ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ

Κάντην να σε εμπιστευτεί απ’ το τηλέφωνο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την κάνεις να νιώσει άνετα όταν μιλάτε απ’ το τηλέφωνο. Μπορείς να πεις μια σύντομη ιστορία που «μόλις» έγινε. Πολύ χρήσιμο είναι επίσης το να δημιουργήσετε δικά σας “εσωτερικά αστεία” (inside jokes), τα οποία θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε αργότερα για να νιώθετε ότι έχετε κάτι κοινό. 

Επίσης, καθώς μιλάτε θα έχεις την ευκαιρία να της περάσεις σε υποσυνείδητο επίπεδο το ότι εσύ βγαίνεις και με άλλες κοπέλες, έστω και φιλικά. Μπορείς να πεις κάτι σαν  «Μάλλον θα περάσει μια φίλη μου από εδώ απόψε. Θέλει (ΑΥΤΗ) να δούμε καμιά ταινία ή κάτι τέτοιο. Αλλά αν τελικά δεν τα καταφέρει, μπορεί να κατέβω κέντρο». Πολύ σημαντικό είναι να μην της την “λες” ΠΟΤΕ επειδή δεν απάντησε στο τηλέφωνο, επειδή δεν σου τηλεφώνησε πίσω, επειδή ήταν μεθυσμένη όταν την γνώρισες ή οτιδήποτε άλλο που θα την φέρει σε άβολη ή αμυντική στάση (Μπορείς να σπάσεις αυτό τον κανόνα αλλά είναι λιγότερο πολύπλοκο αν απλά τον ακολουθείς).

Αν η συζήτηση οδηγηθεί στα περί ραντεβού και σχέσεων (που θα οδηγηθεί, γιατί εσύ θα την ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ εκεί), πες: «Όταν μιλάω με κοπέλες και με ρωτάνε αν είμαι με κάποια, δείχνουν να σοκάρονται όταν τους λέω ότι είμαι μόνος μου». Αυτό θα δείξει και ότι μιλάς με άλλες κοπέλες, και ότι εκείνες ενδιαφέρονται να μάθουν το αν έχεις σχέση, επομένως λογικά σε θέλουν και αυτές.

Όταν δεις ότι τα πράγματα στην συζήτηση σας κυλάνε αρκετά άνετα, μπορείς να προχωρήσεις από επιφανειακή κουβέντα σε πιο «βαθιές» συζητήσεις. Μία πολύ ωραία ερώτηση που μπορεί να κάνει την συζήτησή σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο είναι: “Ποιο είναι το πάθος σου; Τι σε «φτιάχνει»;” Αυτός είναι και ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβεις το πόσο σεξουαλικά διατεθιμένη είναι. Αν αρχίσει να μιλάει για σεξ, τότε bingo! Μπορείτε να μιλήσετε και για πιο “πονηρά” θέματα (πάντα πρόσεχε να μην το παρακάνεις). Αν σου μιλήσει για τέχνη, τότε χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Όταν βλέπεις ότι μιλάτε αρκετά άνετα απ’ το τηλέφωνο και σου έχει εμπιστευτεί αρκετά πράγματα, μπορείς να κανονίσεις κάποια συνάντηση. Φυσικά, λειτουργεί πάντα καλύτερα το να μην φέρνεις το θέμα στην συνάντηση για αρκετό διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν την πιέζεις και δείχνεις ότι δεν καίγεσαι κιόλας να βρεθείτε. Δυστυχώς, αυτό είναι σαν να ‘σαι πωλητής και να δίνεις  ολόκληρη παράσταση στον υποψήφιο πελάτη  και στο τέλος να μην του ζητάς να αγοράσει. Πολλές φορές, όμως, στις κοπέλες ΑΡΕΣΕΙ  αυτό το «τραβάτε με κι ας κλαίω».

Πως κλείνεις το ραντεβού

Μια κοπέλα θα είναι πολύ πιο δεκτική στο να στο να βρεθείτε κάπου οι δυο σας αν έχετε μιλήσει για αρκετό διάστημα απ’ το τηλέφωνο. Με αυτές τις προϋποθέσεις, υπάρχει πιθανότητα να σου προτείνει ΕΚΕΙΝΗ κάποιο ραντεβού. Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν συμβαίνει συμβαίνει συχνά, καθώς οι γυναίκες είναι φτιαγμένες απ’ την φύση τους να μην ξεκινάνε μια τέτοια διαδικασία. Τις περισσότερες φορές τα ένστικτά της την οδηγούν στο να σε κάνει να προτείνεις εσύ μια συνάντηση.

Αν αρχίσει να μιλάει για τα σχέδια της για το βράδυ ή για το Σαββατοκύριακο (ακόμα και αν δεν την ρώτησες), αυτό είναι σαν να σου λέει: «Θέλω να βρεθούμε, εκείνες τις μέρες μπορώ. Ζήτησε μου να βγούμε». Αν νιώθεις ότι θέλει να βγείτε οι δυο σας και να είναι μόνη της με εσένα, ξέχνα το «θα βγω με την παρέα μου, αν θες έλα». Θέλει να βρεθείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις πρωτοβουλία και να την ρωτήσεις αν την βολεύει πχ η Τετάρτη σαν μέρα για να βγείτε κάπου οι δυο σας.

Πώς να αποφύγεις τα στησίματα

Το στήσιμο είναι γενικά κάτι που όλοι άντρες έχουμε βιώσει και ελάχιστοι μπορούμε να αποφύγουμε. Ο μοναδικός τρόπος για να βεβαιωθείς ότι θα έρθει είναι να είσαι σίγουρος ότι κανονίζεις ένα αμοιβαία επιθυμητό ραντεβού, και να το κάνεις δύσκολο για εκείνην να μην έρθει. Οι περισσότεροι από μας έχουμε δυστυχώς την συνήθεια να δίνουμε στις γυναίκες «έξοδο διαφυγής», με το κάνουμε εύκολο για τις γυναίκες να μας πουν δικαιολογίες, ώστε να μην αναρωτιόμαστε γιατί μας έστησαν.
Μην πέφτεις σε αυτήν την παγίδα. Όταν κανονίζεις να βγείτε οι δύο σας πες κάτι σαν: «Θα σε πάρω αν αλλάξουν τα σχέδιά μου, αλλιώς τα λέμε στο τάδε μαγαζί.». Αυτό σε βάζει  στη θέση του οδηγού, δείχνοντάς της ότι ΕΣΥ θα είσαι εκείνος που μπορεί ν’ αλλάξει τα σχέδια του και όχι το αντίστροφο.

Translated by permission from www.bristollair.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!