ΠΩΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Περπατάς στο πεζοδρόμιο κι εκείνη τη στιγμή βλέπεις τη γυναίκα των ονείρων σου, την απόλυτη θεά, να περπατάει προς το μέρος σου. Τώρα, μέσα στο μυαλό σου, φαίνεται να είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο το να πας και ν’ μιλήσεις με αυτό το υπέροχο πλάσμα. Παρ’ όλ’ αυτά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Αρκετά οξύμωρο, σωστά; “Γουστάρω κι ενδιαφέρομαι πραγματικά γι’ αυτές τις γυναίκες, και όμως νιώθω ένα σταθερό φόβο, φόβο να τις πλησιάσω, και τελικά καταλήγω να τρώω πάντα τα μούτρα μου”. Αυτό είναι ένα σημείο που αν το δεις από τη πλευρά του inner game μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, ΑΜΕΣΩΣ.

Πολλές γυναίκες, γυναίκες που αναμφισβήτητα μας έλκουν, ακτινοβολούν πραγματικά κάτι το οποίο ονομάζω «Θηλυκή ενέργεια». Η τραγική ειρωνεία είναι ότι για πολλούς άντρες αυτό είναι παράλληλα που τους έλκει και που τους απωθεί. Σβήνουμε μπροστά  στην ακτινοβολία της λόγω της μικρής μας αντοχής σε αυτή την αίσθηση γενικότερα. Κοινώς «εκμηδενιζόμαστε». Αυτή εκπέμπει μεγάλες ποσότητες θηλυκότητας κι εμείς εξουδετερωνόμαστε πριν καν ξεκινήσουμε την προσέγγιση. Αρχίζει να ακούγεται  πιο γνώριμο τώρα; Αργότερα αρχίζεις να σκέφτεσαι το τι θα ήθελες να της πεις ή το τέλειο αστείο που θα μπορούσες να πετάξεις Ακόμα όμως, για τους περισσότερους από σας είναι σαν να μη λειτουργείτε όταν βρίσκεστε μπροστά τους. Πραγματικά εξουδετερώνεστε!

Τα καλά νέα: Οι άντρες μπορούν να δημιουργήσουν ενεργά περισσότερη δυναμικότητα δίπλα σε τέτοιες γυναίκες. Ίσως χρειάζεται πρώτα να ζήσεις αυτή την εμπειρία για να το κατανοήσεις πλήρως, αλλά μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι πολλοί άντρες που λειτουργούν έτσι έχουν εμπειρία σε πολεμικές τέχνες ή στη yoga. Έχουν καλλιεργήσει ενεργά τη δυνατότητα να νιώθουν το συναίσθημα και την ένταση μέσα τους, χωρίς όμως να χάνουν παράλληλα την προσοχή τους. Έχω ανακαλύψει ότι για τους περισσότερους από εσάς, και μόνο το να συνειδητοποιήσετε το πως σας «σβήνει» το συναίσθημα που νιώθετε, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Με ή χωρίς έντονη εξάσκηση, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια απ’ όση νομίζετε, από τη στιγμή που τουλάχιστον ξέρετε να προσπαθείτε.

Πραγματικά, δες αυτό: Η πηγή του «σβησίματος» σου με τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες, εκείνες τις κρίσιμες στιγμές, δεν είναι άλλη παρά εσύ, που «σβήνεις» από αυτό που νιώθεις! Τώρα, τι να κάνεις γι αυτό; Πρέπει ν’ αρχίσεις να εξοικειώνεσαι, να νιώθεις πραγματικά άνετα με τους συγκεκριμένους τρόπους που σε «σβήνουν» και απορρέουν από τα έντονα συναισθήματα που βιώνεις. Τα χέρια σου ιδρώνουν, το στομάχι σου δένεται κόμπος, και ξαφνικά αρχίζεις να σκέφτεσαι όχι και τόσο εμψυχωτικά πράγματα.

Τι είναι αυτό που κάνει εσένα συγκεκριμένα να «σβήνεις» όταν το νιώθεις; Άρχισε με το να εντοπίσεις τα “σημάδια” στο σώμα σου και τις σκέψεις που τα πυροδοτούν. Συνέχισε με το να παίρνεις βαθιές ανάσες,  διότι το να κρατάς και το να σταματάς την αναπνοή σου είναι καλός τρόπος για ν’ αποφύγεις αυτά τα συναισθήματα. Με το να συνειδητοποιείς αυτές τις τάσεις σου, χωρίς να προσπαθείς να τις αποφύγεις, να τις αλλάξεις ή να τις διορθώσεις, ξεκινάς να δημιουργείς χώρο μέσα σου γι’ αυτές. Και αυτό είναι η αρχή για ν’ απελευθερωθείς από αυτές τις αντιδράσεις.

Authentic Man

Translated by permission from www.bristollair.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!