INNER GAME – ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δεν μπορούσες ν’ ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές που δίνονταν από την κοινότητα. Όχι επειδή ήταν πολύπλοκες, αν και είναι πιθανό, αλλά επειδή πολλές από αυτές ήταν αμοιβαία αποκλειστικές. Δεν μπορούσες ποτέ να χρησιμοποιήσεις Mystery Method, Νatural Game και Cocky/Funny μαζί γιατί σε συμβουλεύουν να κάνεις διαφορετικά πράγματα! Επομένως πως δουλεύουν; Δεν μπορούν όλες να ξεκλειδώσουν το ίδιο «μυστικό» της αλληλεπίδρασης αρσενικού-θηλυκού αν δεν κάνουν όλες ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για τη Ρώμη και όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσεις, αυτό που εν τέλει θα σε πάει εκεί είναι η δύναμη των πεποιθήσεών σου και η ισχύς του inner game σου! Δεν εννοώ ότι όλες οι μέθοδοι είναι το ίδιο καλές, αλλά αυτό που τις κάνει να δουλεύουν είναι η αυτοπεποίθηση με την οποία μεταδίδονται. Μπορούν να γεμίσουν πολλά βιβλία σχετικά με το πως να βελτιώσεις το inner game σου αλλά αντί γι’ αυτό, εδώ θ’ αποτυπώσω το απόσταγμα της σοφίας σε μερικές απλές αρχές.

1.   Δημιούργησε τα δικά σου standards για την επιτυχία.

Θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα σε ζηλεύει όταν προσπαθείς αρκετά σκληρά. Δεν υπάρχει αντικειμενική πλευρά για το τι είναι καλύτερο: μπορεί να ζηλεύεις την ευημερία ενός πλούσιου και την Ferrari του ενώ ταυτόχρονα να ζηλεύεις την απλότητα της ζωής ενός φτωχού!
Δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό το να σκέφτεσαι το πως άλλοι άνθρωποι είναι καλύτεροι από ‘σένα. Πρέπει να σκεφτείς ότι είσαι σε καλύτερη θέση από άλλους κι αυτό να το χρησιμοποιήσεις για να χτίσεις αυτοπεποίθηση. Ακόμα καλύτερα, κάνε το frame σου self-referenced. Η καλύτερη σύγκριση για το ποιος είμαι τώρα  είναι το ποιος ήμουν παλιότερα.

Μπορώ να νιώθω πραγματική ευχαρίστηση όταν σκέφτομαι ότι δούλεψα στο παρελθόν τόσα πολλά sticking points για να φτάσω από το να είμαι ο “τύπος της σφαλιάρας” στο σχολείο, στον τύπο που πηγαίνει σπίτι 10άρια από τα καλύτερα club του κόσμου!
Ακολούθα πιστά την πρόοδο. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Κόψε τις αρνητικές επιρροές στη ζωή σου!

2. Εξάλειψε την ιδέα της αποτυχίας.

Οι καλύτεροι PUAs δεν είναι εκείνοι που απέτυχαν λιγότερο, είναι εκείνοι που απέτυχαν πολλές φορές κι έμαθαν απ’ αυτό! Πρέπει να αποδεχτείς τις απορρίψεις επειδή κάθε φορά που θα σε απορρίπτουν, θα έχεις κάνει κάτι λάθος, κάτι από το οποίο όμως μπορείς να μάθεις και να μην το ξανακάνεις.

Πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου να αποτύχει για να πετύχεις αργότερα. Το pick-up είναι παιχνίδι αριθμών. Κανείς δεν επιτυγχάνει 100% και αν λένε ότι το καταφέρνουν είναι για marketing. Αν είσαι τύπος που προσεγγίζει 100 γυναίκες την ημέρα κι αν έχεις 5% ποσοστό επιτυχίας, θα πάρεις περισσότερα τηλέφωνα από τον τύπο που προσεγγίζει 2 και έχει ποσοστό επιτυχίας 50%. Επιπλέον, θα μάθεις πολύ περισσότερα απ’ ότι εκείνος!

3. Περιτοίχισε τον εαυτό σου με θετικούς ανθρώπους και ανθρώπους σωστούς σαν πρότυπα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι παραμένουν παθητικοί κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Παραμένουν οι ίδιοι, δεν προσπαθούν ποτέ να βελτιωθούν, δεν καταφέρνουν ποτέ ν’ αλλάξουν. Αν κάνεις ότι έκανες πάντα, θα παίρνεις πάντα το αποτέλεσμα που έπαιρνες! Για να φέρεις σε ‘σένα τις πραγματικές ευκαιρίες πρέπει να είσαι με ανθρώπους που έχουν το σωστό τρόπο σκέψης. Χρειάζεται να είσαι με ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα και θα σε ενθαρρύνουν και όχι μ’ εκείνους που σε πηγαίνουν πίσω.

Δεν είναι κακό ν’ αλλάξεις τους φίλους σου αν δεν ταυτίζονται με την ζωή που πας να φτιάξεις για τον εαυτό σου. Βρες ανθρώπους-πρότυπα. Χρειάζεσαι μια ομάδα ανθρώπων να ενθαρρύνει την αλλαγή, αλλά η αλλαγή θα επέλθει γρηγορότερα αν έχεις κάποιον που ακόμα κι αν βρίσκεται μίλια μακριά από σένα, να μπορεί να σου πει τι ακριβώς κάνεις λάθος. Αν θες να μάθεις για οτιδήποτε, μιλάς με τον αντίστοιχο ειδικό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει στο pick-up.

4. Έχε έλεγχο του frame σου.

Όταν άρχισα να βγαίνω έξω είχα το σκεπτικό: «Αυτό το club είναι μεγάλο και τρομακτικό, οι γυναίκες είναι θεές και είμαι πολύ φοβισμένος για να πάω και να προσπαθήσω να την εντυπωσιάσω με τις ρουτίνες μου, το πράγμα δεν θα πάει καλά και θα με κάνει blow out». Έβαζα τον εαυτό μου σε δοκιμασία και ενδιαφερόμουν για το τι θα σκέφτομαι και θα φαντάζομαι .

Τώρα, ο νέος τρόπος σκέψης είναι πολύ καλύτερος: «είμαι ένας πολύ αστείος τύπος, φιλικός, κοινωνικός, με πολλά που μπορώ να προσφέρω στον καθένα. Βγαίνω έξω για να περάσω καλά, ίσως αφήσω κάποια από τις κοπέλες να μπει στις ωραίες στιγμές μου. Ίσως μια απ’ αυτές να είναι αρκετά καλή για μένα. Αν όχι, ποιος νοιάζεται; Δεν το κάνω για αυτές άλλωστε, το κάνω για μένα!». Μπορείς να κάνεις reframe οτιδήποτε σε φέρνει σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση. Ουσιαστικά, τίποτα δεν άλλαξε στον εξωτερικό κόσμο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης περίστασης. Όμως, επειδή άλλαξα τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα κατάφερα ν’ αλλάξω το πως νιώθω γι’ αυτό και το πως δρω σε αυτό. Πάντα κάνε reframe σε καλύτερες καταστάσεις και βελτίωσε την πρώτη σκέψη κι εντύπωση που είχες για αυτή την κατάσταση. Αυτό είναι παίδες! Αυτή είναι η σοφία μου! Το να αλλάξεις τη ζωή σου, είναι στα χέρια σου τώρα!

Translated by permission from www.gentlemenonlytraining.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!