινούν με «Hey».

Γιατί; Διότι το opener είναι κάτι που τις διακόπτει οπότε πρέπει να: 1. κερδίσεις την προσοχή τους και 2. να τους δώσεις το χρόνο να σε αναγνωρίσουν πριν αρχίσεις να λες το opener. Δεν ξέρω πόσες φορές έχω ακούσει για παιδιά που απλά φλυαρούν αλλόκοτα ένα opener επειδή δεν ξεκίνησαν με ένα «Hey».
Μπορεί να είναι «Εεπ» ή «Ωωπ» ή οτιδήποτε για να τους αποσπάσεις την προσοχή. Μετά παύση. Και μετά λες το opener.

3. «Mαγικά χάπια».

Πάντοτε με ρωτούν ποια είναι τα καλύτερα opener. Κάποια είναι σίγουρα καλύτερα από μερικά άλλα, αλλά καμία ξερή πρόταση δεν θα ρίξει από μόνη της στο κρεβάτι μια γυναίκα. Αν βρεις εσύ καμιά πες τη και σε μένα!

Και σοβαρά τώρα, μπορείς να αρχίσεις με οτιδήποτε! Κάποτε ένας μαθητής μου ζήτησε  ν’ ανοίξω λέγοντας «πωπω… Πονάει ο ώμος μου!». Οι κοπέλες με κοίταξαν σαν να ‘μουν ηλίθιος για μια στιγμή αλλά αμέσως μετά τους είπα: «απλά ήθελα να δω αν μπορώ ν’ αρχίσω μια συζήτηση μαζί σας λέγοντας οτιδήποτε»! Μιλήσαμε για λίγο κι έκανα number close σε μία από αυτές. Το θέμα είναι: δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου, όσο με το τι ακολουθεί και πως το συνδέεις ώστε να φαίνεται σχετικό.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Rich

Translated by permission from www.gentlemenonlytraining.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!