ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ!

Το όλο θέμα είναι να καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τις γυναίκες. Για να το κάνεις αυτό, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να καταλάβεις για αυτές. Η βασική αρχή όσον αφορά το αντίθετο φύλο είναι ότι πάντα προσπαθεί να αποκτήσει και να διατηρήσει ένα κοινωνικό στάτους. Αυτό είναι πιο σημαντικό για αυτές από το να κάνουν σεξ. Αναπόφευκτα, λοιπόν, θα επιλέξουν να έχουν πλάι τους άντρες οι οποίοι θα έχουν κατά προτίμηση ένα υψηλό κοινωνικό στάτους.

Τώρα, τι εννοούμε όταν λέμε άντρα με υψηλό κοινωνικό στάτους; Καταρχάς, τον θαυμάζουν οι περισσότεροι άνθρωποι και επιθυμούν να βρίσκεται στις παρέες τους. Κατά κάποιον τρόπο αυτό λειτουργεί αμφίδρομα: όταν ένας άντρας έχει υψηλή κοινωνική αξία τον θαυμάζουν, και όταν τον θαυμάζουν έχει υψηλή κοινωνική αξία. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους θαυμάζουν και τους συμπαθούν, (πχ πολιτικούς, διάσημους, επιστήμονες, πλούσιους, PU Artists). Αλλά αυτές που σίγουρα θαυμάζουν όλοι είναι οι πολύ όμορφες γυναίκες. Η πορεία της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους έχει ωθήσει τους άνδρες να επιλέγουν συντρόφους με βάση την υγεία και την ομορφιά, οπότε το ωραίο στήθος της γυναίκας θα έχει μεγαλύτερα αποτελέσματα από το αντίστοιχο γυμνασμένο του άντρα. Ξέρουμε, είναι άδικο.

Επίσης, οι πολυπόθητοι άντρες είναι ψύχραιμοι και έχουν αυτοπεποίθηση. Η τελευταία είναι ζωτικής σημασίας για το υψηλό κοινωνικό σου στάτους. Δεν έχει σημασία αν έχεις αυτοπεποίθηση επειδή αποφοίτησες απ’ το λύκειο ή επειδή έχεις δημιουργήσει πέντε δικές σου επιχειρήσεις. Το θέμα είναι ότι η αυτοπεποίθηση σου δημιουργεί μεγαλύτερη ψυχραιμία, καθώς ξέρεις ότι μπορείς να χειριστείς με επιτυχία οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει στην ζωή σου. Επιπλέον, όλη αυτήν την σιγουριά την μεταδίδεις και στους ανθρώπους γύρω σου, γεγονός που τους κάνει να θέλουν να είναι συνέχεια κοντά σου και να μοιράζονται την δυναμική θετική παρουσία σου. Και το πιο σημαντικό, η ψυχραιμία και η αυτοπεποίθηση δείχνουν ότι δεν είσαι κακομοίρης και ότι δεν έχεις ανάγκη από λύπηση, στοιχεία που απωθούν τις γυναίκες από χιλιόμετρα μακριά.

Ένας υψηλής αξίας άνδρας συμπεριφέρεται φυσιολογικά και είναι πάντα ο εαυτός του. Δεν κοιτάει πως να δείχνει ή να φανεί ότι είναι πλούσιος, έξυπνος, αστείος. Πιστεύει στον εαυτό του και είναι πάντα αυτός που είναι. Αυτή είναι και η κλασσική συμβουλή στα πρώτα ραντεβού, χωρίς να σημαίνει βέβαια αυτό ότι μπορείς να ρεύεσαι και να βρίζεις όποτε σου κατέβει. Σημαίνει απλά να μην προσπαθείς υπερβολικά πολύ! Φυσικά και μια καινούρια τεχνική θα σου βγαίνει ψεύτικη μέχρι να την κατακτήσεις τελείως, αλλά φρόντισε να είσαι ψεύτικος μόνο σε ένα πράγμα και όχι σε όλα και συνέχεια. Οι γυναίκες είναι κοινωνικά έξυπνα όντα, και καταλαβαίνουν με μια ματιά ποιος τις δουλεύει και ποιος παριστάνει ότι είναι κάποιος που δεν είναι. Οι κινήσεις αυτές τους ανάβουν τα λαμπάκια, γιατί υποδηλώνουν ότι ο άντρας απέναντί τους κρύβει κάτι, γεγονός που οι ίδιες συχαίνονται και φοβούνται. Και πίστεψέ μας, σε τέτοιους άντρες ρίχνουν άμεσο Χ.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!