ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ

Μετά από μερικούς μήνες πρακτικής εξάσκησης, γινόμουν όλο και πιο άνετος. Μπορούσα ν’ ανοίξω με cold approach μια παρέα 5 ατόμων, ν’ απομονώσω μια από τις κοπέλες και μετά να την κλείσω.

Παρ’ όλα αυτά, με το να κάνω μόνο cold approaches έχανα πολύ πιο εύκολες ευκαιρίες για τις οποίες θα σας μιλήσω τώρα.

Cold vs Warm

Οι πιο εύκολες καταστάσεις είναι warm approaches σε μέρη που έχεις υψηλό value. Cold approaches σε τέτοια μέρη είναι λίγο πιο δύσκολες και cold approaches σε μέρη που έχεις χαμηλό κοινωνικό value είναι οι πιο δύσκολες από όλες.

To cold approach είναι ένα άνοιγμα όπου δεν είσαι σίγουρος για το πως θ΄αντιδράσει η κοπέλα. Δε σ’ έχει προσέξει ούτε σου έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον. To warm approach όμως είναι ένα άνοιγμα όπου περιμένεις μια θετική αντίδραση. Είναι σα να χαιρετάς έναν φίλο σου. Όσο πιο warm είναι το άνοιγμα, τόσο καλύτερα αποτελέσματα να περιμένεις. Έχω κάμποσες μικρές συμβουλές για να μετατρέψεις ένα φαινομενικά cold approach σε warm approach και τις οποίες θα μοιραστώ μαζί σας τώρα:

Γίνε ο Mr. Κοινωνικός

Αν ο κόσμος σε βλέπει να κουβεντιάζεις με όλους που υπάρχουν στο χώρο και να περνάς καλά, όχι μόνο υποθέτουν ότι τους ξέρεις όλους και συνεπώς έχεις τεράστιο social proof, αλλά θα είναι και πολύ πιο ανοιχτοί και δεκτικοί μαζί σου.

Επιβάλλοντας IOIs

Ο συμβατικός τρόπος με τον οποίο μια κοπέλα δείχνει ενδιαφέρον σε έναν άγνωστο είναι η οπτική επαφή(eye contact). Όταν σε κοιτάζει στα μάτια υπάρχουν διάφορα πράγματα που πιθανόν να κάνεις: Μπορεί να κοιτάξεις αλλού νευρικά,  να κρατήσεις την οπτική επαφή μέχρι αυτή να κοιτάξει αλλού, είτε να κάνεις ένα ψεύτικο χαμόγελο. Ε όλα αυτά λοιπόν είναι πολύ κακά. Συν το γεγονός ότι δεν ξέρεις αν ήταν απλώς τύχη, μπορεί να είδε έναν φίλο της πάνω από τον ώμο σου ή να ονειροπολούσε. Έτσι, αυτό που κάνεις είναι να επιβάλλεις ένα IOI όπως: υψώνοντας το ποτήρι σου, κάνοντας ένα νεύμα ή το αγαπημένο μου: δείχνοντάς την με το χέρι σου.

Τώρα η κοπέλα αναγκάζεται να ανταποκριθεί. Υπάρχουν διάφορα πιθανά πράγματα που μπορεί να κάνει.

Μπορεί:

1)      Να αντιγράψει την κίνησή σου(mirroring).

2)      Να χαμογελάσει.

3)      Να χαμογελάσει και μετά να κοιτάξει αλλού.

4)      Να κοιτάξει αλλού με έκφραση αηδίας.

5)      Να συνοφρυωθεί σαν να ήθελε να πει: «Μα τι στο καλό κάνει αυτός τώρα!».

Αν δεχθείς θετική αντίδραση τότε παίρνεις το πράσινο φως και μπορείς να προσεγγίσεις  ευθύς αμέσως, χωρίς να σκεφτείς κάτι έξυπνο να πεις. Αν δεχθείς αρνητική αντίδραση, τότε μάλλον θα έχεις και αρνητική αντίδραση όταν ανοίξεις. Το να επιβάλλεις ένα IOI απαιτεί στην ουσία πολύ λιγότερη αυτοπεποίθηση από το cold approach.

Μεγιστοποιώντας τις Κοινωνικές Συναναστροφές σου

Αν κάνεις μόνο ανοίγματα τότε περιορίζεις τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται τυχαία και τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς για να μιλήσεις με κοπέλες. Μερικά μόνο παραδείγματα είναι:

Αν μια κοπέλα σου πατήσει το πόδι, εσύ λες: «Έεεεε, για πρόσεχε λίγο!»(ενώ κάνοντας έναν αστείο μορφασμό την ‘προκαλείς’), «Ας πάμε έξω τώρα να το λύσουμε αυτό!». Μετά κάνεις ότι προετοιμάζεσαι να αναμετρηθείς μαζί της παίρνοντας μια επιθετική στάση και κάνεις και αυτήν να κάνει το ίδιο.

Αν μια κοπέλα καθώς περνάει δίπλα σου με το ποτό της, σε σπρώξει τότε λες: «Στην υγειά σου!».

Αν μια κοπέλα καθώς περνάει δίπλα σου σε σπρώξει απότομα, τότε λες με αγένεια : «Όχι αγάπη μου, κοίτα πως περνάει ο κόσμος.» και μετά της δείχνεις έναν ευγενικό τρόπο να περάσει από δίπλα σου.

Όλα αυτά μπορούν να σε κάνουν να πιάσεις κουβέντα χωρίς να υπάρχει η πίεση της προσέγγισης.

Ανοίγοντας το δωμάτιο

Για να δουλέψεις αποτελεσματικά το χώρο που βρίσκεσαι, πρέπει να μιλήσεις σε όλες τις παρέες που σ’ ενδιαφέρουν, αλλά να δείχνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Στο τέλος μια σύντομης συναναστροφής, το κλειδί είναι να πας να φύγεις και την ώρα που έχεις γυρίσει για να την κάνεις, να ρωτήσεις το όνομα της κοπέλας που σ’ ενδιαφέρει σαν να σου ‘ρθε εκείνη την στιγμή η απορία.

Σε πολύ λίγο χρόνο θα έχεις γνωρίσει όλες τις κοπέλες που σου αρέσουν, θα έχεις μάθει τα ονόματά τους, θα έχεις παρουσιάσει υψηλή κοινωνική αξία και θα έχεις δημιουργήσει στους άλλους μια θετική, ασφαλή, μη απειλητική εντύπωση.

Μόλις το έχεις κάνει αυτό, θα είσαι σε θέση να μπορείς να ξαναμιλήσεις σε οποιαδήποτε παρέα, οποιαδήποτε στιγμή! Θα διαπιστώσεις επίσης πόσο πιο εύκολο είναι να ξανανοίξεις μια κοπέλα με το όνομά της, επειδή τώρα στα μάτια της από άγνωστος έγινες κάποιος που ξέρει.

Να λοιπόν! Το Pick-Up δεν χρειάζεται να είναι μόνο cold approaches.

Gambler

 Translated by permission from www.gentlemenonlytraining.com


ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!