ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Θα μπορούσα πολύ εύκολα να έχω γράψει ένα ολόκληρο άρθρο ή ακόμα και βιβλίο για κάθε μια απ’ αυτές τις πονηρές τεχνικές. Παρόλα αυτά, εδώ έχω κρατήσει την ουσία από την κάθε τεχνική έτσι ώστε να τις καταλάβετε αμέσως. Μη νομίζετε ότι αυτές δεν είναι καλές επειδή είναι σύντομες – Είναι όλες τους φοβερές!

Σεξουαλικά Μέγιστα (Spikes)

Το μεγαλύτερο μέρος της σεξουαλικής κλιμάκωσης γίνεται με kino, αλλά μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και λίγη verbal(λεκτική) κλιμάκωση ώστε να τη φέρεις στην κατάλληλη διάθεση. Οι περισσότεροι άντρες δεν το κάνουν αυτό και πολύ λίγοι το κάνουν καλά. Να λοιπόν μερικές καλές ατάκες:

  • «Τέλεια! Μόλις έγινες η νέα μου κοπέλα!»
  • «Δείχνεις σαν να φαντασιώνεσαι ότι με φιλάς!» Πρόσεξε ότι δεν ρωτάς αν θέλει να σε φιλήσει. Αν όμως ανταποκριθεί θετικά αφού τη ρωτήσεις, τότε θα θέλει να τη φιλήσεις. Μετά κοίταξε τα χείλη της και πες της: «Μάλιστα, τώρα το κάνεις!».
  • Όταν μιλάει για κάτι βαρετό, αρχίζεις να κοιτάς το στήθος της προκλητικά. Μόλις σε καταλάβει και στο πει, σηκώνεις το δάκτυλό σου κατακόρυφα σα να της λες «Περίμενε» και μετά της λες: «ΟΚ συνέχισε!».
  • Τις προάλλες άκουσα την πιο τρελή ατάκα! Ένας είπε: «Σκέψου τώρα να κατέβαινα με τη γλώσσα μου χαμηλά στο σώμα σου, αν και δεν ξέρω αν θα δούλευε αλλά…» Και μετά αυτή δε θα μπορέσει ν’ αντισταθεί και θα σκέφτεται εσένα να κάνεις ακριβώς αυτό!

Push – Pull

Όταν οι περισσότεροι άντρες μιλούν με μια πολύ όμορφη κοπέλα, δεν τολμούν να κάνουν τίποτα που μπορεί να την πειράξει. Αυτό δίνει σε αυτή όλο το value και κάνει τον άντρα βαρετό. Η κοπέλα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τίποτα λάθος και ούτε δαπανεί ενέργεια , ούτε δουλεύει για τον άντρα. Αν όμως παίζεις με την κοπέλα και τη σπρώχνεις μακριά σου, τότε όχι μόνο δείχνεις ότι είσαι εκλεκτικός αλλά δίνεις και στην κοπέλα μια συναισθηματική εμπειρία – στοιχείο απαραίτητο για μια καλή συναναστροφή.

Μερικές ατάκες:

  • Κάνεις σαν την μικρή άτακτη αδερφή μου!
  • Να σου πω…Έχεις καμιά καλή φίλη;
  • Ώπα! Πολλές ερωτήσεις κάνεις! Μήπως θες και το βιογραφικό μου;
  • Κανονικά θα μου άρεσες πολύ, αλλά πιστεύω ότι απλά μου κάνεις την καλή για να σε κεράσω ένα ποτό.
  • Είσαι φοβερή! Μπορείς να με βοηθήσεις να γνωρίσω γκόμενες!

Επικοινωνία πολλαπλών Επιπέδων

Αυτή είναι αρκετά προχωρημένη τεχνική. Θα μπορούσε μάλιστα να είναι η πιο προχωρημένη από τις τεχνικές μου. Αφορά στο να κάνεις κλιμάκωση πιο γρήγορα και πιο απότομα από το κανονικό, αγνοώντας το γεγονός ότι το κάνεις. Η συνήθης κατάσταση είναι πρώτα να δεις μια κοπέλα, μετά να κάνεις eye contact, μετά να της μιλήσεις sexy και μετά να της πιάσεις τον πισινό.

Με την τεχνική πολλαπλών επιπέδων της πιάνεις τα οπίσθια ενώ ταυτόχρονα της μιλάς με ανέκφραστο πρόσωπο, για το πόσο κακός είναι ο καιρός ή για το πόσο άσχημη μέρα είχες στη δουλειά.

