ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Όλοι οι φίλοι μας μπορούν να αποκτήσουν τον οδηγό μας με έκπτωση 33%, βάζοντας το κουπόνι GO33, στο checkout.

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Χωρίσατε και την θέλεις πίσω;

Πώς να Φέρεις Πίσω την Πρώην σου: Τα Βήματα για να την Ξανακερδίσεις

GO GHB HERO

Ανακάλυψε τον απόλυτο οδηγό επανασύνδεσης που θα σε βοηθήσει να ξανακερδίσεις την πρώην σου και να ΜΗΝ βιώσεις ποτέ ξανά τον πόνο του χωρισμού και της αποπνικτικής μοναξιάς.

«Παιδιά… με χώρισε και την θέλω πίσω! Βοηθήστε με, πείτε μου τι να κάνω.»

Μηνύματα σαν το παραπάνω δεχόμαστε διαρκώς από πολλούς φίλους που μας ακολουθούν –τόσα πολλά που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Ένας χωρισμός πονάει.

Πονάει πολύ.

Και πονάει ακόμα πιο πολύ, όταν δεν είσαι εσύ αυτός που τον αποφάσισε.

Όταν αυτή που σε χώρισε ήταν η κοπέλα σου (για την ακρίβεια, η πρώην κοπέλα σου).

Και πονάει αβάσταχτα ακόμα πιο πολύ, όταν όχι απλά σε χώρισε η κοπέλα σου, αλλά όταν εσύ δεν μπορείς να την ξεπεράσεις και την θέλεις πίσω.

Αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση, καταρχάς να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνουμε και σε νιώθουμε απόλυτα.

Γιατί όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, στο παρελθόν.

Όμως, ό,τι δείχνει να τελείωσε δεν είναι ανάγκη να τελειώσει οριστικά.

Τουλάχιστον, αν δεν το πεις εσύ.

Θα πούμε, λοιπόν, και σε σένα ότι απαντήσαμε και στον φίλο που μας έστειλε το παραπάνω μήνυμα.

Υπάρχει λύση, για να την κάνεις να γυρίσει.

Υπάρχει στρατηγική.

Εμείς, ως ομάδα GentlemenOnly, έχουμε δει αυτή τη στρατηγική να δουλεύει σε ό,τι σενάριο χωρισμού μπορείς να φανταστείς.

Οπότε, μπορεί να δουλέψει και στη δική σου περίπτωση, όσο περίπλοκη και να είναι.

Γι’ αυτό γράψαμε αυτόν τον οδηγό.

Είναι απλός, κατανοητός και άκρως πρακτικός.

Περιλαμβάνει τη λύση και τη στρατηγική που θα σε βοηθήσουν να φέρεις πίσω την πρώην σου, μέσα από μερικά απλά βήματα.

Απλά και άμεσα εφαρμόσιμα βήματα που θα κάνουν την πρώην σου να καταλάβει ότι σε αγαπάει ακόμα και ότι σε θέλει πίσω.

Προφανώς, αυτό δεν θα γίνει μέσα σε μερικές ώρες (ας είμαστε ρεαλιστές), αλλά σίγουρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Είναι σημαντικό, όμως, να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις αυτή τη στρατηγική ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, πριν δεις την πρώην σου να προχωράει στη ζωή της.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και σημαντικός παράγοντας σε τέτοιες περιπτώσεις και πρέπει να αξιοποιηθεί έξυπνα.

Να ξέρεις ότι όλοι μας έχουμε βρεθεί στη θέση σου και όλοι μας έχουμε καταφέρει να φέρουμε πίσω τις πρώην μας, χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό.

Και αυτό δεν το έχουμε καταφέρει μόνο εμείς, αλλά και πολλές δεκάδες απ’ τα παιδιά που ανήκουν πλέον στην παρέα μας και είχαν κάποτε βρεθεί στη θέση σου.

Τώρα, θα αναρωτιέσαι ποιο πρέπει να είναι το επόμενο σου βήμα.

Πολύ απλά, απόκτησε τον οδηγό μας και μελέτησέ τον ΧΘΕΣ!

Μετά, ξεκίνα να εφαρμόζεις τα απλά βήματα που αναλύονται στον οδηγό.

Το πακέτο περιλαμβάνει τον οδηγό σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook) και 11+3 ηχητικά μαθήματα με διάρκεια πάνω από 6 ώρες.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι εύκολα, αλλά παράλληλα και αντισυμβατικά –είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα έχεις ακούσει πουθενά αλλού.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται και 3 μπόνους κεφάλαια που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις ψηλά την ερωτική έλξη στη σχέση και να αποφύγεις μελλοντικούς χωρισμούς –αφού βέβαια φέρεις πίσω την πρώην σου.

Για να αποκτήσεις τον οδηγό, πάτα το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα, επειδή θα έχεις στα χέρια σου έναν απλό και πρακτικό οδηγό και πλέον θα ξέρεις ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ για να φέρεις πίσω την πρώην σου.

Προλαβαίνεις ακόμα να φέρεις πίσω την πρώην σου, αλλά όχι για πολύ γιατί Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Απόκτησε τον οδηγό πριν να είναι πολύ αργά!

