Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξεις μια γυναίκα; (Μέρος 2ο)

Στο προηγούμενο άρθρο μας σου αποκαλύψαμε την ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ μέθοδο φλερτ. Επειδή τίποτα από αυτά που λέμε δεν το λέμε τυχαία, διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τους λόγους και τις επιστημονικές τους αποδείξεις που η μέθοδος αυτή έχει τόσο μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες.

Στην συνέχεια σου δίνουμε αναλυτικά τον τρόπο που μπορείς να εφαρμόσεις αυτήν την μέθοδο. Θυμίζουμε ότι ο βασικός της κανόνας και αυτός που την κάνει τόσο αποτελεσματική είναι ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Στάδιο Νο1: Την γνωρίζεις, μιλάτε, γνωρίζεις και τις φίλες που είναι μαζί της. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα, αλλάζετε τηλέφωνα, και δεν την βγάζεις για ραντεβού, αλλά αντίθετα την καλείς σε μια-δυο εξόδους με την παρέα σου. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα ραντεβού δες εδώ). Από την πρώτη κιόλας φορά που έρχεται μαζί σου της λες ότι περνάς πάρα πολύ ωραία μαζί της και ότι είναι η πρώτη φορά μπορείς να μιλήσεις τόσο άνετα σε μια κοπέλα. Δεν της την πέφτεις ανοιχτά ούτε δείχνεις με ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ότι την θέλεις. Πρόσεχε, γιατί οι γυναίκες είναι κοινωνικά έξυπνα όντα και το μυρίζονται από χιλιόμετρα όταν κάποιος τις θέλει. Εννοείται της κάνεις ένα- δύο κομπλιμέντα για την εμφάνισή της αλλά μέχρι εκεί. Είσαι άνετος μαζί της και δεν της δίνεις παραπάνω προσοχή απ’ ότι δίνεις στις υπόλοιπες κοπέλες του κοινωνικού σου κύκλου.

Στάδιο Νο2: Της λες ότι έχεις έναν πολύ ωραίο φίλο που θέλεις να της γνωρίσεις. Αναφέρεις ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί, και στην ουσία δείχνεις ότι δεν σε νοιάζει και τόσο ερωτικά. Τους συστήνεις, αλλά φροντίζεις να μην την “ρίξεις” και τελείως πάνω του. Σε κάθε περίπτωση είσαι χαλαρός,και ακόμα και αν δεις ότι προχωράει καλά μεταξύ τους δεν φρικάρεις, αλλά το αφήνεις και προχωράς στην επόμενη.

Τι κερδίζεις;

Με την μέθοδο αυτήν κερδίζεις 3 πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που την κάνουν να μαγνητίζεται πάνω σου.

Το πρώτο πλεονέκτημα που κερδίζεις είναι η αφθονία. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι γυναίκες έλκονται από άντρες που νιώθουν ότι δεν τις έχουν ανάγκη. Όταν μια γυναίκα δει ότι την συστήνεις σε κάποιον άλλο με σκοπό να της κάνεις το λεγόμενο κονέ, παίρνει το μήνυμα ότι εσύ έχεις κι άλλες γυναίκες στο προσκήνιο και δεν εξαρτάσαι από αυτήν. Αφθονία=γυναικομαγνήτης! (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αφθονία και την επιρροή που έχει στις γυναίκες δες εδώ).

Το δεύτερο πολύ σημαντικό συστατικό είναι ότι δείχνεις ότι μπορείς ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ και με άλλους άντρες σε σεξουαλικά ζητήματα. Οι άντρες απ’ την φύση τους είναι πιο ανταγωνιστικοί μεταξύ τους όταν πρόκειται για μια γυναίκα. Πολύ δύσκολα θα δώσουν σε κάποιον άλλον μια με την οποία θα μπορούσαν να κάνουν κάτι οι ίδιοι. Σίγουρα κάνεις την διαφορά και ανεβαίνεις στα μάτια της.

Τέλος, της δείχνεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. Οι γυναίκες λατρεύουν να ξέρουν ότι έχουν σεξουαλική επιρροή σε έναν άντρα. Τις κάνει να νιώθουν αυτοπεποίθηση και ότι έχουν τον έλεγχο. Όταν το 95% των αντρών που την γνωρίζουν της την πέφτουν και νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι, την ταρακουνάει συναισθηματικά όταν βλέπει ότι υπάρχει κάποιος τον οποίο δεν μπορεί να ελέγξει με την σεξουαλικότητά της.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!