Ποιός ζηλέυει περισσότερο;

Νομίζεις ότι οι γυναίκες ζηλεύουν περισσότερο απ’ τους άντρες; Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία που πιστεύει ότι οι γυναίκες ζηλεύουν περισσότερο τότε ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι ο εγκέφαλος των αντρών τους ωθεί να ζηλεύουν μια γυναίκα πολύ περισσότερο απ’ ότι εκείνες αυτούς. Εννοείται πως και οι γυναίκες ζηλεύουν, αλλά πολύ λιγότερο και σε πολύ πιο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Θες να μάθεις τους λόγους που κάνουν έναν άντρα να ζηλεύει και πως να το αντιμετωπίσεις; Συνέχισε να διαβάζεις και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

Να κάτι που το 95% των αντρών δεν ξέρει: Οι άντρες όντως ζηλεύουν περισσότερο. Θα πεις, “και όλες αυτές οι γκρίνιες της και οι φοβίες της ότι θα πάω με άλλη; Είναι ψέματα;” Όχι φίλε μας, δεν είναι ψέμματα. Οι γυναίκες τα κάνουν αυτά για να τσεκάρουν πόσο σταθερός είσαι στην επιλογή σου να είσαι μαζί τους.

Αλλά ας γυρίσουμε στο θέμα μας. Κάτι που οι περισσότεροι άντρες ΔΕΝ γνωρίζουν είναι ότι εξελικτικά ο αντρικός μας εγκέφαλος είναι ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ για να θέλει μια γυναίκα αποκλειστικά αφοσιωμένη σε εκείνον. Παρ’ όλο που και για τα δύο φύλα η μονογαμία τους προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, για τις γυναίκες είναι πολύ πιο εύκολο να ξεπεράσουν μια μοιχεία απ’ ότι για έναν άντρα. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί, αφού κάποιες γυναίκες ξέρουν ότι οι άντρες τους τις απατάν, εξακολουθούν να είναι μαζί τους; Η απάντηση είναι απλή, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ.

Τι γίνεται όμως με τους άντρες; Σε αντίθεση με τον γυναικείο εγκέφαλο, έρευνες έχουν αποδείξει ότι στον αντρικό η μοιχεία επηρεάζει πολύ περισσότερο το ερπετικό του, δηλαδή το μέρος του εγκεφάλου που αποτελείται απ’ τα πρωτόγονα ένστικτά και είναι υπεύθυνο για την επιβίωσή του. Για να σου δώσουμε μια πιο σαφή εικόνα της λειτουργίας του ερπετικού, από εκεί ξεκινάνε οι επιθυμίες σου για φαγητό και σεξ. Αναλογίσου το πόσο δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτά τα δύο και θα καταλάβεις το πόσο ακαριαίες είναι οι εντολές που σου δίνει το ερπετικό σου.

Θέλεις την πληροφορία της ημέρας; Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠ’ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ. Τι σημαίνει αυτό; Το να ζηλεύεις τρελά την κοπέλα σου είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και έχει την ρίζα του στην εξέλιξη του ανθρώπινου εγκεφάλου εκατομμύρια χρόνια πριν. Δεν φταις εσύ. Έτσι λειτουργούμε. Το να πάει η γυναίκα σου – κοπέλα σου με άλλον στον αρχέγονο σου εγκέφαλο σήμαινε ότι το παιδί που θα γεννιόταν- να θυμίσουμε ότι τότε δεν υπήρχαν μέθοδοι αντισύλληψης- ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Επομένως, κινδύνευε η αναπαραγωγή σου και η διαιώνιση των απογόνων σου. Λογικό είναι επομένως να σε τρελαίνει η σκέψη ότι η κοπέλα σου θα κοιτούσε κάποιον άλλον. Δεδομένου ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι φτιαγμένος καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του αρχέγονου εγκεφάλου, οι άντρες ζηλεύουμε πολύ περισσότερο απ’ τις γυναίκες και έχουμε πολύ πιο ισχυρό το ένστικτο της κτήσης απέναντί τους.

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!