ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ

Φίλε μου, στο μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού παίρνει πολύ καιρό για να συνειδητοποιήσει το ότι χρειάζεται τις γυναίκες στην ζωή του. Οι περισσότεροι άντρες βλέπουν τις γυναίκες ως τον αντίπαλο, τον εχθρό τους. Νομίζουν ότι είναι περίεργες, σκέφτονται ότι πολλές φορές γίνονταν απότομες ή κακιές απέναντί τους, και ποτέ μα ποτέ δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από αυτές. Η εικόνα αυτή αλλάζει τελείως όσο κάποιος αρχίζει να ασχολείται με το PU. Σε αυτό το σημείο οι περισσότεροι άντρες τις βλέπουν ως αναλώσιμες. Όσα άρθρα αντρών που ασχολούνται αποκλειστικά με το PU και να διαβάσει κανείς θα διαπιστώσει ότι αναφέρονται στις γυναίκες υποτιμητικά, σαν να μην τους πολυνοιάζουν, και σαν να τους είναι χρήσιμες μόνο για το σεξ. Και μετά, ίσως ανακαλύψουν κάτι άλλο: οι γυναίκες είναι χρήσιμες παντού.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι οι γυναίκες έχουν απ’ την φύση τους όπλα που εμείς δεν έχουμε. Είναι κοινωνικά έξυπνες, είναι πιο διαλλακτικές, ακούν περισσότερο και καταλαβαίνουν περισσότερο. Ίσως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι αντί να τις βλέπεις σαν κάτι το ξένο ή το δύσκολο, θα είχες πολύ μεγαλύτερο όφελος αν συνεργαζόσουν μαζί τους. Σκέψου το, ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει καλύτερα για το πως να ρίξεις μια γυναίκα από την ίδια την γυναικά; Είναι τρελό ε; Και όμως, λειτουργεί καλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχουμε ερευνήσει μέχρι τώρα.

Το πρώτο βήμα στην όλη διαδικασία είναι να κάνεις γυναίκες φίλες. Μην μας παρεξηγήσεις, σαν τα κολλητάρια σου σίγουρα δεν θα βρεις πουθενά. Αλλά όταν πέφτει στο τραπέζι το θέμα γυναίκα και σεξ,  οι απόψεις και οι συμβουλές που θα ακούσεις από μια παρέα αντρών θα είναι λίγο-πολύ ίδιες με τις δικές σου. Άντρας εσύ, άντρες κι αυτοί, απλά μαθηματικά. Και σε ρωτάμε, ποιος από τους άντρες φίλους σου θα σου εξηγήσει πως ακριβώς σκέφτονται οι γυναίκες; Πως λειτουργούν; Με βάση ποιο πράγμα κάνουν σεξ με έναν άντρα ενώ με έναν άλλον όχι; Γιατί πάνε δυο-δυο στην τουαλέτα (το αιώνιο ερώτημα!); Γιατί τους περισσότερους άντρες τους βλέπουν φιλικά; Οι άντρες φίλοι σου πάντως όχι. Αν ήξεραν τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα τις έκαναν και για τους εαυτούς τους. Η μόνη που μπορεί να σου λύσει όλες αυτές τις απορίες, φίλε PUA, είναι μια γυναίκα φίλη σου.

Θα πρέπει να έχεις πάντα καλά στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες είναι απ’ την φύση τους κοινωνικά έξυπνα όντα, ενώ οι άντρες όχι και τόσο. Αυτό σημαίνει ότι, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, μια γυναίκα πιάνει δέκα διαφορετικά υπομηνύματα μέσα σε ένα κλαμπ την στιγμή που εσύ πιάνεις με το ζόρι το ένα. Σκληρή η αλήθεια ε; Υπάρχουν και καλά νέα: Οι γυναίκες είναι ανοιχτές στο να κάνουν άντρες φίλους. Αντί να χτυπάς, λοιπόν, το κεφάλι σου στον τοίχο που σου είπε ότι σε βλέπει φιλικά, πάρτο θετικά και γύρισε το παιχνίδι προς όφελός σου.

Πάρτην μαζί σου στο κλαμπ, εκεί που πας να μιλήσεις σε μια παρέα κοριτσιών, και ζήτησε της να σε παρατηρεί την ώρα που μιλάς. Η βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι ότι η κοπέλα είναι όντως φίλη σου, και ότι θα της δώσεις κι εσύ κάτι σε αντάλλαγμα (πχ. θα την κεράσεις το ποτό της.) Είναι αδιανόητο το τι πράγματα μπορεί να έχει παρατηρήσει όταν γυρίσεις απ’ την συζήτησή σου. Από το αν φαινόταν ότι προσπαθείς υπερβολικά πολύ μέχρι το τι έδειξε μια συγκεκριμένη κίνηση που έκανε μια γυναίκα απ’ την παρέα. Και το πιο συνταρακτικό; Θα ξέρει να σου πει με μεγάλη βεβαιότητα αν η γυναίκα στην οποία μιλούσες σε γούσταρε ή όχι. Ακούγεται ενδιαφέρον;

Θες να μάθεις πως θα κάνεις τις γυναίκες να θέλουν να γίνουν φίλες σου; Διάβασε την συνέχεια του άρθρου σε πολύ λίγες μέρες, μόνο στο www.gentlemenonly.gr

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!