NUMBER CLOSE

Πως παίρνεις τον αριθμό της (Number close, n-close, #close)

Καταρχήν, να έχεις υπόψη ότι το #close είναι απλά η γέφυρα για μια μελλοντική συνάντηση και τίποτα παραπάνω. Είναι μια πρακτική αναγκαιότητα (logistics), δεν είναι ο κύριος στόχος της συζήτησης σας. Ο στόχος σου δεν πρέπει ποτέ να είναι το να της πάρεις το τηλέφωνο. Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείς ότι δεν φαίνεται ότι παρακαλάς (supplicate) ή ικετεύεις (beg)  για τον αριθμό της. Κάνε το να φαίνεται αμοιβαίο ή ακόμα καλύτερα, κάνε το να φαίνεται σαν να ήταν ΔΙΚΗ της ιδέα. Ιδανικά, θα την έχεις κάνει να νιώσει τόσο άνετα μαζί σου, ώστε να σου ΔΩΣΕΙ η ίδια τον αριθμό της. Όταν ΕΣΥ σταματήσεις την συζήτηση (επειδή αισθάνθηκες ότι είναι έτοιμη να το σταματήσει αυτή ή επειδή τα πρακτικά δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, όχι επειδή απλά θες τον αριθμό της) και δεν προσφερθεί να σου τον δώσει, τότε πρέπει να την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ (LEAD) για να στο προτείνει.

Αυτή είναι η αγαπημένη μας ρουτίνα για να μάθεις πως να πάρεις γρήγορα τον αριθμό της. Η γενική ιδέα είναι να φαίνεσαι «ανυποψίαστος» και να αναγκάσεις εκείνη να σου πει πως να πάρεις τον αριθμό της. «Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να μένουμε σε επικοινωνία. Εννοώ, αυτός είναι ο 21ος αιώνας, θα νόμιζε κανείς ότι κάποιος θα ‘χε βρει ένα τρόπο να επικοινωνούμε ακόμα και όταν δεν είμαστε μαζί. Είναι τόσο πολύπλοκο…» και συνέχισε σε αυτό το χιουμοριστικό μοτίβο μέχρι να πει «Θες το νούμερο μου;» Αν αυτή δεν προσφερθεί, βγάλε το κινητό ΣΟΥ και πες «Χμμ…  Αναρωτιέμαι αν αυτή η περίεργη συσκευή θα μπορούσε να μας βοηθήσει…» Συνέχισε με τέτοιο ύφος μέχρι να σου το δώσει. Στην ιδανική περίπτωση, ωστόσο, όταν παίρνεις τον αριθμό της θα την έχεις ελκύσει ήδη αρκετά και θα νιώθει άνετα μαζί σου ώστε να είναι αμοιβαίο. Δεν χρειάζεται να την «ξεγελάσεις» για να σου δώσει το νούμερο της. Σε κάθε περίπτωση, όταν πάρεις τον ατιθμό της και φύγει, θα χρειαστεί να την κάνεις να νιώσει άνετα μιλώντας της από το τηλέφωνο (phone game), με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που το έκανες και όταν ήσασταν από κοντά.

Phone Game Logistics: Πως να φερθείς αφού πάρεις τον αριθμό της
Αφού σου δώσει τον αριθμό της, κάνε κάτι από τα παρακάτω:

1) Πες της ότι θα την πάρεις αύριο «για να τα πείτε». Ρώτησε την ποτέ είναι καλή στιγμή να τηλεφωνήσεις, για να έχετε λίγο χρόνο. Αν δεις ότι δεν σου απαντάει κάτι συγκεκριμένο, δώσε της δύο επιλογές, πχ πρωί ή απόγευμα.

2) Πες της ότι θα την πάρεις το ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ όταν είναι έτοιμη για ύπνο για να την καληνυχτίσεις.(Thanks Mystery!)

Όταν της τηλεφωνήσεις το ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ, συνέχισε απλά την συζήτησή σας από το σημείο που είχατε σταματήσει προηγουμένως. Συνήθως είναι ακόμα σε “φόρμα” από την προηγούμενη επικοινωνία σας, επομένως θα είναι ΠΟΛΥ εύκολο να χτίσεις ακόμα περισσότερο την σχέση σας από το τηλέφωνο. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνική της νοερής απεικόνισης (visualization του Mystery). Πες της να φανταστεί ότι ξαπλώνεις δίπλα της στο κρεβάτι όσο της μιλάς, και μετά την σκεπάζεις για να κοιμηθεί. Μπορείς να επεκταθείς σε αυτό, αλλά κατάλαβες για τι περίπου μιλάμε. Όταν την πάρεις τηλέφωνο την επόμενη μέρα, προσπάθησε να ΜΗΝ προτείνεις συνάντηση. Βέβαια, μπορείς να προσπαθήσεις να την «ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΣ» ώστε να το προτείνει αυτή. Χρησιμοποίησε την ίδια τεχνική κάθε φορά που μιλάτε στο τηλέφωνο.

Αν όμως δεν απαντά στις κλήσεις σου, προσπάθησε να μην…

Δείτε την συνέχεια του άρθρου πολύ σύντομα μόνο στο gentlemenonly.gr!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!