ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

smartmockups kr58zheo
ΒΙΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ 🤔

"ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ..."

Από την παρέα των GentlemenOnly

Ζωγράφου, Αθήνα.

Αγαπητέ συμπαίκτη και τζέντλεμαν,

Αν θες να μάθεις όλη την αλήθεια για το φλερτ, τα πεσίματα και τις γυναίκες, τότε αυτό θα είναι το σημαντικότερο σεμινάριο που θα δεις ποτέ.

Κι αυτό επειδή: Είμαστε οι GentlemenOnly και πριν από 15 χρόνια ήμασταν απλά μια παρέα αντρών που δεν σταύρωναν γυναίκα ούτε με αίτηση. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε έξω – δοκιμάζαμε διάφορα χωρίς να έχουμε γνώσεις, κάναμε αυτά που ξέραμε και αυτά που βλέπαμε τους άλλους να κάνουν.

Ψάχναμε απεγνωσμένα τρόπους να φλερτάρουμε με γυναίκες. Πηγαίναμε 4-5 μπακούρια σε ένα μπαρ και προσπαθούσαμε να μιλήσουμε σε γυναικείες παρέες. Πηγαίναμε 2-2 σε κεντρικούς δρόμος και σε πλατείες και μιλάγαμε σε ανυποψιάστες γυναίκες. Προφανώς… δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα.

Το κάναμε αυτό 6 φορές τη βδομάδα… για πολλούς μήνες. Μέρα-νύχτα στον αγώνα, στους δρόμους και στα κλαμπ.

Μέχρι που μια μέρα αποφασίσαμε πως δεν πήγαινε άλλο. Έπρεπε να αλλάξουμε την προσέγγισή μας γιατί θα τρελενόμασταν τελείως με όλες αυτές τις αποτυχίες.

Τότε ήταν που μας ήρθε μια “τρελή ιδέα”, η οποία ήρθε να μας σώσει σαν απομηχανής Θεός. Αυτή η ιδέα ήταν να μελετήσουμε τις επιστήμες που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη φύση και τις ανθρώπινες συμπεριφορές.

Πραγματικά, ήταν λες και ήμασταν τυφλοί μέχρι τότε… και ξαφνικά να βλέπαμε για πρώτη φορά. Όταν μάθαμε πως λειτουργεί ο άνθρωπος, τότε άλλαξαν τα πάντα – άρα και η προσέγγιση μας στο φλερτ.

Οπότε αντί να μιλάμε σε 200 γυναίκες κάθε βδομάδα και να μαζεύουμε τα άκυρα σα καραμέλες… αποκτήσαμε τόσο μεγάλη αξία που οι 200 γυναίκες…

ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όλοι οι γνωστοί μας πιστεύανε πως τους λέμε βλακείες και πως όσα κάναμε δεν δουλεύανε… μας έλεγαν πως ο μόνος τρόπος να γνωρίσεις γυναίκες είναι να τους την πέσεις στο δρόμο ή στο μπαρ. Αλλά εμείς ξέραμε πως αυτή η προσέγγιση δεν πιάνει… γιατί την είχαμε δοκιμάσει άπειρες φορές. Και πλέον ξέραμε γιατί.

Όταν τα αποτελέσματα μας δεν μπορούσαν άλλο να κρυφτούν, ο κόσμος άρχισε να ζητάει συμβουλές. Στην αρχή, ξεκινήσαμε με κάποια μικρά σεμινάρια που γίνονταν σαν μαζώξεις σε σπίτια, τα οποία βρήκαν φοβερή επιτυχία. Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλανε να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας.

Έτσι γίναμε η πρώτη παρέα στον χώρο της αντρικής αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης, η οποία βοηθάει άντρες να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς της ζωής τους από τις 23 Αυγούστου του 2008.

Είχαμε μεταμορφωθεί από κακομοίρηδες που βλέπανε τις γυναίκες μόνο με κιάλια σε άντρες γεμάτοι αξία που τρέλαιναν τις γυναίκες και τις κάνανε να ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς!

Στα 12+ χρόνια που είμαστε παρέα ως GentlemenOnly, έχουμε βοηθήσει πάνω από 500 άντρες να εκτοξεύσουν τα αποτελέσματα τους με τις γυναίκες και να αλλάξουν τη ζωή τους, μέσα από δωρεάν και προχωρημένα σεμινάρια.

Όσα διδάσκουμε έχουν…

Και πάει λέγοντας… θα μπορούσαμε να γεμίσουμε ολόκληρο βιβλίο με 100άδες ιστορίες από εμπειρίες των αντρών της παρέας των GentlemenOnly – πολύ απλά γιατί όλα όσα διδάσκουμε δουλεύουν για όλους γιατί έχουν κάνουν με την ανθρώπινη φύση με βάση τις επιστήμες που την μελετάνε.

Τη γνώση αυτή την έχουν χρησιμοποιήσει 100άδες άντρες για να αλλάξουν τη ζωή τους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Εσύ θα μείνεις στην απ’ έξω;

ΒΙΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ 🤔