Πώς τους Βοήθησε να Φέρουν Πίσω την Πρώην τους

Κώστας
Κώστας
33 χρονών
Read More
Τα είχαμε 2 χρόνια και 3 μήνες και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Άρχισε να βγαίνει με τις φίλες τις πιο συχνά και μετά από λίγο μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Ήμουν στα πατώματα και δεν ήξερα τι να κάνω. Έψαχνα να βρω λύσεις κι έτσι έπεσα πάνω στην παρέα των GentlemenOnly. Διάβασα τα βιβλία τους, παρακολούθησα τα σεμινάριά τους και άρχισα να εφαρμόζω όσα μάθανα από αυτούς. Μην τα πολυλογώ… η πρώην μου άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να με θέλει πίσω. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και πλέον εγώ έχω τον έλεγχο στη σχέση και πάει καλύτερα από ποτέ.
Παναγιώτης
Παναγιώτης
27 χρονών
Read More
Με χώρισε στα καλά του καθουμένου, χωρίς να μου πει τον λόγο. Είχα μείνει μαλάκας και οι αρνητικές σκέψεις δεν σταματούσαν με τίποτα. Την ήθελα όσο τίποτα άλλο. Βρήκα και μελέτησα υλικό από άλλους στον χώρο της αυτοβελτίωσης, αλλά δεν με βοήθησε. Είπα να δώσω μια ευκαιρία και στους GentlemenOnly. Παρακολούθησα τα σεμινάριά τους και άρχισα να χτίζω τον εαυτό μου και να περνάω καλά. Και όλως τυχαίως η πρώην μου άρχισε να με ξαναψάχνει από μόνη της. Βγήκαμε, καταλήξαμε σπίτι μου και πλέον είμαστε ξανά μαζί.
Ανδρέας
Ανδρέας
37 χρονών
Read More
7 χρόνια σχέση και με παράτησε για έναν τύπο που γνώρισε σε ένα νησί που πήγε διακοπές με τις φίλες της. Ένιωθα οργή, θλίψη, στεναχώρια, ασέβεια και δεν ήξερα τι να κάνω. Πέτυχα την παρέα των παιδιών εντελώς τυχαία σε μια διαφήμιση. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ένιωσα ότι κάποιος με καταλαβαίνει 100%. Τα σεμινάρια και όσα έμαθα απ' τα παιδιά με βοήθησαν να ξαναβρώ τον εαυτό μου και την χαμένη μου αυτοπεποίθηση. Έχω φτάσει σε σημείο να μου στέλνει η πρώην και να με παρακαλάει να βγούμε.
Τι θα Μάθεις σε αυτόν τον Πρακτικό Οδηγό

Μέσα από την εμπειρία 15+ χρόνων της παρέας των GentlemenOnly, δημιουργήσαμε για σένα τον απόλυτο οδηγό που θα σε βοηθήσει να φέρεις την πρώην σου πίσω.

Είναι πολύ πιθανό η πρώην σου να έχει ακόμα αισθήματα για σένα, αλλά να κρατάει μια αμυντική στάση.

Και, δυστυχώς, πιθανές απελπισμένες προσπάθειες επανασύνδεσης δεν έχουν λειτουργήσει.

Οπότε, θα χρειαστείς αντισυμβατικές τεχνικές που βασίζονται στην επιστήμη, για να ρίξεις τις άμυνές της και να την κάνεις να σε θέλει ξανά.

Τι να Κάνεις Όταν την Ξανακερδίσεις

Αφού την έλξεις πίσω, χρησιμοποιώντας τη στρατηγική και τα βήματα του οδηγού, θα πρέπει να μην ξαναπέσεις στις ίδιες παγίδες που οδήγησαν στον αρχικό χωρισμό.

Γι’ αυτό, λοιπόν, θα σε προετοιμάσουμε κατάλληλα, ώστε να μπορείς να κρατάς ισχυρή την ερωτική έλξη στη σχέση σας και να είναι εκείνη αυτή που θα θέλει να σε κρατήσει με νύχια και με δόντια.

3 Εύκολοι Στόχοι

Θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις, για να αρχίσεις να λείπεις στην πρώην σου, το οποίο είναι το πρώτο, βασικό βήμα που θα θέσει τα σωστά θεμέλια και θα την κάνει να νιώσει ξανά ερωτική έλξη για σένα.

Αναλύεται στο Βήμα 1 του οδηγού.

Θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις στο προσεχές χρονικό διάστημα, για να πατήσεις τα κουμπάκια της έλξης στο μυαλό της πρώην σου και να ξαναζωντανέψεις τα αισθήματα που νιώθει για σένα.

Αναλύεται στα Βήματα 2 έως 6 του οδηγού.

Θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις στη σχέση σας, αφού την ξανακερδίσεις, για να μην ξανασυμβούν τα ίδια λάθη και για να κρατήσεις την ερωτική έλξη που νιώθει για σένα, ώστε να έχετε μια μακροχρόνια και ποιοτική σχέση.

Αναλύεται στα 3 Μπόνους Κεφάλαια του οδηγού.

Απόκτησε Σήμερα τον Απόλυτο Οδηγό που Περιλαμβάνει:

Offer May 24