Κάνε αυτά που το 95% των ανδρών δεν κάνει

Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν όταν συναντούν μια όμορφη γυναίκα για πρώτη φορά. Είτε βυθίζονται στον εαυτό τους, είτε δείχνουν πολύ  μεγάλο ενδιαφέρον για αυτές και καταστρέφουν κάθε πιθανότητα που μπορεί να είχαν για να βγουν ραντεβού μαζί της. Οι περισσότεροι άντρες επίσης κάνουν τα ίδια λάθη με όλες τις γυναίκες που γνωρίζουν, και απορούν γιατί δεν έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Σχετικά με αυτό, υπάρχουν τέσσερα κολπάκια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να της τραβήξεις την προσοχή και να ξεχωρίσεις απ’ τους υπόλοιπους.

1.Μην την κολακεύεις συνέχεια

Να αντιστέκεσαι στον πειρασμό να στολίσεις μια γυναίκα με φιλοφρονήσεις.Τα έχει ακούσει ένα εκατομμύριο φορές. Στις περισσότερες περιπτώσεις ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ αρκεί για να την κάνεις να νιώσει άνετα και να της ανεβάσεις το ηθικό. Επίσης, οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδέσει τις φιλοφρονήσεις που τους κάνει ένας άντρας με την επιθυμία του να τις ρίξει στο κρεβάτι. Και δεν έχουν και άδικο. Γι’ αυτό τα κομπλιμέντα ως προς την εξωτερική της εμφάνιση με μέτρο. Δεν θες και να νομίζει ότι την θες μόνο επειδή είναι όμορφη.

2. Αναγνώρισε τις αδυναμίες της

Πολλές φορές εξιδανικεύεις τις γυναίκες και τις κάνεις να φαντάζουν σαν θεές. Το αποτέλεσμα είναι να κάνεις ότι σου πούνε, και ως γνωστόν αυτό τις ξενερώνει. Προσπάθησε να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες είναι κάτι ωραίο που φυσικά όλοι θέλουμε, δεν είναι όμως το παν. Αν την παρατηρήσεις λίγο θα δεις ότι έχει κι αυτή αδυναμίες και ανασφάλειες όπως όλοι οι άνθρωποι. Επομένως μην εξαρτάσαι από ό, τι πει και μην πιστεύεις ότι είναι τέλεια. Ένας απλός άνθρωπος είναι, και μάθε να της φέρεσαι αναλόγως.

3. Αντέστρεψε τους ρόλους

Ένας καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος είναι να αντιστρέψεις τους ρόλους και να το παίξεις ότι είσαι εσύ αυτός που του την πέφτουν. Αυτή είναι μια καλή τεχνική γιατί συνήθως είναι τόσο γελοία που σας δίνει ένα πάτημα για να  διασκεδάσετε. Κάνε ότι δήθεν την κατηγορείς ότι σου την πέφτει ή ότι προσπαθεί να σε ρίξει στο κρεβάτι. Πες της ότι δεν είσαι τόσο εύκολος όσο νομίζει τελικά. Να χαμογελάς πάντα και να το κάνεις με παιχνιδιάρικο τρόπο, χωρίς να την φέρνεις σε δύσκολη θέση.

4. Κάνε αυτό που θέλεις
Μην πέσεις στη παγίδα να πιστεύεις ότι κάθε στιγμή μαζί της είναι μαγική, και ότι δεν σε νοιάζει τι κάνετε αρκεί να το κάνετε μαζί. Λογικό είναι να περνάς καλά μαζί της, δεν πρέπει όμως να είναι το επίκεντρο του κόσμου σου. Να έχεις πάντα κι άλλα πράγματα να κάνεις, και να μην ξενυχτάς μαζί της κάθε μέρα σαν να μην έχεις άλλες ασχολίες. Επίσης, πρότεινε της να κάνετε και άλλα πράγματα, τα οποία εσύ θα έχεις σκεφτεί. Αν μάθετε απ’ την αρχή της σχέσης σας (ακόμα κι αν δεν είναι σοβαρή) να κάνετε πράγματα που θέλεις κι εσύ, και δεν επηρεάζεσαι συνέχεια απ’ το τι λέει, σίγουρα θα της τραβήξεις το ενδιαφέρον. Θυμήσου ότι οι περισσότεροι άντρες κάνουν δραστηριότητες που επιλέγει η γυναίκα, και βάζουν πίσω αυτά που θέλουν οι ίδιοι. Μην ανήκεις στην μάζα. Βρες τι θέλεις και κάντο.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!