Μήπως προσποιείται στο σεξ;

Θυμάσαι την σκηνή στο When Harry Met Sally, όπου η Meg Ryan ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ, ενώ ο Billy Crystal ούτε που την είχε αγγίξει; Αυτό είναι η τρανταχτή απόδειξη του πόσο εύκολα μπορεί να προσποιηθεί μια γυναίκα οργασμό. Διάβασε παρακάτω και θα δεις αν έχει προσποιηθεί και η δικιά σου.

Την έχεις ρίξει, την έχεις γυμνή στο κρεβάτι σου, κάνεις τα μαγικά σου κόλπα για να την ανάψεις και να την φέρεις στο επιθυμητό επίπεδο ερεθίσματος. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και την βλέπεις να ανταποκρίνεται θετικά, αλλά δεν είσαι σίγουρος. Μήπως προσποιείται; Μήπως δεν έχει φτάσει στην κορύφωση και απλά κάνει ότι της αρέσει και ότι ερεθίζεται;

Οι γυναίκες συχνά χρησιμοποιούν αυτό το μικρό τρικ της προσποίησης. Πολλές φορές δεν έχουν όρεξη για σεξ, ή ο σύντροφός τους δεν τις ανάβει πλέον. Ίσως το συνειδητοποιούν και δεν θέλουν να το πουν, ή ίσως και οι ίδιες δεν το ξέρουν και τους συμβαίνει υποσυνείδητα. Σε κάθε περίπτωση, ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ακόμα και αν δεν το παραδέχεται έχει προσποιηθεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ότι έχει έρθει σε οργασμό.

Αν αναρωτιέσαι, σίγουρα κι εσύ έχεις βρεθεί στην θέση του άντρα με τον οποίον προσποιούταν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβεις για τις γυναίκες είναι ότι για εκείνες είναι φυσιολογικό να μην έχουν πάντα όρεξη. Φυσικά και μπορείς να την ανάψεις, αλλά και πάλι ίσως κάποια φορά να μην είναι τόσο ερεθισμένη. Δεν σημαίνει ότι σχετίζεται με τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι, απλά μπορεί να την προβλημάτιζε κάτι άλλο εκείνη την στιγμή ή να μην ήταν χαλαρή.

Αν θες να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, διάβασε εδώ.

Επίσης, η γυναίκα ακόμα κι αν δεν τελειώσει μια φορά ή δεν το απολαύσει όσο θα ήθελε ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ και τόσο. 99% των φορών το έχει ξεχάσει το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο και ασχολείται με κάτι άλλο. Επομένως, μην σε απασχολεί και εσένα.

Πως μπορείς να καταλάβεις αν προσποιείται:

Στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το καταλάβεις. “Υπήρχε φορά που δεν απολάμβανα το σεξ με τον πρώην μου και είχα προσποιηθεί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά δεν το είχα καταλάβει εκείνην την στιγμή. Φαντάζομαι ότι έγινε ασυνείδητα, γιατί το συνειδητοποίησα έναν μήνα μετά πάνω σε μια συζήτηση με την φίλη μου”, μας εξομολογείται η Τζένη, 29 χρονών. Βλέπεις ότι, απ’ την στιγμή που μερικές φορές η ίδιες δεν μπορούν να το καταλάβουν, πως περιμένεις να το καταλάβεις εσύ;

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα 4 πιο τρανταχτά σημάδια την προδίδουν.

Νο1: Οι φωνές ικανοποίησής της έχουν μεγαλύτερη διάρκεια απ’ ότι συνήθως (σημάδι ότι προσπαθεί να δείξει ικανοποιημένη).

Νο2: Δεν είναι τόσο υγρή.

Νο3: Οι κόρες των ματιών της είναι μικρές.

Νο4: Το στήθος, ο λαιμός και τα μάγουλά της ΔΕΝ είναι κόκκινα (το κοκκίνισμα σε αυτές τις περιοχές είναι ένδειξη έξαψης και σεξουαλικού ερεθισμού).

Όπως και να έχει, κανένα απ’ τα 4 παραπάνω στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν το αν μια γυναίκα προσποιείται. Πάντως, σίγουρα παίζουν κάποιον ρόλο και είναι ενδείξεις για το κατά πόσο το ευχαριστιέται.

Ως ομάδα του PUA η συμβουλή μας είναι ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Είτε προσποιείται είτε όχι, αυτό που ξενερώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μια γυναίκα είναι να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να την κάνεις να ανάψει. Οπότε χαλάρωσε και φρόντισε να το απολαύσεις ΕΣΥ.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!