ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι στον ερωτικό τομέα είναι ότι επιλέγουν λάθος μέρη για να ψάξουν για το άλλο τους μισό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλά μέρη όπου μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους, και ειδικά γυναίκες.

Μερικοί πιστεύουν ότι μπορούν να γνωρίσουν κόσμο μόνο στο κοντινό τους μπαράκι. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα χειρότερα μέρη για να γνωρίσεις κάποιον. Τα τοπικά μπαράκια είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να κοινωνικοποιηθείς και να αναπτύξεις στενές σχέσεις με τους ανθρώπους που ήδη ξέρεις, όχι όμως για να γνωρίσεις καινούριους. Όταν αποφασίζεις να πάρεις τον άμεσο έλεγχο της ερωτικής σου ζωής και προσπαθείς να βελτιώσεις τα πράγματα, το να μιλάς συνέχεια σε κόσμο που ήδη ξέρεις δεν θα σε βοηθήσει και πολύ. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα μέρη που προσφέρονται για να γνωρίσεις καινούρια άτομα. Σημασία έχει να πάρεις την πρωτοβουλία και να δοκιμάσεις κάτι καινούριο.

  • Άλλαξε τις συνήθειες σου. Αν εγκλωβιστείς σε μια δυσάρεστη κατάσταση και κάνεις κάθε μέρα τα ίδια πράγματα, τότε ο μόνος ένοχος είσαι εσύ. Μην επικεντρώνεις την προσοχή σου στους λόγους που έχεις για να μην δοκιμάσεις κάτι. Αντίθετα, σκέψου τι μπορείς να κερδίσεις από κάθε νέα εμπειρία. Σκέψου πόσα χάνεις με το να μην δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Ο κοινωνικός σου κύκλος δεν πρόκειται να μεγαλώσει, και δεν πρόκειται να γνωρίσεις κανένα καινούριο άτομο. Ως αποτέλεσμα, και η ερωτική σου ζωή θα παραμείνει η ίδια, γιατί δεν θα γνωρίζεις καινούριες γυναίκες. Αν κάνεις παρέα με μόνο μια μικρή μερίδα ανθρώπων στη ζωή σου, η πιθανότητα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό μειώνεται δραματικά σε σχέση με το αν έμπαινες σε καινούριες παρέες συνέχεια. Σκέψου το. Όσο περισσότερα άτομα γνωρίζεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο. Το αμέσως επόμενο άτομο που θα γνωρίσεις, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με μια υπέροχη γυναίκα. Απλά, θα πρέπει να πιέσεις την ζώνη άνεσής σου (comfort zone) και να βγεις εκεί έξω.
  • Επίσης, το να συχνάζεις συνέχεια σε διαφορετικά μέρη με διαφορετικές παρέες σου δίνει ένα επιπλέον θέμα για να μιλάς, και επομένως σε κάνει πιο ενδιαφέρων άτομο γενικότερα (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως να γίνεις πιο ενδιαφέρων δες εδω). Με αυτόν τον τρόπο θα ξεχωρίσεις απ’ τους περισσότερους άντρες, που τα μόνα θέματα συζήτησης τους είναι το ποδόσφαιρο και τα αυτοκίνητα – πράγματα που ξενερώνουν τελείως τις γυναίκες. Θυμήσου, ο στόχος για τον οποίο βγαίνεις έξω, είναι να συναναστραφείς κοινωνικά με κόσμο. Αλλά με το να εμφανίζεσαι σε μια κοινωνική αρένα με έναν φίλο σου και να μην μιλάς σε κανέναν επίσης δεν πρόκειται να σε οδηγήσει κάπου. Στόχος είναι όχι μόνο να βγαίνεις σε καινούρια μέρη, αλλά να μιλάς και στους ανθρώπους που υπάρχουν εκεί.
  • Χρησιμοποίησε το γεγονός ότι δεν έχεις ξαναβρεθεί ποτέ σε αυτό το μαγαζί για να ξεκινήσεις κουβέντα. Μπορείς να ρωτήσεις για μέρη που σου προτείνουν να πας, που βρίσκεται η τουαλέτα και άλλα σχετικά. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πεις για να ‘σπάσεις τον πάγο’ και να ξεκινήσεις μια κουβέντα. Μετά, μπορείς να προχωρήσεις σε μια απλή συζήτηση, συγκρίνοντας τα μέρη στα οποία έχεις ήδη πάει με αυτό που βρίσκεσαι τώρα. Αυτά τα θέματα συζήτησης βγαίνουν εντελώς φυσικά, και θα σε κάνουν να φανείς συμπαθητικός και ενδιαφέρων. Αν κάθεσαι κάθε βράδυ στο ίδιο μπαρ με τους ίδιους ανθρώπους κάποια στιγμή ίσως αρχίσεις να δυσκολεύεσαι να σκέφτεσαι νέα θέματα για συζήτηση, και σίγουρα δεν πρόκειται να συναντήσεις μια καινούρια γυναίκα εκεί.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!