ΟΤΑΝ Η ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως θα λειτουργούσες αν είχες περισσότερες επιλογές στην ζωή σου; Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι που κάνει τους άντρες που απλά το έχουν με τις γυναίκες ακόμα πιο δυνατούς και ισχυρούς. Είναι η λεγόμενη αφθονία. Δεν τους επηρεάζουν τα μικροπράγματα, επειδή ξέρουν ότι ανα πάσα στιγμή μπορούν να βρουν κάποια άλλη γυναίκα. Και αυτό, φίλε Pua, είναι δύναμη.

Επίσης, δείχνει και αυτοπεποίθηση, η οποία μετράει πολύ στα μάτια μιας γυναίκας. Το αν έχεις πολλές επιλογές, τόσο με τις γυναίκες όσο και γενικά στην ζωή σου, είναι κάτι που φαίνεται απ’ τον τρόπο και μόνο που κινείσαι μέσα στον χώρο. Βέβαια, στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να το αποκτήσεις, ειδικά όταν υπάρχουν κάποια πράγματα που σου λείπουν και θα ήθελες να έχεις περισσότερο (όπως οι γυναίκες, ή τα λεφτά, ή οτιδήποτε μπορεί να θες). Αλλά, οι άντρες που έχουν έλλειψη σε κάποια πράγματα και το δείχνουν, σίγουρα απωθούν τις γυναίκες.

Σκέψου το εξής: Πώς λειτουργεί ένας άντρας ο οποίος δεν έχει πολλές επιλογές, όταν γνωρίζει μια γυναίκα; Καταρχήν, με το που δει ότι η γυναίκα τον θέλει δεν κοιτάει την προσωπικότητά της, ή ακόμα και το αν είναι και τόσο όμορφη. Θαμπώνεται και την εξειδανικεύει. Την βλέπει πιο όμορφη και πιο καλή απ’ ότι είναι. Η εμπειρία μας μας λέει ότι όταν ένας άντρας με περιορισμένες επιλογές γνωρίζει μια γυναίκα ενθουσιάζεται υπερβολικά και επενδύει πολύ (και τον χρόνο του και τα λεφτά του). Τον τρελαίνουν οι ορμόνες που εκρίνονται στον εγκέφαλο σε τέτοιες περιπτώσεις και τα συναισθήματά του μεγαλώνουν με ραγδαίους ρυθμούς και του θολώνουν την κρίση. Απορεί που όλα του πήγαν τόσο καλά μέχρι τώρα και γνώρισε την τέλεια κοπέλα. Παρόλο που μόλις την έχει γνωρίσει, νιώθει ότι κάτι απλά “κολλάει”, και αρχίζει να σκέφτεται το μέλλον του μαζί της. Θυμάται όλα αυτά που έχει δει στις ταινίες και σκέφτεται ότι μάλλον η δική τους περίπτωση ήταν η μια και μοναδική. Την σκέφτεται τόσο πολύ, που σταματάει να σκέφτεται οποιαδήποτε άλλη γυναίκα και επικεντρώνεται μόνο σε αυτήν.

Σύντομα, αρχίζουν τα “δεν προλαβαίνω να βρεθούμε σήμερα” και “νιώθω ότι με πιέζεις”, και “θέλω τον χώρο μου” και άλλα παρόμοια. Σου έχει συμβεί; Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άντρες την πατάνε έτσι. Αφήνουν τα ενδιαφέροντα και τις παρέες τους, επενδύουν υπερβολικά σε μια μόνο κοπέλα, και στο τέλος βρίσκονται μόνοι και πληγωμένοι. Ένας κύριος λογος που πέφτεις σε αυτήν την παγίδα (αν έχεις πέσει) είναι ότι δεν συνειδητοποιείς κάτι πολύ βασικό για τον ανθρώπινο τρόπο σκέψης: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ! Σίγουρα το έχεις νιώσει κι εσύ αυτό. Μόλις κατακτάς κάτι, το βαριέσαι και το παρατάς. Με αυτήν την λογική, σταμάτα να τα δίνεις όλα σε μια γυναίκα με την πρώτη. Δεν είναι ανάγκη να βρίσκεστε συνέχεια, ούτε να ξέρει τα πάντα για σένα τον πρώτο μήνα. Θα σε βαρεθεί και θα έχει και δίκιο. Διατήρησε λίγο το μυστήριο.

Επίσης, μάθε να έχεις κι άλλες επιλογές. Μην απομακρύνεσαι από όλες τις γυναίκες φίλες σου επειδή τώρα είσαι με κάποια. Στις γυναίκες αρέσει να νιώθουν ότι ο άντρας που βγαίνουν είναι ελκυστικός και τον κοιτάνε και άλλες. Βέβαια, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις, ούτε να το κάνεις επιδεικτικά όταν εκείνη είναι μπροστά. Και μόνο που θα μιλάς με άνεση με άλλες γυναίκες και που θα φαίνεται ότι δεν είσαι προσκολυμένος πάνω της αρκεί. Με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσει να σε προσέχει και περισσότερο, γιατί θα ξέρει ότι είσαι ένας άντρας με επιλογές, αυτοπεποίθηση και ελκυστικός, και δεν θα θέλει να σε χάσει.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!