ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ;

Πολύ συχνά μας ρωτούν τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες πιο γοητευτικούς και πιο ελκυστικούς. Θα σου διδάξουμε, λοιπόν, έναν αποτελεσματικό τρόπο να γίνεις πιο ελκυστικός.

Από ψυχολογικής και βιολογικής απόψεως, το preselection (προεπιλογή) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να είναι κάποιος γοητευτικός. Αλλά αν μας ζητούσαν να σκεφτούμε ακόμα έναν παράγοντα που κάνει τους άντρες πιο ελκυστικούς, τότε αυτός σίγουρα θα ήταν οι εμπειρίες ζωής. Το κλειδί στο να μπορείς να έχεις μια καλή επαφή με κάποιον είναι το να έχεις κοινά μαζί του. Όσα περισσότερα κοινά έχεις, τόσο καλύτερη θα είναι η σχέση σου με αυτόν, καθώς οι άνθρωποι συμπαθούν τους ανθρώπους που τους μοιάζουν. Για να έχεις, όμως, την ικανότητα να χτίσεις κοινά σημεία, θα πρέπει να έχεις μοναδικές εμπειρίες ζωής.

Τι εννοούμε όταν λέμε εμπειρίες ζωής; Για παράδειγμα, το να παίζεις πολλά διαφορετικά video games, να πηγαίνεις σε διαφορετικά bars κάθε Παρασκευή βράδυ και βλέπεις που και που και καμιά ταινία, δεν συμπεριλαμβάνεται στις δραστηριότητες που θα λέγαμε ότι μετράνε ως εμπειρίες ζωής. Έτσι κι αλλιώς, αυτά τα κάνει όλος ο κόσμος. Αλλά, όταν θα βγεις το βράδυ για ποτό και θα πιάσεις συζήτηση σε μια γυναίκα που κάθεται στο μπαρ, για ποιο πράγμα θα της μιλήσεις; Για το WOW και τον Ολυμπιακό; Αν αυτό σκέφτεσαι να κάνεις, άστο, το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Το να πεις τις σωστές gentlemenonly openers και να βρεις τα κατάλληλα gentlemenonly quotes δεν είναι ο τρόπος για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει. Αυτά τα λένε όλοι. Θα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, ή μάλλον να είσαι διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους που της την έχουν πέσει προηγουμένως, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρέπει να βγεις εκεί έξω και να εξερευνήσεις τον κόσμο για νέες δραστηριότητες και καινούριες εμπειρίες. Έτσι θα σου είναι και πολύ πιο εύκολο να συνδεθείς μαζί της. Σκέψου το λίγο. Πότε ήταν τελευταία φορά που δοκίμασες κάτι νέο; Πραγματικά σκέψου το. Προσπάθησε να κάνεις συνέχεια πράγματα που δεν έχεις κάνει ποτέ πριν. Πιέσε τον εαυτό σου να πετύχεις στα επαγγελματικά σου, ώστε να μην κάνεις διακοπές στο ίδιο μέρος για δεύτερη φορά. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι κάθε φορά που θα κάνεις κάτι διαφορετικό, θα σου δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία των πραγμάτων, την οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επικοινωνήσεις με ένα νέο πρόσωπο – και συγκεκριμένα με μια κοπέλα που μόλις γνώρισες. Θα σου είναι πολύ δύσκολο να ξεμείνεις από πράγματα να πεις, επειδή θα έχεις πραγματικά πάρα πολλά να συζητήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, με το να παρακινείς συνέχεια τον εαυτό σου να δοκιμάσει καινούρια πράγματα, σίγουρα σταματάς να γίνεσαι βαρετός. Τελικά, σκέφτηκες κάτι διαφορετικό που να έχεις κάνει τελευταία; Και πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που δοκίμασες κάτι; Γιατί αν θες να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες, αυτές είναι δύο ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσεις άμεσα.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!