ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ;

Το αντίθετο του να κάνεις DHV (δες εδώ) είναι να αρχίσεις να πιστεύεις ότι έχεις αξία. Αυτό που παίζει ρόλο για έναν οποιονδήποτε άντρα είναι το inner game του, δηλαδή η δουλειά που κάνει με τον εαυτό του. Δεν υπάρχει επιτυχημένος άντρας στην γη που να μην έχει αφιερώσει χρόνο και ενέργεια στην προσπάθειά του να τα βρει με τον εαυτό του. Μετά, εννοείται, έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι κι αλλιώς, να έχεις στο μυαλό σου φίλε PUA, ότι αυτό που νιώθεις και πιστεύεις ότι είσαι, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να κρύψεις, ειδικά απ’ το γυναικείο φύλο.

Παρόλα αυτά, μια γενική δομή προσέγγισης θα μπορούσε να φανεί βοηθητική, και είναι κάτι που γενικά μαθαίνεται εύκολα. Όπως έχουμε ξαναπεί, το να είσαι έξυπνος και επιδέξιος είναι μια μορφή αξίας. Παρ’ όλο που είναι κάτι φαινομενικά μικρό, είναι ταυτόχρονα και ξεχωριστό. Οι αρχάριοι στον χώρο του φλερτ θα πλησιάσουν μια γυναίκα και θα κάνουν DHV, δηλαδή θα προσπαθήσουν να της μειώσουν την αξία, γιατί απλά δεν ξέρουν τι άλλο να πουν και πως να διασκεδάσουν με την όλη κατάσταση. Εν τέλει, αυτό που έχει σημασία είναι να πιστεύεις ότι έχεις αξία και απλά να απολαμβάνεις την στιγμή. Αυτός πρέπει να είναι ο απώτερος σκοπός σου.

Σκέψου για λίγο όλους τους πετυχημένους με τις γυναίκες άντρες που ήξερες από παλιά. Μπορεί να ήταν κάποιος γνωστός σου που πάντα τον έβλεπες και τον ζήλευες, ή ακόμα και ένας φίλος σου. Αν αναλογιστείς για λίγο θα συμπεράνεις ότι αυτοί οι άντρες μεταξύ τους είχαν πολλά κοινά σημεία στον τρόπο συμπεριφοράς, και ένα από αυτά είναι ότι ποτέ δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν κανέναν γύρω τους, και ειδικά τις γυναίκες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ξέρουν ποίοι είναι και απλά απολαμβάνουν την στιγμή. Αυτό που έχει σημασία, λοιπόν, είναι ο διαχωρισμός του σκεπτικού “εντυπωσιάζω τους άλλους γύρω μου” και του “δεν με νοιάζει να εντυπωσιάσω τους άλλους γύρω μου, γιατί ξέρω ποιος είμαι”.

Η αυτοβελτίωση είναι μια διαδικασία που διαρκεί χρόνια, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να επενδύεις σε αυτήν, αντί να προσπαθείς να χειραγωγείς τους άλλους. Όσο θα βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος τόσο πιο χαρούμενος θα είσαι. Η συμβουλή μας είναι, σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια πως θα κάνεις DHV σε κάθε σου συναναστροφή με κόσμο. Απλά δείχνεις πόσο μίζερος είσαι, και επιβεβαιώνεις ότι είσαι άνθρωπος χωρίς αξία. Στόχευσε στο να αποκτήσεις μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, χωρίς να προσπαθείς να εντυπωσιάζεις τους άλλους και χωρίς να τους μειώνεις, προκειμένου να χτίσεις την αξία σου πάνω σε αυτό.

Αν θες ένα κλειδί για να ανεβεί η αξία σου, προσπάθησε να είναι άνετος με τον εαυτό σου. Αυτό είναι κάτι που το το βλέπεις σπάνια στον κόσμο. Και τέλος, το παράδοξο φαινόμενο είναι ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς, γιατί είναι κάτι που μάλλον έχεις επενδύσει καιρό στο να το αποκτήσεις, και σου έχει γίνει συνήθεια. Η συμβουλή μας, λοιπόν, είναι η εξής: Μη σκέφτεστε ότι πρέπει να ανεβάσεις την αξία σου!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!