Πως να γίνεις το απόλυτο αρσενικό

“Η γνωριμία μου με τους Gentlemen Only έγινε μάλλον τυχαία. Συγκεκριμένα το έμαθα μέσω του Πέτρου ενός συμφοιτητή μου που, μέχρι το 2ο έτος τουλάχιστον, ήταν το κλασικό geek. Απαίσιο ντύσιμο, συμπεριφορά loser και φυσικά καμιά επιτυχία με τις γυναίκες.

Αν και δεν κάναμε πολλή παρέα, λόγω κοινών μαθημάτων, ήταν αδύνατο να μην εντοπίσω τη σταδιακή του εξέλιξη σε έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο. Αν και εξέλιξη είναι μάλλον λάθος λέξη. Μεταμόρφωση θα έπρεπε να πω.

Μέρα με τη μέρα ο Πέτρος άλλαζε. Ντυνόταν πλέον καλύτερα και φαινόταν ότι ΓΝΩΡΙΖΕ πώς έπρεπε να ντυθεί. Έπαψε να αποπνέει τον αέρα του loser και καταλάβαινες ότι στεκόταν πλέον πολύ καλά στα πόδια του. Κυρίως όμως άρχισε να έχει επιτυχίες με τις γκόμενες. ΠΟΛΛΕΣ επιτυχίες.

Δεν ήταν απλώς ότι ήξερε πώς να τους μιλήσει και πώς να συμπεριφερθεί. Ήταν ότι από μόνες τους έδειχναν να τον ξεχωρίζουν.

Αν και δεν πίστευα ποτέ σε τέτοια πράγματα, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως έχει βρει κανένα κοκαλάκι νυχτερίδας. Άλλη εξήγηση δεν μπορούσα να δώσω. Κατά σύμπτωση σε ένα μάθημα που είχαμε πάρει μαζί μας δόθηκε μια κοινή εργασία. Οπότε, παράλληλα με τις άλλες συζητήσεις που κάναμε, σχολίασα και την αλλαγή που είδα επάνω του.

Μου μίλησε τότε για το βιβλίο “Το παιχνίδι” (για το βιβλίο δες εδώ) του Neil Strauss και ότι μέσα απ’ αυτό έμαθε για τους Pick Up Artists (για περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι ο PUA δες εδώ) και φυσικά για το Gentlemen Only!

Τι είναι όμως το Gentlemen Only;

To Gentlemen Only είναι καταρχάς κάτι πολύ περισσότερο από μια κοινότητα Pick Up Artists. Είναι μια μεγάλη και οργανωμένη παρέα που έχουν δημιουργήσει άντρες από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να λύσουν τα προβλήματα που έχουν με το αντίθετο φύλο και να γίνουν άσοι του ερωτικού παιχνιδιού.

Γιατί να γίνω μέλος των Gentlemen Only;

Η γρήγορη απάντηση είναι για να έχεις πολλές επιτυχίες με ωραίες γυναίκες και να κάνεις πολύ περισσότερο σεξ!

Η πλήρης απάντηση είναι για να βελτιώσεις εύκολα όλους τους τομείς της ζωής σου. Να γίνεις ένα πραγματικό Alpha Male που κερδίζει όποια γυναίκα θέλει όχι απλώς επειδή μπορεί αλλά επειδή το αξίζει!

Μέσα από τους Gentlemen Only θα έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν μεγάλη επιτυχία με το αντίθετο φύλο, θα μάθεις από αυτούς και θα κάνεις νέους φίλους. Επιπλέον θα παρακολουθήσεις δωρεάν σεμινάρια για τις ερωτικές σχέσεις και το πως λειτουργούν οι γυναίκες και θα έχεις πάντοτε κάποιον να σε καθοδηγεί σε κάθε σου βήμα.

Θα ανακαλύψεις τον κρυμμένο κόσμο που υπάρχει όχι μόνο σχετικά με το φλερτ, αλλά και με την ζωή σου ολόκληρη. Θα καταφέρεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσες να πετύχεις. Μέτα το Athens Lair δεν είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Τι κοστίζει η εγγραφή στην κοινότητα;

Τίποτε. Nothing. Niente. Nada.

Yπάρχει κάποια άλλη δέσμευση;

Καμία απολύτως. Συμμετέχεις στην κοινότητα όσο και όποτε θέλεις χωρίς καμία δέσμευση ή άλλη υποχρέωση.

Ναι, αλλά δεν θα ήθελα να μάθουν οι γύρω μου ότι συμμετέχω σε μια τέτοια κοινότητα.

Κανείς μας δεν θέλει. Γι’ αυτό η εχεμύθεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Athens Lair.

Ωραία, με πείσατε! Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

Είναι πολύ απλό. Αρχικά πρέπει να γραφτείς στο forum μας και να μας πεις ένα δυο λόγια για σένα.

Για να παρακολουθήσεις τα δωρεάν σεμινάρια και να συμμετάσχεις στις δραστηριότητες μας πρέπει να γίνεις ‘trusted member’. Trusted member γίνεσαι αφού συναντηθείς για έναν καφέ μαζί μας.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!