Οι τοπ 3 φαντασιώσεις των γυναικών

Μας ρωτήσατε και απαντάμε. Στα τελευταία σας μηνύματα μας ρωτούσατε πολύ για το αν οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και αν ναι, για το ποιες είναι αυτές. Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις τα πάντα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών. Ποιες είναι, γιατί τις ανάβουν, και πως να τις χρησιμοποιήσεις υπέρ σου.

Το ξέρεις ότι ανεβάσαμε Δωρεάν Online Σεμινάρια στη νέα μας πλατφόρμα; Πάτα ΕΔΩ για να τα δεις!

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Νο1: Ο ΒΙΑΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πιο διαδεδομένη και λατρεμένη φαντασίωση των γυναικών. Προσποιήσου ότι είσαι ένας άγνωστος άντρας, ελαφρά βίαιος αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, που μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της την ώρα που γδύνεται ή κοιμάται και την εξαναγκάζει να κάνει σεξ μαζί του. Άλλες το προτιμούν με ξύλο, άλλες χωρίς, σε όλες όμως αρέσει να νιώθουν ότι είσαι το ισχυρό αρσενικό που μπορεί να τους επιβληθεί. Όσο πιο ψυχρός και αδιάφορος είσαι γι’ αυτά που σου λέει τόσο περισσότερο την εξιτάρεις.

Γιατί την ανάβει:

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώσει ότι είσαι άντρας και παίρνεις αυτό που θέλεις. Την ανάβει να βλέπει ότι έχεις τον έλεγχο. Ο βιασμός την κάνει να νιώθει υποταγμένη σε εσένα (submissive), κάτι που ακολουθεί πλήρως τα βασικά της ένστικτα. Την “βρίσκει” πολύ γιατί σε κάνει να φαίνεσαι αρρενωπός, αδίστακτος, άκαμπτος και ανεπηρέαστος από την συναισθηματική της κατάσταση, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στο πρότυπο άντρα που έχει στο μυαλό της. Πρόσεξε μην το τραβήξετε στα άκρα.

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Νο2: Η ΑΘΩΑ

Απ’ τις αγαπημένες φαντασιώσεις κάθε γυναίκας, η μικρή και αθώα έφηβη, που δεν ξέρει τι είναι το σεξ και της το μαθαίνει ένας έμπειρος μεγαλύτερος άντρας. Μπορείς να υποδυθείς τον σαραντάρη φίλο της και εκείνη την αθώα και απροστάτευτη παρθένα, ρόλοι που θα σας απογειώσουν σε τρελές εμπειρίες στο κρεβάτι. Της αρέσει να είσαι μαλακός και ευγενικός μαζί της, και να κάνεις ότι την καθοδηγήσεις στα πρώτα της σεξουαλικά βήματα. Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις και με τον βιασμό για ακόμα μεγαλύτερη ηδονή.

Γιατί την ανάβει:

Σε κάθε γυναίκα, όσο ανεξάρτητη και δυναμική και να θέλει να φαίνεται, της αρέσει να νιώθει απροστάτευτη και αθώα. Είναι τα βασικά βιολογικά της ένστικτα. Την ανάβει γιατί νιώθει απροστάτευτη και ότι εσύ είσαι το έμπειρο αρσενικό που την “προστατεύει”.

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Νο3: Η ΔΟΥΛΑ

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται οι πιο ανεξάρτητες γυναίκες όταν πέφτουν στο κρεβάτι θέλουν να τις κάνεις γατάκια. Κάντην να υποταχθεί και να προσποιηθεί ότι είναι η δούλα σου και θα λέει ότι ήσουν το καλύτερό της σεξ. Ζήτα της αυτά που εσύ θες να κάνετε, και αν δεν σε υπακούει τιμώρησε την με ένα χαστουκάκι. Θα τρελαθεί από το πόσο ισχυρό αρσενικό είσαι και δεν θα θέλει να σταματήσετε.

Γιατί την ανάβει:

Το σενάριο ότι εσύ είσαι το αφεντικό και εκείνη σε υπακούει είναι πολύ διαδεδομένο ανάμεσα στις γυναίκες. Όσο καλύτερα το πετύχεις τόσο περισσότερο θα σε ευγνωμονεί και δεν θα θέλει να τελειώσετε. Βάλτην να σε λέει “αφέντη” της και χτυπάς στα βασικά υποτακτικά της ένστικτα. Γίνε αδυσώπητος και θα σε παρακαλάει για σεξ.

Όπως θα παρατήρησες, οι μεγαλύτερες φαντασιώσεις των γυναικών βασίζονται στο βασικό βιολογικό τους ένστικτο του ΑΔΥΝΑΜΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ που την εκμεταλλεύεται ή αναγκάζεται να υπακούσει ένα ισχυρό αρσενικό. Αν το πετύχεις σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ανάψεις τρελά. Κόλλα την στον τοίχο, ρίξτης ξυλιές, πιάστης τα χέρια και ακινητοποίησε την. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για μια γυναίκα. Χρησιμοποίησε τον βιασμό σε πολύ δυναμικά θηλυκά, και θα ορκίζονται ότι ήσουν θεός στο κρεβάτι.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!