INNER GAME – ΤΑ ΤΡΙΑ Α ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Αν πάτε σ’ ένα βιβλιοπωλείο ή ρωτήσετε ένα φίλο για συμβουλές σχετικά με τις σχέσεις, η απάντηση που θα πάρετε χωρίς αμφιβολία είναι ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτοπεποίθηση! Αλλά τι είναι η αυτοπεποίθηση! Το να λες «έχε αυτοπεποίθηση» είναι σα να λες σε ένα φτωχό ότι η λύση στο πρόβλημά του είναι να γίνει πλούσιος! Δεν είναι προφανές τι σημαίνει ή πως δείχνει, γιατί η αυτοπεποίθηση αλλάζει αναλόγως τις συνθήκες!
Η οπτική που μας ενδιαφέρει είναι στο «τι» αντιλαμβάνεται ως αυτοπεποίθηση το καυτό μωρό στο club! Υπάρχουν υπάρχουν τρία επίπεδα.

Το πρώτο είναι να αισθάνεσαι:

Άνετα στο περιβάλλον

Ο τύπος που έχει αυτοπεποίθηση δείχνει άνετος στο περιβάλλον. Δε γίνεται να έχεις αυτοπεποίθηση αν δε νιώθεις άνετα με το περιβάλλον σου και αντιστρόφως!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι μπράβοι, οι DJs και οι μπάρμαν συχνά τα πάνε καλύτερα με τις γυναίκες απ’ ότι οι επιχειρηματίες που σκορπάνε τα λεφτά τους εδώ κι εκεί; Σίγουρα θα σκεφτόσαστε ότι μια γυναίκα θα νιώσει έλξη για τύπους με κοστούμια των 3000€ σε σχέση με άλλους που κερδίζουν κατώτερο εισόδημα.

Η διαφορά είναι ότι το προσωπικό τα πάει τόσο καλά γιατί νιώθουν τόσο άνετα και χαλαρά επειδή δουλεύουν εκεί κι έτσι δεν τους αποσπούν ο θόρυβος και η βαβούρα.
Το club είναι το πιο πιθανό μέρος στο οποίο θα νιώσετε άβολα. Πρέπει επομένως να αναισθητοποιήσετε τον εαυτό σας.

Πως θα γίνει αυτό; Είτε πηγαίνοντας σε ένα club μόνοι σας είτε με τους φίλους σας και απλώς να την αράξετε. Μην προσπαθήσετε να μιλήσετε σε κανέναν ή να κάνετε «game»,  απλώς νιώστε άνετα με το περιβάλλον!

Αντιμετωπίστε το μέρος σα να ‘ταν το σπίτι σας. Το να κουνιέστε στο ρυθμό της μουσικής ή να κάθεστε low-energy και χαλαροί είναι οι μόνες δυο καταστάσεις που δείχνουν άνεση σ’ ένα club – τίποτα ενδιάμεσο δε δουλεύει. Κοιτάξτε τους άλλους cool τύπους και δείτε πως συμπεριφέρονται.

Αφαιρώντας την πίεση του «να πρέπει να φλερτάρετε γυναίκες», μπορείτε πλέον να αρχίσετε ν’ απολαμβάνετε το περιβάλλον!

Τώρα έχετε το πρώτο, ας προχωρήσουμε στο δεύτερο.

Άνεση στο να συναναστρέφεστε με όμορφες γυναίκες


Αν δείχνετε άνετος σε ένα club, θα έχετε περάσει τα προκαταρκτικά της τεστ. Το επόμενο είναι να είστε άνετος ενώ μιλάτε σε μια high status γυναίκα.

Άντρες στους οποίους ανήκουν πρακτορεία μοντέλων ή δουλεύουν σε στριπτιτζάδικα, κάνουν συχνά sex. Όπως μαντεύετε, αυτό συμβαίνει γιατί είναι τόσο χαλαροί όταν έχουν να κάνουν με όμορφες γυναίκες κι επομένως μπορούν να συναναστρέφονται με φυσικότητα και άνεση αντί να ιδρώνουν, να χάνουν τα λόγια τους και να μην τις κοιτάνε στα μάτια.
Και πάλι πρέπει να αναισθητοποιήσετε τον εαυτό σας όταν βρίσκεται με ωραίες γυναίκες.

Πηγαίνετε σε στριπτιζάδικα, σε «μαγαζιά» ή σε χώρες όπως η Λετονία που είναι γεμάτες με HBs και βάλτε ένα λογικό στόχο, να πιάσετε κουβέντα με όμορφες γυναίκες, να τις κοιτάτε στα μάτια κλπ.. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά δεν είναι και τόσο διαφορετικές από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Άνεση με τον ίδιο σας τον εαυτό

Αυτό είναι το τελευταίο. Μπορεί να φαίνεστε άνετοι σε ένα club ενώ μιλάτε σε high-end γυναίκες, αλλά πρέπει να είστε άνετοι με το να είστε ο εαυτός σας.

Οπότε όταν σας προκαλέσει λέγοντας ότι είστε player, όταν σας ρωτήσει γιατί φοράτε αυτά τα παπούτσια ή πότε πήγατε τελευταία φορά γυμναστήριο, σας τεστάρει για να δει αν είστε άνετοι στο πετσί σας και αν όντως ανταπεξέρχεστε στην εικόνα σας.
Ένας άντρας που είναι συνεχώς με ωραίες γυναίκες δεν τον νοιάζει αν μια κοπέλα τον τεστάρει επειδή: 1)ξέρει ότι μπορεί να περάσει το τεστ και 2)δε χρειάζεται να το περάσει διότι έχει άλλα HBs που τον περιμένουν.

Ο τρόπος να φτάσετε σε αυτό το σημείο είναι να δουλέψετε το frame και το inner game σας ώστε να είστε εντελώς ευτυχισμένοι με το να είστε ο εαυτός σας!
Με το να είστε άνετοι σε μια τόσο πιεστική κατάσταση (πανέμορφη γυναίκα να σας τεστάρει σε ένα ακριβό club με δυνατή μουσική), την πείθετε ότι είστε high-value.

Γιατί; Σκεφτείτε το: μόνο οι πιο cool, οι πιο πλούσιοι ή οι καλύτερα δικτυωμένοι τύποι έχουν την αυτοπεποίθηση για να είναι χαλαροί σε τέτοια μέρη.

Γενικώς μόνο οι high-status άνδρες έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση. Αν είστε νευρικοί όταν μιλάτε σε μια γυναίκα, ξέρει ότι δεν είστε ίσοι.

Αν νιώθετε άβολα στο club ενώ εκείνη περνάει τέλεια, θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να είστε εκεί μαζί της.

Αν αγχώνεστε όταν σας ρωτάει αν είστε player, θα καταλάβει ότι δεν είστε το alpha male που θέλει.  Όπως είπα, οι γυναίκες(και οι άντρες) δεν θέλουν να είναι με κάποιον που νιώθει άβολα…

Εν γένει, μόνο οι πολύ high status άντρες που είναι χαλαροί και άνετοι με εξαιρετικά όμορφες γυναίκες είναι εκείνοι που τις έχουν.

Translated by permission from www.gentlemenonlytraining.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!