Στην πρώτη περίπτωση ελέγχω συνειδητά την συμμόρφωσή της(compliance) με αυτά που κάνω και το ξέρουμε και οι δυο μας.

Στη δεύτερη όμως αγγίζω την κοπέλα χωρίς να γίνεται θέμα, αλλά φαίνεται σαν κάτι απλό που μπορεί να ευχαριστηθεί. Δε θα πιεστεί από αυτό επειδή δεν κάνω το kino να φανεί σαν κάτι σημαντικό. Το γεγονός ότι της πιάνω τον πισινό είναι κάτι που απλά κάνω χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Αυτό που κάνω στην πρώτη περίπτωση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μου πάρει το χέρι ή να με χαστουκίσει. Αν όμως χουφτώνεις την κοπέλα και την ίδια στιγμή κοιτάς αλλού και μιλάς με κάποιον άλλον, όχι μόνο σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα alpha αλλά και η κοπέλα θα γουστάρει το μυστικό interaction που έχετε μεταξύ σας.

Είναι πολύ πιο πιθανό να προτιμήσει τη συγκεκριμένη προσέγγιση επειδή μπορεί να την αγγίζουν χωρίς να χρειαστεί να αποδεχθεί ενεργά την κλιμάκωση όπως θα ‘πρεπε να κάνει στην πρώτη περίπτωση.

Cold Reading

Αυτή είναι μια πολύ καλή τεχνική και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Στον καθένα αρέσει να του λένε για τον εαυτό του και ειδικά στις γυναίκες, οι οποίες έχουν μια τάση για βλακείες όπως η αστρολογία, η χειρομαντεία κλπ.. Η αρχή του cold reading είναι να κάνεις υποθέσεις για τον άλλον και ο άλλος να συμφωνεί ότι είναι αλήθεια. Αυτό δείχνει ότι πράγματι τους «καταλαβαίνεις». Η βασική μέθοδος είναι να κάνεις μια γενική δήλωση την οποία η κοπέλα θεωρεί ότι αφορά ειδικά εκείνη ενώ στην πραγματικότητα καλύπτει τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις εκδοχές έτσι ώστε να μη μπορεί να πει: «Όχι, αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια!».

Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς τις λέξεις «αλλά» & «και». Πχ. μπορείς να πεις: «Σου αρέσει γενικά να είσαι ανάμεσα σε κόσμο και να είσαι κοινωνική, αλλά χρειάζεσαι επίσης και το χώρο σου». Ποιός δε θα συμφωνούσε μ’ αυτή τη δήλωση! Της είπες ταυτόχρονα ότι είναι κοινωνική και αντικοινωνική. Ένα από τα δυο πρέπει να αληθεύει!

Ο τρόπος να το κάνεις είναι να ξεκινήσεις να μιλάς γι’ αυτή περιγράφοντας ένα χαρακτηριστικό της, έστω Χ. Αν δείχνει να συμφωνεί, το ενισχύεις με «και».

Αν φαίνεται ότι κάνεις λάθος, τότε αμέσως λες «αλλά, είσαι Υ σε αυτό κλπ. κλπ.». Τα Χ και Υ είναι αντίθετα χαρακτηριστικά όπως εξωστρέφεια και εσωστρέφεια. Για παράδειγμα: «Πιστεύω ότι είσαι πολύ εξωστρεφής και σου αρέσει να γνωρίζεις νέους ανθρώπους(έστω ότι εδώ η κοπέλα δείχνει αποδοκιμασία)…αλλά από την άλλη, αυτό δεν είναι κάτι που σου είναι εύκολο.                                                                                                                                                                 Προτιμάς να κάθεσαι μέσα στο σπίτι με καλούς φίλους από το να βρίσκεσαι σε μια μεγάλη παρέα.».

Να λοιπόν! Τέσσερις από τις πιο προηγμένες τεχνικές μου για να εκτοξεύσετε το “game” σας.

Με αγάπη,

Gambler

Translated by permission from www.gentlemenonlytraining.com

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 Βήματα για να κάνεις δική σου όποια γυναίκα θες!

Πρόσφατα Άρθρα

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν κάνεις σοβαρή σχέση

Πόσες φορές έχεις πει πως θα έκανες τα πάντα για να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να μην ξαναμπλέξεις με μια συγκεκριμένη γυναίκα; Πόσες φορές έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα από μια γυναίκα που αγαπάς; Πόσες φορές την έχεις πατήσει γενικά με μια γυναίκα; Θα ήθελες να μην την πατήσεις ποτέ ξανά; Τότε είσαι τυχερός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ »

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

25 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ!