Κέρδισε όποια γυναίκα θες με μία μόνο κίνηση

Το 95% των αντρών δυσκολεύεται πολύ σε ό, τι αφορά την επικοινωνία του με το αντίθετο φύλο. Παρά τις ατελείωτες προσπάθειές των αρσενικών να καταλάβουν τις γυναίκες και μάθουν να τις χειρίζονται, αυτές φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Παρ’ όλο που τους δίνουν τα πάντα και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να τις ευχαριστήσουν, εκείνες γκρινιάζουν συνέχεια και κοιτάνε άλλους.

Ίσως να ταυτίζεσαι κι εσύ με την παραπάνω περιγραφή. Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να θέλει μια γυναίκα και να μην μπορεί να την έχει; Πόσες φορές έχεις ερωτευτεί κάποια, αλλά εκείνη σου δίνει σημασία μόνο όταν σε έχει ανάγκη; Μήπως με την κοπέλα σου ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ όσο συχνά θα ήθελες; Ή μήπως θες απλά να περνάς καλά με τις γυναίκες, αλλά σου ρίχνουν “άκυρο” με το που τις πλησιάσεις;

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθεις τα ΜΥΣΤΙΚΑ για τις γυναίκες και τις σχέσεις που το λιγότερο απ’ το 10% των αντρών γνωρίζει. Η παρέα του Athens Lair είναι Ο, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ για να λύσεις όλες σου τις απορίες σχετικά με τα θηλυκά και τις περίεργες συμπεριφορές τους. Μάθε τι βρίσκουν ελκυστικό και τι όχι, τι τις ξενερώνει, τι τις ανάβει και  τι σε κάνει να ξεχωρίζεις απ’ τους υπόλοιπους άντρες που τις προσεγγίζουν—> http://www.athenslair.gr/

Τί ακριβώς είναι το Athens Lair;

To Athens Lair είναι η παρέα που έχουν δημιουργήσει άντρες από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να λύσουν τα προβληματά που έχουν με το αντίθετο φύλο και να γίνουν οι καλύτεροι χειριστές του ερωτικού παιχνιδιού. Η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος είναι πολύ απλή, δεν περιέχει κανένα είδος δέσμευσης και είναι ανώνυμη. Οι περισσότεροι άντρες, πέρα από τα εξαιρετικά προνόμια που κερδίζουν ως μέλη αυτής της παρέας, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με άτομα που έχουν μεγάλη επιτυχία με τις το αντίθετο φύλο, να μάθουν από αυτούς, να κάνουν νέους φίλους, καθώς και να εξασφαλίσουν συμμετοχή σε ένα απ’ τα ΔΕΩΡΑΝ σεμινάρια που διοργανώνονται πάνω στις ερωτικές σχέσεις και το πως λειτουργούν οι γυναίκες.

Τι θα κερδίσω;

Αυτό που σίγουρα κερδίζεις είναι εμπειρία με τις γυναίκες. Αρχίζεις να τις καταλαβαίνεις με τον ίδιο απλό τρόπο που καταλαβαίνεις τον κολλητό σου. Το να φέρεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου δεν σου φαίνεται πια δύσκολο, αλλά αντίθετα ένα ευχάριστο παιχνίδι. “Με έφερε σε επαφή με άτομα που έχουμε κοινούς στόχους”, λέει ο Παύλος, 24 χρονών, προγραμματιστής, που βρήκε το Athens Lair αφού τον χώρισε η κοπέλα του. “Το καλό με αυτήν την παρέα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι πιο παλιοί και που μπορούν να σε καθοδηγήσουν και να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου”.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!