Μήπως η ανάγκη σου για σεξ κάνει “μπαμ” απο μακριά;

Υπάρχει κάτι που όλοι μας κάνουμε και κανείς μας δεν το συνειδητοποιεί. Είναι κάτι που απωθεί τις γυναίκες ακαριαία και μας κάνει να φαινόμαστε ο τύπος του άντρα που ποτέ καμία δεν θα έκανε κάτι μαζί του. Το χειρότερο με αυτό είναι ότι ενώ εμείς δεν καταλαβαίνουμε καν ότι το κάνουμε, οι γυναίκες το μυρίζονται από χιλιόμετρα και μας ρίχνουν “Χ” αμέσως!

Αν αναρωτιέσαι τι είναι, συνέχισε να διαβάζεις. Ο μέσος άντρας το κάνει καθημερινά στην ζωή του όταν συναναστρέφεται με γυναίκες, και ανεξάρτητα από το τι θα πει καμία δεν πρόκειται να του δώσει σημασία, γιατί πολύ απλά αυτό που έχει την απωθεί. Εννοείται ότι δεν το έχουν όλοι οι άντρες. Υπάρχει ΜΟΝΟ ένα 10% των αντρών που δεν το κάνει, και αυτό έχει και τις περισσότερες επιτυχίες με το αντίθετο φύλο. Το πρόβλημα είναι ότι, όπως θα δεις και παρακάτω, αυτό οι άντρες το κάνουμε ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, και μας είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξουμε συνειδητά. Ωστόσο, κάθε άντρας με την κατάλληλη εξάσκηση και τις σωστές πληροφορίες που θα μάθεις εδώ μπορεί να το εξαλείψει τελείως και να μπει στο μικρό εκείνο ποσοστό των αντρών που ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται neediness, και με τον όρο αυτόν οι επιστήμονες εννοούν την υπερβολική ΑΝΑΓΚΗ ενός ανθρώπου για οτιδήποτε νιώθει ότι του λείπει. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει να φάει μια εβδομάδα, λογικό είναι να έχει ΑΝΑΓΚΗ από φαγητό, επομένως την στιγμή που θα δει κάπου φαΐ θα του τρέχουν στην κυριολεξία τα σάλια! Καταλαβαίνεις τον συνειρμό ε; Αν εσύ έχεις πολύ καιρό να πας με γυναίκα, ή αν δεν κάνεις σεξ όσο συχνά θα ήθελες, αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Υποσυνείδητα έχεις την τάση να το βγάζεις προς τα έξω κάθε φορά που συναναστρέφεσαι με κάποια την οποία θέλεις. Ανεξάρτητα από τι της λες ή πόσο άνετος το παίζεις, υπάρχουν μικρές ενδείξεις στον τρόπο που της μιλάς και την γλώσσα του σώματός σου που φωνάζουν την ανάγκη σου για σεξ. Και ξέρεις ποια είναι η παγίδα στην κατάσταση αυτή φίλε μας; Ότι, ενώ οι γυναίκες το καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Ποια είναι η λύση; Μια λύση που λειτουργεί αποδεδειγμένα είναι η εξής: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ! Όσο ανάγκη κι αν το έχεις, όσο κι αν βλέπεις γυναίκα και θες να την πάρεις κατευθείαν στο κρεβάτι σου, πρέπει σιγά σιγά να το βγάλεις απ’ το μυαλό σου και να σταματήσει να είναι το επίκεντρο του κόσμου σου. Όπως σου είπαμε στην αρχή του άρθρου, αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ και κάνει τις γυναίκες να μην θέλουν ούτε να σε πλησιάσουν. Τις φοβίζει και, ακόμα χειρότερα, τις αηδιάζει! Το neediness για σεξ τις κάνει να αποφεύγουν ακόμα και να σε πλησιάσουν! Θες να τα αποφύγεις όλα αυτά; Σταμάτα να έχεις το σεξ συνέχεια στο μυαλό σου! Προσπάθησε να πλησιάζεις τις γυναίκες σαν φίλες σου, και όχι σαν κάποιες που θέλεις να ρίξεις στο κρεβάτι σου. Και αν τις προσεγγίσεις έτσι επίσης θα το καταλάβουν και θα το εκτιμήσουν πάρα πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!