ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΩΣΤΑ;

Ένα πράγμα θέλουν όλοι οι άντρες να αποκτήσουν: γυναίκες. Πέρα από τα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να ρίξει ένα όμορφο θηλυκό, υπάρχουν και αρκετά πράγματα που το μόνο το οποίο δημιουργούν είναι αποτυχία με το αντίθετο φύλο. Οι περισσότεροι από μας δυστυχώς δεν μπορούμε να τα δούμε, με αποτέλεσμα να εστιάζουμε σε τεχνικές και μεθόδους που δεν δουλεύουν, και να ξεχνάμε τα πιο βασικά προβλήματα που μας κάνουν αναποτελεσματικούς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε διαπιστώσει είναι ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι το PU είναι τρόπος ζωής. Η πλειοψηφία των αντρών που ασχολούνται με αυτό νομίζουν ότι απλά χρειάζονται μερικές ατάκες (gentlemenonly openers) για να πιάσουν συζήτηση, μερικά κόλπα για να ελκύσουν τις γυναίκες, κάποιες ατάκες (gentlemenonly quotes) για τις αμογκάρουν και αυτό είναι όλο. Η τέχνη του PUA όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Το PU μοιάζει με ένα άθλημα: σου παίρνει χρόνια για να το μάθεις τέλεια. Βέβαια, με τον κατάλληλο προπονητή μπορείς να γλιτώσεις χρόνο, αλλά και πάλι απαιτεί σκληρή δουλειά. Πολλοί άντρες, λοιπόν, δεν τα καταφέρνουν σε αυτόν τον αγώνα. Φοβούνται να αντιμετωπίσουν αυτά που τους κρατάνε πίσω, και αρνούνται να αφιερώσουν την ενέργεια που χρειάζεται για να γίνει κάποιος πραγματικά πετυχημένος με το αντίθετο φύλο. Δοκιμάζουν μερικά πράγματα που και που, αλλά και πάλι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Φαντάσου κάποιον ο οποίος θέλει να γίνει πρωταθλητής στα βάρη. Τι αποτέλεσμα πιστεύεις θα έχει αν σηκώνει βάρη μια φορά τον μήνα; Αν δεν αφιερώσεις τον εαυτό σου στο να χτίσεις έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, τότε καλύτερα να μην ξεκινήσεις καν.

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό ζήτημα που κρατάει πολλούς άντρες πίσω είναι οι φόβοι. Οι περισσότεροι άντρες φοβούνται όχι μόνο την αποτυχία, αλλά και την επιτυχία. Φοβούνται μήπως κάποιος τους κοιτάξει υποτιμητικά, φοβούνται την απόρριψη, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται τις γυναίκες και ούτω καθ’ εξής. Οι φόβοι είναι το δεύτερο μεγάλο εμπόδιο που παρατηρείται στους επίδοξους PU Artists. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο είναι να βάζεις συνέχεια τον εαυτό σου σε κοινωνικές καταστάσεις με τις οποίες δεν είσαι εξοικειωμένος και στις οποίες δεν αισθάνεσαι άνετα. Προσπάθησε να βγαίνεις περισσότερο και να γίνεσαι μέλος μεγάλων παρεών, και πίεσε τον εαυτό σου να βγαίνει ακόμα κι όταν δεν θέλεις να δεις κανέναν. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις τους φόβους σου είναι να συνειδητοποιήσεις το τι ακριβώς είναι: μια ψευδαίσθηση που δημιουργείς εσύ στον εαυτό σου!

Επίσης, πρέπει να ξεπεράσεις την τεμπελιά σου. Δεν υπάρχει χειρότερη κατηγορία αντρών από αυτούς που θέλουν να ρίχνουν τις γυναίκες εύκολα και γρήγορα, αλλά δεν βάζουν την απαραίτητη προσπάθεια για να πετύχουν ούτε τα βασικά. Περιμένουν κάποιο μαγικό χαπάκι που θα κάνει την δουλειά για αυτούς. Αν είσαι ένας από αυτούς που λένε “θα μάθω όση περισσότερη θεωρία μπορώ και μετά θα κάνω το πρώτο βήμα”, τότε σίγουρα ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Στην πραγματικότητα, δυστυχώς αυταπατάσαι. Η θεωρία δεν έχει κανένα αποτέλεσμα αν δεν την εφαρμόζεις στην πράξη, προκειμένου να καταλάβεις τι δουλεύει και τι όχι.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!